זה שעד אתמול אתה לא הכרת אותה לא אומר שהיא לא הייתה קיימת. זה גם לא אומר שאין לה מוניטין וזה גם לא אומר שהיא היי אנד או אולטרה או ברמת סוברו פשע שנת 88. החברה כבר 8 שנים מייצרת. אז אתה לא שמעת עליה. So what.אני כבר לא מדבר על כול חברות "האולטרה" שצצו פתאום ודורשות מחיר בשמיים.
יסלח לי מראש גיא רגואן שאני עושה שימוש בחברה שהוא מביא - סליחה.
מה המוניטין או ההיסטוריה של פיליום שעד אתמול לא הייתה קיימת והיום ממותגת כמוצר אולטרה?
ב 2022 גם מוניטין עיסקי ואודיופילי ניתן לבנות מהר מאוד.
ד''ר לירז מרגלית נהדרת, אני עוקב אחרי הטורים שלה.@genvirt @yarino
לגבי הערכת גורמי ההצלחה של מכירות טסלה בארץ שלא ערוכה לרכבים חשמליים אפשר לקרוא בקישור הבא:
טסלה היא האייפון החדש - אם לפרויד היה סמארטפון - TheMarker
תגיד, אם לכאורה בוקר אחד קמתי על צד שמאל ונכנסתי לאיזה כינוס אודיופילי, ורחמנה ליצלן רצחתי 20 איש.
האם יצא לי מוניטין של רוצח המונים באותו הרגע או שאצטרך לחזור על הפעולה לאורך ציר זמן כדי "לזכות" במוניטין ?
לחלופין אם אתרום ממש ברגע זה מיליון דולר לאומנות על אף שמעולם לא תרמתי לפני כן לנושא, האם גם אז אצטרך להמתין ל"מר" מוניטין או שמספיקה פעולת תרומה יחידה בסדר גודל כזה ע"מ שיצא לי מוניטין של פילנטרופ ?
דוגמה נוספת, אתלט/ספורטאי/קבוצה המגיעה משום מקום וקובע שיא עולם/זוכה באליפות... האם גם אז המוניטין הוא משהו שלא נקבע באותו הרגע?
אני כבר לא מדבר על כול חברות "האולטרה" שצצו פתאום ודורשות מחיר בשמיים.
יסלח לי מראש גיא רגואן שאני עושה שימוש בחברה שהוא מביא - סליחה.
מה המוניטין או ההיסטוריה של פיליום שעד אתמול לא הייתה קיימת והיום ממותגת כמוצר אולטרה?
ב 2022 גם מוניטין עיסקי ואודיופילי ניתן לבנות מהר מאוד.
אם אין תמורה, למה התסכול...? אלא אם הטרוניות הן מצד רוכשי האולטרא ולא המתבוננים מהצד, לא?דעתי האישית היא שזה רק טריגר של משהו עמוק יותר אצל קהילת החובבים והשאלה מהו ולדעתי זה התסכול הרב שנובע מצירוף של מחירים חסרי הגיון מול תמורה
אני מתייחס יותר למיד-היי, נראה לי שמי שהשתתפו בשירשור הם לא בעיקר בעלי אולטרהאם אין תמורה, למה התסכול...? אלא אם הטרוניות הן מצד רוכשי האולטרא ולא המתבוננים מהצד, לא?
אז זה דיון תיאורטי, והתיסכול צריך להיות תיאורטי ...אני מתייחס יותר למיד-היי, נראה לי שמי שהשתתפו בשירשור הם לא בעיקר בעלי אולטרה
זה כתבתי מקודם.האם יש דבר כזה אולטרה היי אנד? הנה תראה: אולטרה היי אנד
האם יש הבדל בין אולטרה למה שהיה עד לא מזמן "סתם" היי אנד אההה...לא בטוח.