מקינטוש C2300 - קדם מגבר מנורות במבחן שטח

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

רחמנה ליצלן , לא נמאס לכם ? :D קרוב ל10 עמודים של וויכוח על האם למה שאתם קוראים לו "מוסיקה" אלקטרונית יכולה להיות רפרנס לדינאמיות ?!!!!(shocked)(sad)
תעשו ספין לשרשור הזה ותמשיכו את הוויכוח הזה בפורום מוסיקה

טיאסטו הוא לא מיצג שלי. טיאסטו הוא אחד מ-2 שהשני הוא בהחלט מיצג.

יואל.
1- זה שאתה יודע עוד כמה מילים בעברית זה לא עושה אותך גאון ובטח שלא הופך את הדיעות שלך לעובדות. הבעיה שלך היא יחסי אנוש בסיסיים. אין לך את זה, אתה כאן בשביל ללמד אנשים עיברית, לספר שהם לא יודעים לקרוא ויש להם חוסר הבנה בסיסי בכל דבר. האם לא כדאי שתקשיב קצת כאשר אתה לא מבין במשהו? אולי תשאל שאלות במקום לקבוע עובדות.

2 - מה לך ולמוסיקה אלקטרונית? הרי אתה מבין בזה כמו שאני מבין יפנית מדוברת. אולי במקום לנסות ולשלול אנשים על כך שהם אינם יודעים לקרוא טקסט טוב כמוך תשאל אותם אם יש להם המלצות שיעשו מהאפוג'י שלך קרקס. ותאמין לי, שפגישה עם ניתאי והמוסיקה שלו {ואני יודע טוב מה הוא שומע} תאלץ אותך להזמין פאנל חדש לרמקולים. זה לא יקרה לך עם הקלאסית שלך.

3- אם תכבד את האנשים כאן ותדבר בגובה העיניים אני מבטיח לך שיכבדו אותך יותר. כרגע, אתה מגזים בהתנשאות שלך.
תגידו? השתגעתם?
מה הריבים הללו שגולשים לעלבונות אישיים,
מדוע מישהו יקרא כאן לשני טיפש?
יואל ,לא חושב שהזילזול שמשתקף מהשורות שכתבת ראוי,כל אחד וניסיונו הוא,
לדוגמה-כתבת כאן באתר שרמקול אלקטרוסטטי מצטיין בדינמיות שלו,רוב האנשים כאן לא יסכימו איתך,אבל לא ראיתי איזה תגובות מזלזלות המתארות אותך כאילו הגעת מתקופת האבן,או נפלת מהירח,או שזה עתה יצאת מהמערה,
ואם תסלח לי ואתאר משהו בעיברית קלה,הרי באופן תיאורתי "יש מצב" שהצלילים החזקים והדיסוננטים שאנשים מכנים מוסיקה אלקטרונית עשויה לגרום לחלק מן המערכות"להתקפל",לעשות דיסטורשיין או רחמנה לצלן לגרום אפילו לקליפינג,אני באופן אישי לא אוהב,לא אנגן כזו מוזיקה,אבל מי שמודד בעזרתה יכולת של מערכת שיבוסם לו,אולי הם מכורים לגל מרובע? מי יודע?

רחמנה ליצלן , לא נמאס לכם ? :D קרוב ל10 עמודים של וויכוח על האם למה שאתם קוראים לו "מוסיקה" אלקטרונית יכולה להיות רפרנס לדינאמיות ?!!!!(shocked)(sad)
תעשו ספין לשרשור הזה ותמשיכו את הוויכוח הזה בפורום מוסיקה

תגידו? השתגעתם?
מה הריבים הללו שגולשים לעלבונות אישיים,
מדוע מישהו יקרא כאן לשני טיפש?
?

בחיי, שהוצאתם לי את המילים מהפה.

איך ביקורת מצויינת על מוצר חלומי שכולנו כאן ללא יוצא מהכלל היינו קופצים עליו עם סכינים ומזלגות הופכת לצחצוחי לשון ועלבונות - מה נהיה מכם?(N)

זה מוציא את הכיף מהאתר, אליו הגעתי כי באתר האחר בו הייתי קרה בדיוק אותו הדבר.

דווקא בתור עב"ם ירוק (תרתי משמע) כאן מחד ובתור בעל נסיון בניהול פורומים (של מוסיקה בכלל ונסיונית בפרט) מאידך אני חושב שיש לי כמה סנטים לתת כאן...
אבי כל חטאת בעיני, במוסיקה בפרט ובאומנות בכלל,הוא הנסיון לקטרג , להגדיר ולקבוע מוסכמות חד משמעיות. את טיאסטו אני לא מכיר אבל אני מכיר כמה הרכבי אלקטרוניקה שאני מסוגל לאמר את שמם באותה נשימה (מועתקת) שבה אני מזכיר את שונברג, סטרוינסקי, מסיאן, הארי פארטש ועוד גיבורים עתיקי יומין אחרים שלי. Residents למשל...
מה שאני אוהב אצלם ,אלה וגם אלה, הוא שאי אפשר לשים אותם בקופסא של ג'אז, עולם, קלאסי, אלקטרוני, ישראלי . הם מעל לז'אנר ומעל לזמן. בבואי לשמוע אותם איני יכול לצפות למשהו שנשמע על פי שטאנץ צפוי ואז להחליט אם זה מתאים לבדיקה זאת או אחרת.
ארט זויד למשל עושים אלקטרוניקה מהולה במוסיקה קלאסית מודרנית שדווקא בה (בין השאר) אני משתמש בבואי לבחור סטריאו.
http://www.youtube.com/watch?v=MZ-ywxdjcng
לא אלקטרוניקה אבל אני לא מתאפק...
http://www.youtube.com/watch?v=NYoDXAOIqEc&feature=related
אגלה לכם סוד... כשאני בוחר רכיב סטריאו אני לא מפרק את הסאונד לגורמים אלא מקשיב לכל היצירות האהובות עליי ומחליט איפה קיבלתי הכי הרבה צמרמורת. simple as that...
זה כמובן הופך אותי לזוועה של מבקר אודיו אבל לא בהכרח לבעל טעם רע או חסר יכולת הבחנה ברכיב טוב.
אנא מכם , אל תעוטו עליי חמושים בלפידים וקלשונים אלא כבדו את דעתי האקסצנטרית וראו בה קטליזטור לפלורליזם וריבוי דעות כאן. בכלל ...ויכוחי אינטרנט יש לעצור מיד כי בשורה תחתונה בסוף בסוף מתברר שכולם צדקו. וגם כאן כפי הנראה כולם צודקים. Peace !

נמר,
מאוד נהנתי לקרוא. אודה לך אם תוכל, כאן או בתרד נפרד, לפרט קצת על העניין של בולמי זעזועים. הבנתי ממה שכתבת שבולמים שונים משפיעים על הצליל באופן שונה. למה התכוונת ? בולם מתכתי למשל יתן סאונד לכיוון המתכתי ?

AVANT GARDEN (השם הזה הוא בגלל הרמקולים ?), אין בעיה עם הטעם האישי של כול אחד , בנערותי שמעתי המון אלקטרונית של אז , חלקם מפורסמים עד היום , חלקם עדיין נחשבים וחלקם לא . הנקודה היא שעם כול הכבוד יש הבדל בין מה שאתה הולך לבחון מערכת שתתאים לך , ובין לשים מוסיקה בתור רפרנס . היכולת שלך לזהות קליפינג , או עיוותון קטן , אינה קיימת באלקטרונית כי אתה לא יכול לדעת אם זה לא ההקלטה וזה מכוון . אתה כן יכול לדעת שאם גיטרה נשמעת פתאום מתכתית, כנראה שיש בעיה , אתה יכול אותו דבר להרגיש בפסנתר וכול כלי אחר . כאשר אתה שומע אלקטרונית , אתה לא יכול להיות בטוח לחלוטין שזה לא משהו שהוקלט רק שעד היום לא שמעת . אבל אתה יכול לדעת בוודאות שזה לו הייתה הכוונה אם אתה שומע את זה בכלי אקוסטי או בשירה או בכול דבר אחר שכולם מכירים

AVANT GARDEN (השם הזה הוא בגלל הרמקולים ?), אין בעיה עם הטעם האישי של כול אחד , בנערותי שמעתי המון אלקטרונית של אז , חלקם מפורסמים עד היום , חלקם עדיין נחשבים וחלקם לא . הנקודה היא שעם כול הכבוד יש הבדל בין מה שאתה הולך לבחון מערכת שתתאים לך , ובין לשים מוסיקה בתור רפרנס . היכולת שלך לזהות קליפינג , או עיוותון קטן , אינה קיימת באלקטרונית כי אתה לא יכול לדעת אם זה לא ההקלטה וזה מכוון . אתה כן יכול לדעת שאם גיטרה נשמעת פתאום מתכתית, כנראה שיש בעיה , אתה יכול אותו דבר להרגיש בפסנתר וכול כלי אחר . כאשר אתה שומע אלקטרונית , אתה לא יכול להיות בטוח לחלוטין שזה לא משהו שהוקלט רק שעד היום לא שמעת . אבל אתה יכול לדעת בוודאות שזה לו הייתה הכוונה אם אתה שומע את זה בכלי אקוסטי או בשירה או בכול דבר אחר שכולם מכירים

אוי כמה שאתה טועה ומטעה

:cool::cool::cool:

נכון. כשאני שומע את זה http://www.youtube.com/watch?v=hr-I6-gxecg
אני לא ממש יודע אם זה ככה היה נשמע באולפן . בשום סטריאו. הרי אין צלילי רפרנס כאלה. האלקטרוניקה דיסוננטית, אפילו הקולות עברו עיבוד דיגיטלי. אבל זה כל היופי ראבאק.
הרי זה כמו לטעון שציורים היפראליסטיים יפים יותר מאמנות מודרנית ?
שידרגתי את מערכת הסטריאו שלי בחודש האחרון. כבלים, DAC , מערכת חשמל, מלאתי את הסטנד בחול (10 שעות עבודה. יצאתי לגמרי פסיכי מזה...) והיא נשמעת באמת מדהים. איך אתה מסביר את זה שקטעים אלקטרוניים נשמעים הרבה הרבה יותר מדהים מקודם ? הרי לשיטתך צליל מעוות מלכתכילה לא ניתן לעוות. גם באלקטרוניקה יש אינספור ניואנסים והרמוניות שמערכת גרועה תגרום להם להשמע משמימים ואחת טובה תוציא את כל הרגש החוצה. נכון. זה ירשים יותר בכלים אקוסטיים אבל לא רק בהם.
ארון הדיסקים שלי מכיל 600 דיסקים שרק 200 מתוכם הם אקוסטיים. אני לא יכול להתעלם מהשאר בבואי לבחור רכיב חדש.

AVANT-GARDEN

גם אני בול באותה דיעה "אקסצנטרית" שלך..בלי לקרוא את השירשור הזה כתבתי במילים אחרות את אותו הדבר בשירשור הסמפל העדין ל"מוזיקה" אלקטרונית.

שלמה

כאחד שאוהב שלל סיגנונות שונים בינהם אלקטרוני על כל סוגיו, מסכים אם כל מילה ואתה צודק במאה אחוז (Y)

נערך לאחרונה ב:
נכון. כשאני שומע את זה http://www.youtube.com/watch?v=hr-I6-gxecg
אני לא ממש יודע אם זה ככה היה נשמע באולפן . בשום סטריאו. הרי אין צלילי רפרנס כאלה. האלקטרוניקה דיסוננטית, אפילו הקולות עברו עיבוד דיגיטלי. אבל זה כל היופי ראבאק.
הרי זה כמו לטעון שציורים היפראליסטיים יפים יותר מאמנות מודרנית ?
שידרגתי את מערכת הסטריאו שלי בחודש האחרון. כבלים, DAC , מערכת חשמל, מלאתי את הסטנד בחול (10 שעות עבודה. יצאתי לגמרי פסיכי מזה...) והיא נשמעת באמת מדהים. איך אתה מסביר את זה שקטעים אלקטרוניים נשמעים הרבה הרבה יותר מדהים מקודם ? הרי לשיטתך צליל מעוות מלכתכילה לא ניתן לעוות. גם באלקטרוניקה יש אינספור ניואנסים והרמוניות שמערכת גרועה תגרום להם להשמע משמימים ואחת טובה תוציא את כל הרגש החוצה. נכון. זה ירשים יותר בכלים אקוסטיים אבל לא רק בהם.
ארון הדיסקים שלי מכיל 600 דיסקים שרק 200 מתוכם הם אקוסטיים. אני לא יכול להתעלם מהשאר בבואי לבחור רכיב חדש.

תנסה להבין , ואני אנסה עוד פעם :D
אין לי בעיה עם הסגנון הזה , כול אחד מה שהוא אוהב , העניין הוא שאם אני בא לבחון מערכת , אני לא אקח שום יצירה אלקטרונית . ולא בגלל שאני לא אוהב אותם , אלא בגלל שאין לי רפרנס לאיך זה נשמע .

וד"א אני לא קבעתי שהוא מעוות אני קבעתי שהוא לא קיים במציאות :D ואני מייד אסביר למה אני מתכווין :

הרי לפני ששידרגת שמעת את המערכת שלך , ונהנית מהאלקטרונית נכון ? אני מניח שגם נהנתה מהתקליטורים האקוסטיים שלך , אבל אם יצאת לקונצרט ו/או יצאת החוצה ושמעת חלילן בפינת הרחוב , היה לך בראש איך חליל נשמע . אז אם המערכת שלך "מזייפת" אתה יכול לדעת בוודאות שאצלה הבעיה , כי עובדה חליל לא נשמע כך במציאות . יש לך עוגן שאיתו אתה יכול להשוות . אם שמעת קונצרט , אתה יודע היטב איך זה נשמע הדינאמיות , אתה אולי תחליט שבבית מנוחין נשמע יותר טוב ממישהו אחר , אבל יש לך יכולת לדעת איך בדיוק זה נשמע באופן אותנטי . ולכן אתה יכול לדעת שהמערכת שלך "מזייפת" או לא .
כשאתה בוחן אותה עם אלקטרוני , אתה יודע שעכשיו היא נשמעת לך יותר טוב . אתה לא יכול לדעת האם היא עכשיו יותר קרובה למקור או לא , כי אין לך מקור . אין לך ידיעה אם המערכת מזייפת או לא . ולכן כאן זה לא רפרנס

ועכשיו לפני שיבואו כולם ויתחילו את התרד המשמים והמעיק של מהו המקור :D אני לא נכנס לזה , אני פשוט אומר שיש דברים שאתה יכול להשוות ויש דברים שלא . ואני בטוח שעם זה אתה יכול להסכים .
אם אתה רוצה , תבחן את עצמך , תשמע את המערכת החדשה , ותנסה לדמיין לעצמך שהיא "מזייפת" באופן שנעים לך .ף אתה תראה בעצמך שיהיה לך יותר קל לדמיין את זה עם אלקטרוני , מאשר עם כלי אקוסטי שאותו אתה מכיר היטב

ודבר אחרון , אף אחד לא אומר שאתה לא אמור לבחור את המערכת שלך בצורה אחרת . ברור שמי שאוהב אלקטרונית ירצה אחרי שיבדוק אם היא מזייפת או לא , לדעת איך היא בסגנון האהוב עליו . אי אפשר לקנות מערכת ללא שום פשרות ולא משנה כמה כסף תשים על זה . כך שברור שמערכת שלך תהיה עם פשרות אחרות מאשר מערכת של מישהו ששומע רק קלאסית , והיא תהיה שונה לעומת מישהו ששומע שירים שקטים וג'אז , וכו' וכו'

לאלדר
אני כתבתי שרמקולים אלקטרוסטיים מצטיינים בדינמיות שלהם? אתה בטוח? איפה, אם יורשה לי?

לאלדר
אני כתבתי שרמקולים אלקטרוסטיים מצטיינים בדינמיות שלהם? אתה בטוח? איפה, אם יורשה לי?
מצטער,דיברנו בטלפון,אתה צודק! כתב את זה הגוקר ואתה רק ציתת אותו,מעניין למה הגוקר חושב שהנל דינמיים?
מתנצל (ורד)על הטעות.

מצטער,דיברנו בטלפון,אתה צודק! כתב את זה הגוקר ואתה רק ציתת אותו,מעניין למה הגוקר חושב שהנל דינמיים?
כי אני מחליף טרנזיינט ומהירות עם דינאמיות :D ומבחינתי זה גם הכי חשוב , ממילא אף אחד לא הולך לשמוע את 1812 או יצירות יותר מידי "רעשניות" :D עם אלקטרוסטט . אבל על המהירות הזו קשה לי לוותר

לאלדר: חן חן

לג'וקר
יש כאלה שיספקו לך גם מהירות בזק, גם הרבה רעש וגם המון בס.
הבעיה היא שהפנלים גדולים באופן מופרך, דרישות המיקום שלהם גם (מופרכות) ויש להם גם דרישות הגברה (בייחוד 1 ו-3) לא ידידותיות

אלקטרוסטטי: Soundlab
http://www.soundlab-speakers.com/

ריבון עכשווי Analysis
http://www.analysisaudio.com/

ריבון משוחזר: Apogee
http://www.truesoundworks.com/

הנ"ל, בדגמים הגדולים ביותר, יורדים ל-20-25 הרץ, מייצרים 110 עד 120 דציבלים ועדיין שומרים על יתרונות הז'אנר.

נערך לאחרונה ב:
יואל , יצא לי פעם לשמוע אפוגי' , וזה היה טוב אבל זה לא היה כמו הקווד . מה שכן אין לי חדר עבור הדברים האלו והגודל לשהם , כך שאיאלץ להסתפק במה שאני כן יכול לשים בחדר:D

לג'וקר
הוא שאמרתי. בהינתן בעיית הגובה (והכיעור, מה לעשות) כדאי שתבדוק מגנפאן 1.7
להלן תגובה נרגשת אחת
http://www.avguide.com/forums/the-new-magnepan-17s-are-fabulous
ועוד אחת (עם צילום)
http://www.avguide.com/blog/arc-maggie-17-bliss
המחיר בארה"ב פחות מ-10,000 שקל

לקווד יש ניטראליות, שקיפות ומיקוד יוצאים מהכלל בנוסף ליתרונות הרגילים של הז'אנר.

האפוג'י שלי נפלו מהם בתחום המיקוד והמיקום במעט לפני השיפוץ.
לא כך לאחריו

דבר אתי בפרטי

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור