עדכונים אחרונים

• גיא
    גיא הגיב/ה לנושא: יום חופש.
    או!!! שאלה מצוינת! נראה לי נחזיר את מנגנון הקנסות להעלאת פוסטים מהסוג הזה ללא צירוף תמונות. זה באמת לא תקין!!
  • Y
    yoav500 הגיב/ה לנושא: יום חופש.
    הרמקולים באתר נראים מדהימים. יש קצת תמונות מהאירוע? יצא לי לשמוע את הThivan labs 833x - מטורף!!
  • גיא
    יאללללללההההה.... אם היה לי שקל על כל פעם ששמעתי אודיופיל אומר "זהו, אני סיימתי" הייתי היום בפנסיה עם פרארי בחניה.
  • גיא
    יש אנגוס ויש אנגוס יא שלמה...
  • zs
    zs הגיב/ה לנושא: יום חופש.
    בוא נגיד ככה ...אם הוא היה מוכר מה שבדיוק לא.לא היה עוזר האנגוס והבירה:שתוי:
  • Y
    yoav500 reacted to gtr's post in the thread יום חופש with Love Love.
    צברתי כמות עצומה של ימי חופש,262 ימים. הרו”ח שלי פקד עלי להתחיל לממש. כששימעון מויאלדי אודיו,הזמין אותי לשמוע את הרמקולים החדשים שהגיעו...
  • Y
    מתכוננים לתערוכה... רמקולים: ThivanLabs GRANDHORN GAMMA מגבר: MAVIS P200 Mk2 קדם-מגבר: ThivanLabs ULTIMATE 300 ממיר + שרת מוזיקה: MAVIS...
  • גיא
    מה אתה צוחק. או שאתה משתתף במכרז או שתשב בשקט ואל תפריע. :D
  • גיא
    גיא הגיב/ה לנושא: רמקולים עד 50K.
    חחחחח.... אני פשוט מכיר ברמה כזו או אחרת את מרבית הנפשות הפועלות כאן. גם את אלו שחושבות שהן מתוחכמות וחכמות יותר מכולם. ברוב המקרים...
  • ד
    דהן הגיב/ה לנושא: רמקולים עד 50K.
    Thank you for being here to calm me down
  • גיא
    לא יודע איזה רמקול יש לו היום, אבל יאללה גם אני קונה. אני משווה למה ששלמה מציע + אנגוס 450 ובירה.
  • גיא
    גיא הגיב/ה לנושא: רמקולים עד 50K.
    don't hold your breath my freind... ;)
  • גיא
    אתה טועה ומטעה. מרבית בנייני דירות המגורים (מה שנקרא - בניה רוויה) במדינה בנויים מבטון ובלוק + טייח שחור + צבע גמר. כל התשתיות מוטמעות...
  • גיא
    גיא reacted to zs's post in the thread ספוג לפורטים אחוריים with Like Like.
    אם אני זוכר טוב וכנראה שכן .הרמקול הזה או כזה היה הראשון אצל נמר בבית...שמעתי אותו עשרות פעמים. ההצעה של מתן בעניין הרום....תעשה רק טוב...
  • K
    korando פירסם נושא חדש.
    מי טס לתערוכה בוינה?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור