אתה לא מעודכן... מטאל עדיף.נסה גם קלטות כרום ..![]()
עד חצי המחכות,רק תבקשאתה יכול לעזור בהרבה דברים אחרים, וחשובים בהרבה!
היי מתן,3. ארכיטקטורה שונה של הרשת? חשבתי לעשות VLAN בתוך הבית, בין שרת האיחסון ל- TOTALDAC, כדי שהסטרימר לא יראה את התעבורה המקומית למעט מה שהוא צריך. עושה הגיון?
לגמרי, לגמרי! ולא פחות נוח מ- roonלא ממש קשור לדיון אבל ראיתי שכתוב Roon: אחרי שנתיים עם Tidal direct או Roon ניסיתי Jplay, בחיים לא אחזור אחורה: אין מה להשוות - Jplay הרבה יותר טוב בכל פרמטר.
Dela זה שם החברה שלהם שרשומה ביפןלגבי הסוויץ' שברשותך, איני יודע את הדגם המדויק של Dela (שמה החדש של Melco). לחברה זו ישנם מספר דגמים של סוויצ'ים, וההבדל העיקרי ביניהם טמון בספק הכוח שלהם.
Dela זה שם החברה שלהם שרשומה ביפן
משום מה הם מפרידים בין החברות
רק יפנים מורשים לקנות Dela (למיטב ידיעתי, נכון ללפני כמה שנים לפחות)
אפשר להשתמש ב Roon כ-Server עם Squeezebox Player, התוצאה טובה יותר מניגון ב Roon Player - בשרתים של Antipodes זו פעולה פשוטה בהגדרות.כדי שRoon יתקרב לביצועים של Jplay צריך לבטל בו כמעט את כל האופציות ולהפעיל אותו במינימום. גם אז עדיין Jplay עולה עליו.
תודה! אני לא ניסיתי להתחכם. ניסיתי לייתר קופסה אחת. בינתיים הצלחתי. מה שהיה קודם, ששימש כשרת רון, נשמע טיפה'לה פחות טוב מהנאס. אחת הסיבות שרציתי להריץ רון על הנאס היא בגלל שהקבצים יושבים באותו מקום.מתן , ננסה שוב בטקסט פשוט:
נאס = לא!
רון = אפשר , אבל לא על הנאס
רוצה לשפר איכות = למצוא פתרון אחר לנאס, כמו מלקו , אנטיפודס, אורנדר, טייקו , איניוס
רוצה להתחכם = תמשיך לאונן עם פתרונות אחרים
קאפיש???
יש תוצאות? מעניין אותי מאד שינוי בסאונד כתוצאה מקונפיגורציה של הרשת. אני לא איש רשתות וכל קינפוג כזה יעלה לי בדם, יזע ודמות של צ'אטגפט. אני גם לא בטוח שהחומרה שלי תומכת בזה.. שני סוויצ'ים של NETGEAR, אחד מהם הוא managed. (בנוסף לאודיופילי של מלקו)היי מתן,
אני הולך לנסות את זה. אבל בדרך קצת שונה ממה שאתה מציע.
לבנות vlan וגם להשתמש ב- subnet - /28 במקום קלאס C הרגיל /24
אמור לשפר עוד את הסאונד. אדווח תוצאות...
כלומר שהסטרימר וה- NAS יהיו תחת אותו סוויץ'? חביב. שווה לבדוק.בנוסף , אם תרצה להפריד את הרשת , חבר לסוויץ את הסטרימר והנאס , תחבר את הסוויץ לראוטר - כדי לקבל שליטה בטלפון. תפתח בטלפון אפליקציה ds audio, ותנגן משם - ללא צורך ברון . בעקרון, הנאס יזרים ישר לסטרימר - ללא הפרעה של הראוטר.
לצערי, זמין רק ב- IOS...כדי שRoon יתקרב לביצועים של Jplay צריך לבטל בו כמעט את כל האופציות ולהפעיל אותו במינימום. גם אז עדיין Jplay עולה עליו.
גם סוג של פרוטוקול? אז גם פה, הסטרימר אמור להיות התקן קצה? זה שומר על ביט פרפקט? אין מניפולציות על הדאטה?אפשר להשתמש ב Roon כ-Server עם Squeezebox Player, התוצאה טובה יותר מניגון ב Roon Player - בשרתים של Antipodes זו פעולה פשוטה בהגדרות.
מתנוש, אני לא מבין את השאלה של מניפולציה על הדאטה.גם סוג של פרוטוקול? אז גם פה, הסטרימר אמור להיות התקן קצה? זה שומר על ביט פרפקט? אין מניפולציות על הדאטה?
תודה ליאור. התייחסתי לפרוטוקולים אחרים, לא לרון. ובעיקר ל- squeezebox.מתנוש, אני לא מבין את השאלה של מניפולציה על הדאטה.
ככל שהבנתי משגת, אתה משתמש ב roon אז זה בידיים שלך לא?
אתה צריך לכבות את כל האופציות של רון volume leveling, DSP Engine לבטל את sample rate conversion וכו..
לא לגעת בווליום, וכו.. ואז המניפולציה היחידה תהיה ה ריקלוקינג.
וגם על זה אתה יכול לוותר ולהשתמש בבאפר הפנימי של הממיר (אני לא מכיר את הממיר אבל סביר שבין כה יש בו באפר וריקלוקר).
מצד שני מבחינת סאונד מדיד דיגיטל תמיד יהיה מיליון שנה לפני ויניללכל מדיה הקסם שלה, תקליטים יש קסם של אנאלוגי ואת ההתעסקות האינסופית גם בפטיפון עצמו וגם בתקליטים ובמכונות ניקוי ובכל החלליות שבנו סביב זה, דיסקים cd כיף לחזור לזה לקנות ולבנות ספריה קסם דגיטאלי, לסטרימינג אין קסם יש פרקטיות ויש מה שנקרא dac. לפי דעתי מוזיקה של פעם שהייתה רק באנאלוג והוקלטה כך במקורי תשמע הכי טוב על תקליט אנאלוגי, מוזיקה יותר עכשווית שהוקלטה דיגיטאלית, עם dac טוב זה שובר. אני חושב שטוב שיש את שלושתם, לי יש 2 מהם. וכן ההתעסקות הזאת הנחוצה בכל מדיה נניח תקליט להוציא לנקות להניח זרוע ראש, לשבת לקום להפוך כל הניגון הפרימיטבי מכאני שאין היום זה קסם מסתובב לך בין העיניים, להפוך אחרי 3 שירים והצליל המלוכלך הזה שדוחף ומניע את הממברנה אין בשום דיגיטאלי, זה עושה את המהלך שלו זה חלק מהקסם, במיוחד שזו נישה שהיום כמעט לאף אחד אין אותה, בסטרימיג את את כל זה יש טאבלט ביד או טלפון וכל מה שנותר זה ללחוץ פליי. אין שום קסם אין חיות מבחינת התעסקות, אולי אפשר לדמות ל רכב בנזין מול רכב חשמלי שאין בו רגש אין חיות, יש פרקטיות וביצועים.
שהסטרימר
כן , בדיוק , שהמלקו יחבר רק את שניהם . אבל בנוסף , תנתק את הרשת החיצונית מהראוטר ותישאר רק עם וויפי מקומי לשליטה . בנאס , תנסה לעבוד מול האפליקצית מוזיקה שלו ולא דרך רון .תודה! אני לא ניסיתי להתחכם. ניסיתי לייתר קופסה אחת. בינתיים הצלחתי. מה שהיה קודם, ששימש כשרת רון, נשמע טיפה'לה פחות טוב מהנאס. אחת הסיבות שרציתי להריץ רון על הנאס היא בגלל שהקבצים יושבים באותו מקום.
אבל הבנתי, זאת לא הדרך. עכשיו, כדי לתקף את הגישה שאתם מציעים, ולהתמקד בשרת - לפני שאני שם 30,000 על אנטיפודס, אני רוצה לעשות ניסוי כלים ולראות מה ההבדלים שזה עושה. איך הייתם מציעים ללכת על זה? ה- TOTALDAC תומך ב:
UPNP/DLNA, RoonReady (Roon RAAT), Squeezelite, NAA and airplay
לצורך הניסוי אני יכול להעתיק קבצים למחשב שמשמש כשרת. אבל חוץ מרון, צריך בכלל שרת לשאר הפרוטוקולים האלה?
יש תוצאות? מעניין אותי מאד שינוי בסאונד כתוצאה מקונפיגורציה של הרשת. אני לא איש רשתות וכל קינפוג כזה יעלה לי בדם, יזע ודמות של צ'אטגפט. אני גם לא בטוח שהחומרה שלי תומכת בזה.. שני סוויצ'ים של NETGEAR, אחד מהם הוא managed. (בנוסף לאודיופילי של מלקו)
כלומר שהסטרימר וה- NAS יהיו תחת אותו סוויץ'? חביב. שווה לבדוק.
לצערי, זמין רק ב- IOS...
גם סוג של פרוטוקול? אז גם פה, הסטרימר אמור להיות התקן קצה? זה שומר על ביט פרפקט? אין מניפולציות על הדאטה?
תודה לכולכם!![]()