רק להשכלה כללית שלך - dcs היא מעמודי התווך של אולפני ההקלטות… שם היא התחילה ומאוחר יותר התפתחה לשוק הפרטי , למרות ה״20״ עובדים שלה …
ברשותכם אני אפרוש מהדיון, כי יש לדיונים האלו נטייה להיות מאוד רגישים. אני די מתחרט שכתבתי את ההודעה, למרות שזה מה שאני חושב, כי זה יכול לפגוע בפרנסה של אנשים, שעושים לשיטתם עבודה נאמנה, ואני לא רוצה להיות במקום הזה.
סליחה עם מי שהגיב להודעה, אני לא מתעלם, פשוט לא הייתה תשובה עניינית למה שנכתב, שהשמיעה אינה הדרך לבחון הבדלים, בגלל ההטייה האינהרנטית של החושים שלנו, לדמיין הבדלים שאינם שם במציאות.
מי שעשה מבחני שמיעה שיטתיים כחלק מתהליך הפיתוח הוא ד"ר פלוייד טול מקבוצת הרמן, ומי שמעניין אותו איך עושים מבחני שמיעה, יכול לחפש את המחקרים שלו (מחקרים אקדמיים/אמפריים אמיתיים). הם מגלים גם את היכולת של הפרט לזהות הבדלים וגם את הקורלציה בין הבדלים מדידים בסאונד לתפיסת המאזין של סאונד טוב או רע.
אבל רק לשם הדיוק, DCS לא מספקת ציוד לאולפנים כבר שנים רבות. מי שייבדוק את עבודתו של ד"ר טול ייראה במה כרוך ביצוע מבחני שמיעה, משימה שהיא הרבה מעבר ליכולת של חברה שמכניסה כמה מיליוני דולרים בודדים בשנה, ממכירת מוצרים לשוק הפרטי.
נערך לאחרונה ב: