עדכונים אחרונים

• E
    eran-bar reacted to itay123's post in the thread רמקולים עד 50K with Haha Haha.
    כמובן...לא חשבתי אחרת.
  • shema56
    אבצע בדיקה עם מיקרופון כפי שהצעת
  • קודו אודיו
    Project Audio Level -2, -2.13/-2.14/-2.33/D1, Level 3, Foyer 3-341 Website
    • 20260602_174449.jpg
  • dtown
    dtown פירסם נושא חדש.
    שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/poco-x8-pro
  • matanoosh
    תראה, זה אולי מגביר עוד קצת גל שגם ככה עומד, אבל הגבס והרווח בינו לבין הבטון המזויין, אלא אם כן הוא עשרות רבות של ס"מ (30-40) ועם הרבה...
  • matanoosh
    הצעות שונות ומשונות של "פתרון סופי" של החלפת ציוד מצביע הרבה, על חוסר היכרות עם הרמקול הספציפי, חללים למנהם, ומתן פתרונות וטיפוליים...
  • U
    uaa הגיב/ה לנושא: יום חופש.
    כבעלים גאה של ה833x -המגבר הכי טוב בעולם!-אני מבין לגמרי מה שאיתן אומר. בקרוב אצלי...הרמקולים...
  • matanoosh
    ASC IsoThermal TubeTrap אצלי, בשילוב העמדה מדויקת, כיוון על המילימטר ומיקום שנעשה לפי מדידות, הם עשו מהפכה של ממש בכל הספקטרום. לא...
  • גיא
    לא נכון אבל סבבה.
  • E
    לא מתווכח עם בעל ניסיון, רק הערה קטנה: בידוד תרמי-אקוסטי בין לוחות גבס לקיר מבחינה אקוסטית הוא מונע מעבר ולא מבטל הדהוד בתוך החדר...
  • גיא
    גיא reacted to itay123's post in the thread יום חופש with Like Like.
    בדר"כ (משתדל)
  • גיא
    גיא הגיב/ה לנושא: יום חופש.
    אתה מאוד פילוסופי היום.
  • גיא
    אשריך חביבי. אזכור את הפוסט הזה עוד כמה שנים קדימה ונראה מה השתנה. אני רק כבר עכשיו אציין שאני אוהב את האנגוס שלי M ואת הבירה קרה קרח...
  • גיא
    גיא הגיב/ה לנושא: רמקולים עד 50K.
    כבר קיימנו את הדיון הזה. כל עוד נשמר הסדר אנחנו סובלניים. באשר לריבוי משתמשים, העין רואה ושומרת על עירנות תהיה בטוח.
  • גיא
    צודק לגבי הפנסיה והפרארי או לגבי המשפט המוכר שמתישהו יצא לנו מהפה?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור