מקינטוש C2300 - קדם מגבר מנורות במבחן שטח

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: מקינטוש C2300 - קדם מגבר מנורות במבחן שטח

ביקורת מעולה איש יקר.
מול איזה פונו סטייג' השוות?

איך הוא ביחס לקדם מגברים אחרים בטווח המחיר שלו שבדקת?

ושוב ביקורת מעולה

והגיע הזמן שתחליף את טייסטו בפרק האלקטרוניקה
(lol)(lol)(lol)

יפה, תודה על הביקורת (great)

מצטרף לניתאי בשאלה, איך מכשיר מתפקד ביחס למכשירים אחרים עד 6000$ (ליסט פרייס, לא אכפת לי ממחיר כפול שדופק יבואן)

יופי של כתבה נמר(ורד)

פרה שפורפרתי אינו מתאים למוזיקה אלקטרונית טובענית זה לא דבר חדש, ומקינטוש לא יוצאת מהכלל(Y)

אתה מכליל פנתר

הפרה שלי- octave hp500se
מסתדר מאוד מאוד יפה עם מוזיקה אלקטרונית

למעשה הרבה יותר יפה מהרבה פרה טרנזיסטוריים שהושוו אליו
במוזיקה אלקטרונית

אבל זה רק טעמי ודעתי האישיים
:cool:(lol):cool:

לא עשיתי השוואה עם הפרה של אוקטב אבל עם לא מעט פראפ שפורפרתי נוכחתי לדעת שהם פשוט לא מוצלחים בסגנון טובעני שכזה כמו הסיגנון של venetian snares.
מנסיון שעשיתי עם נמר בביתי נוכחתי לדעת שאת רוב הטריקים הסט העביר ללא קושי וסך הכל הפרה תפקד מצויין, אבל הטרייק הטובעני ביותר באלבום היה יכול להשמע טוב יותר עם פרה טרנזיסטורי.

אגב מעניין אותי לדעת באופן מיוחד בגלל העובדה שיש לנו את אותו המגבר, האם הסט שלך מצליח להחזיק את הטרייק הטובעני של ונישן כמו שהוא מצליח בשאר הטרייקים?

נערך לאחרונה ב:
ונישן זה קצת משחק ילדים לעומת מה שאני שומע

וכן

הפרה שלי עומד בזה בקלילות גרמנית אופיינית

השכנים עומדים בזה פחות

:D(lol):D

נהניתי מאד לקרוא את הביקורת.

ונישן זה קצת משחק ילדים לעומת מה שאני שומע

וכן

הפרה שלי עומד בזה בקלילות גרמנית אופיינית

השכנים עומדים בזה פחות

:D(lol):D

שאתה אומר קלילות אתה מתכוון שיש הרבה אוויר בין הצלילים והמערכת עומדת דום?
אוקי אם כך כנראה שההבדלים בין הסטים הם לא קטנים וכל סט עושה סגנונות מוזיקה באופן שונה.
בכל אופן לגוון של אוקטב פחות התחברתי אצלי על הסט מפני שהוא שייך יותר למשפחה הניטרלית ולא החמה כמו שאני אוהב, וכמו שאמרתי לפני כן לא יצא לי לאתגר אותו בסגנון כזה של מוזיקה.

מקינטוש כותבים:MCINTOSH ולא mAcintosh

באמת...

יפה מאוד נמר. אגב לחברה מערכות לרכב שנחשבות עד היום כאולי הטובות ביותר. ה CD שלהם נחשב היי אנד לכל דבר ועליו נבנה CD העל של CLARION .

פנתר, כתבת : מנסיון שעשיתי עם נמר בביתי נוכחתי לדעת שאת רוב הטריקים הסט העביר ללא קושי וסך הכל הפרה תפקד מצויין, אבל הטרייק הטובעני ביותר באלבום היה יכול להשמע טוב יותר עם פרה טרנזיסטורי.

האם בדקת אותו על אותו סט עם פרה טרנזיסטורי או שמא זו השערה?

אורי טרם יצא לי לבחון פרה טרנזיסטורי על הסט הנוכחי, ויתכן שבעידן הנוכחי זה גם לא יקרה מכוון שטוב לי עם המיסטרי 2 שנמצא ברשותי, ואני מעדיף פרה שפורפרתי כמעט בכל מצב.

מנסיון העבר עם קדם טרנזיסטורי של קרל (krc 3 ) שהיה ברשותי אני יכול לומר לך שזה שינוי מהותי ביותר בכל קנה מידה. דוגמא: הקרל יותר מהיר, יותר מדוייק, יותר חד, יותר אנליטי וקר והרבה פחות מוזיקלי.
לא כל כך חכם להתנבא אבל לדעתי עם ניתאי היה שם את הקרל על הסט שלו הוא היה מבין מה זה מהיר ולא נראה לי סביר שהאוקטב היה נותן איזה פייט בכל קנה מידה שקשור במהירות ודיוק.(אני מנסה להשיג תגובה טלפונית מחבר שהשווה את הקרל על הסט שלו מול פרה שפורפרתי)

תתפלא אבל האוקטב שברשותי הושווה מול אחד הפרה ים המהירים ביותר טרנזיסטורי

ולא נפל ממנו במהירות

בדברים אחרים הוא עלה עליו

(lol):cool:(lol)

על איזה פרה אתה מדבר?

חברים, אם אתם מגיבים באופן ישיר האחד לשני, לא צריך לצטט הודעה שנמצאת אחת מעל ההודעה שלכם...

ניתאי ועידו.

שניכם טועים. אין קשר בין מנורות, טרנזיסטור ומהירות. ישנם קדמים טרנזיסטורים מהירים ועייפים. במקרה של הקדמגבר של עידו {מיסטרי 2} אין לו בעיה של מהירות. בחנתי אותו בעבר. אם חסרה מהירות אצלך {וחסרה קצת} זה יכול לנבוע מהנגן, מהרמקול, מהכבלים או כל דבר אחר. הקדמגבר שברשותך לא סובל מאיטיות כלל. גם לא המגבר. האוקטאב {שגם היה אצלי} הוא הכל חוץ ממנורות. בעצם הוא מנורות עם יתרונות טרנזיסטורים ולכן יתאים בהחלט לסגנון המוסיקה הזה.

בכל אופן. אל תשימו את המנורות הצד האיטי ואת הטרנזיסטור בצד המהיר. זו טעות וזה עלול להטעות גולש חדש שרוצה להכנס לתחום.

מסקנות

אי אפשר להסיק מסקנות משמיעת מוצר אחד או שניים בטכנולוגיה מסוימת, על כל המוצרים הבנויים באותה טכנולוגיה.

בפועל, יש קדם מגברי מנורות מהירים להפליא, יותר מאשר הרבה פרה_ים טרנזיסטוריים, ויש קדם מגברים טרנזיסטוריים "חמים" יותר מאשר הרבה קדם מגברי מנורות.

כדאי להפסיק עם מסקנות גורפות המבוססות על נסיון מועט.

מדוייק אייל זה מה שניסיתי לומר לפנתר

:cool:

ניתאי ועידו.

שניכם טועים. אין קשר בין מנורות, טרנזיסטור ומהירות. ישנם קדמים טרנזיסטורים מהירים ועייפים. במקרה של הקדמגבר של עידו {מיסטרי 2} אין לו בעיה של מהירות. בחנתי אותו בעבר. אם חסרה מהירות אצלך {וחסרה קצת} זה יכול לנבוע מהנגן, מהרמקול, מהכבלים או כל דבר אחר. הקדמגבר שברשותך לא סובל מאיטיות כלל. גם לא המגבר. האוקטאב {שגם היה אצלי} הוא הכל חוץ ממנורות. בעצם הוא מנורות עם יתרונות טרנזיסטורים ולכן יתאים בהחלט לסגנון המוסיקה הזה.

בכל אופן. אל תשימו את המנורות הצד האיטי ואת הטרנזיסטור בצד המהיר. זו טעות וזה עלול להטעות גולש חדש שרוצה להכנס לתחום.

לא טעתי יקירי

זה בדיוק מה שניסיתי לומר לפנתר

:D:D:D

ואולי לא הייתי ברור מספיק

שמח לראות סוף סוף מוצר של מקינטוש בסקירה !
ביקרתי בהד סינמה די הרבה וקיבלתי גישה חופשית לחדרי התצוגה הדברים הדביקים שם זה הריר שלי .
חבל שהמוצרים שלהם לא נגישים כל כך לאודיפילים !
אולי זה ישתנה .

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור