מקינטוש C2300 - קדם מגבר מנורות במבחן שטח

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ליואל

מי שלוקה בהבנת הנקרא הוא אתה יקירי

ני שנעול באובססיביות על מנטרות מיושנות זה אתה

אם היית קורא באמת את מה שכתבתי היית מבין

בוא נסיים את הדיון חרשים הזה במסקנה שאני ונמר חושבים שמוזיקה אלקטרונית יכולה להוות רפרנס פויינט לדברים מסויימים בבדיקת מערכת

בניגוד לדעתך שאינה יכולה

הרי לא נצליח לשכנע האחד את השני

אני בניגוד אלייך לא חושב שדיעותיי הינן אבסולוטיות

שבת שלום קריר ואבסולוטי לך איש יקר

לך תשמע ריוג'י איקאדה בטייט מודרן בלייב

אולי זה ייתן לך רפרנס פויינט לאיך דברים אמורים להשמע

:D:cool::D

משל המערה מניפולטיבי? דעתי שונה מדעתך.
אנשים שונים מייחסים משמעויות שונות למשלים. משמעותו המקורית, כפי שאני מבין אותה, היא בפירוש נכונה.
נו ולא הצלחת לקשר?!
אסביר לך, יואל במקרה הנ"ל הוא זה שיצא החוצה מהמערה, ראה מה שראה ,חזר
וסיפר לשוכני המערה את אשר ראה, וההמשך ידוע ...
בלי לפגוע באף אחד כמובן:rolleyes:

הופתעתי לטובה שהסקירה הינה על מקינטוש ( לא משנה איזה ).
נהניתי מהסקירה וקצת חסרה לי השוואה בין מוצרים דומים באותו סד"ג .

השכלתי מהתגובות שהתייחסו למספר אספקטים חשובים.

מעניין להשוות את המקינטוש ל Cyrus שלי ....:)

גם אני פיללתי לסקירה על מקינטוש !
מקינטוש שומרים על חתימת הסאונד רמת הבנייה והמראה עשרות שנים !
שוק היד שנייה של מקינטוש בחו"ל לא דומה לשום דבר אחר !

לניתאי
זה המשפט שכתבת: "לטעמך האישי ולדעתך רק מוזיקה קלאסית יכולה להיות רפרנס פוינט למערכת".

משפט זה אינו קשור לדבר וחצי דבר למה שכתבתי ומנוגד לדברים שאמרתי.

זאת הייתה הפעם השנייה בשרשור זה שלקית בהבנת הנקרא; בפעם הקודמת הגדלת עשות וטענת כי מה שאמרתי "העדפה-לצורך-בדיקה" שווה ל-"העדפה-מטעמי-ערך".

גם אז וגם כאן אתה מייחס משמעות שלא הייתה ולא נבראה למשפטים פשוטים שכתבתי.

זה לא עניין של שכנוע, דיון, החלפת דיעות - וכבר לא קשור לנושא עצמו.

אתה מחליף בין דעה (שלך במקרה הזה) לבין הבנת עצם הטענה שלי.

אתה מייחס לטענות שלי משמעות שאין ולא הייתה בהן - ואז מגיב על-כך. זוהי "אי הבנת הנקרא".

זה לא עניין לפורום זה, אבל בפגישה פרטית (עם וויסקי ראוי) אשמח לעבור אתך על שגיאות מובנות וייחוס שגוי.

רק טוב

קראתי. השתעממתי. חוזר לשמוע מוזיקה.

ליואל

לניתאי
זה המשפט שכתבת: "לטעמך האישי ולדעתך רק מוזיקה קלאסית יכולה להיות רפרנס פוינט למערכת".

משפט זה אינו קשור לדבר וחצי דבר למה שכתבתי ומנוגד לדברים שאמרתי.

זאת הייתה הפעם השנייה בשרשור זה שלקית בהבנת הנקרא; בפעם הקודמת הגדלת עשות וטענת כי מה שאמרתי "העדפה-לצורך-בדיקה" שווה ל-"העדפה-מטעמי-ערך".

גם אז וגם כאן אתה מייחס משמעות שלא הייתה ולא נבראה למשפטים פשוטים שכתבתי.

זה לא עניין של שכנוע, דיון, החלפת דיעות - וכבר לא קשור לנושא עצמו.

אתה מחליף בין דעה (שלך במקרה הזה) לבין הבנת עצם הטענה שלי.

אתה מייחס לטענות שלי משמעות שאין ולא הייתה בהן - ואז מגיב על-כך. זוהי "אי הבנת הנקרא".

זה לא עניין לפורום זה, אבל בפגישה פרטית (עם וויסקי ראוי) אשמח לעבור אתך על שגיאות מובנות וייחוס שגוי.

רק טוב

אני מאוד מבין את הנקרא יקירי

זה שאתה ממשיך לטעון שאינני מבין את הנקרא

מזלזל באינטילגנציה שלי ובעיקר בשלך

אומר פעם אחרונה ואקווה שתבין-

לטעמך ולדעתך רק מוסיקה אקוסטית יכולת להוות רפרנס פויינט לבדיקת מערכת
זו דעתך האישית והסובייקטיבית

לטעמי ולטעמו של נמר גם מוזיקה אלקטרונית יכולה להוות רפרנס פויינט לבדיקת דברים מסויימים במערכת
זו דעתנו האישית והסובייקטיבית

זה שאתה מתייחס לדעתך האישית הסובייקטיבית כמעין סוג של "וריטה" או אבסולוטיזם
זו בעייה שלך

אין אמת מוחלטת כמו שאיש אינטילגנטי כמוך בוודאי מבין

ועל אחת כמה וכמה בתחום האודיו

דבר אחרון -
חוסר ההבנה הבסיסי שלך במוסיקה אלקטרונית מונע מבעדינו לנהל דיון ראוי
ולכן אנו מוצאים את עצמנו בדיון של חרשים

מקווה שתבין את מה שכתבתי

שבת קרירה לך איש יקר

:cool::cool::cool:

נערך לאחרונה ב:
ניתאי.
במילים אחרות הוא אומר.

"בפגישה פרטית, עם וויסקי ראוי הוא ישמח להראות לך כמה שאתה טיפש והוא חכם".

יואל.
אני חושב שאתה פשוט מזלזל באנשים ובידע שלהם והופך את הידע שלך לאקסיומה בצורה מתנשאת, שוויצרית ובהחלט פוגעת. תכלס? נשבר לי מהאופן בו אתה מתבטא והאופן בו אתה מתנסח {מתנשא} על כל מי שלא מסכים איתך. סלח לי ידידי, במקרה הזה אתה פשוט טועה בגדול. וזה ניכר בהחלט שאינך מבין ולא שמעת מספיק מוסיקה אלקטרונית או שאתה פשוט אינך יודע לנתח אותה.

חלאס ניתאי. מספיק.
יואל הוכיח לך בצורה מאוד לוגית את הטעות היסודית שלך. אתה לא מתחבר לזה, אז שבו על איזה שיבאס ותסגרו עניינים.זה לא קשור לאוהב/לא אוהב, מבין/לא מבין מוזיקה אלקטרונית.

המקינטוש הזה הרבה יותר מעניין אותי.
החויה האחרונה שלי ממקינטוש לא הייתה שוס, אבל ראוי לציין שתנאי ההאזנה היו גרועים באופן מפתיע. מדובר בחנות "נחשבת" בניו יורק (מנהטן), שם הדגימו לי סט מלא של מקינטוש, מחובר לזוג אליפסה של סונוס פאבר. הבעיה היא שזו חנות "מעוצבת" בסטייל של הגריניץ והסוהו - חלל גדול ופתוח (open space ) שמחולק למחיצות בגובה נמוך משמעותית מהתיקרה. בכל מתחם כזה בין המחיצות מדגימים סטים במחירים של עשרות אלפי דולרים. אין שום מצב לשמוע להאזין כמו שצריך.
הסט שראיתי שם היה אימתני בגודל - שני מנובלוקים, קדם, קומפקט, מאוד גרנדיוזי בנוכחות עם האורות וכד', והמחיר....נדמה לי שכל הסט של ההגברה וה - CDP היה סביב 40-50 אלף דולר, אולי יותר.

מאחר ויש להגברה הזו אלפי מעריצים ושוק חזק כבר עשרות שנים, אותי מעניין לשמוע מהו אותו "צליל מאפיין" של מקינטוש, מה מייחד אותם ולמה אפשר להשוות אותם?

זה לא נכון קח אחד.
יואל לא הסביר כלום. הוא פשוט משתמש בגישה מתנשאת שמביאה את הגולש לחשוב שהוא צודק.
הרי אם מדברים על טבעיות ניתאי מסכים איתו, גם על נטרליות הוא מסכים. הויכוח הוא על דינמיות. ולדנמיות ומהירות המוסיקה האלקטרונית היא רפרנס מושלם.

לניתאי. "לטעמך ולדעתך רק מוסיקה אקוסטית יכולת להוות רפרנס פויינט לבדיקת מערכת. זו דעתך האישית והסובייקטיבית"
1. זה שונה ממה שייחסת לי קודם; 2. זוהי דעתי האישית, המנומקת והעניינית. לסוביקטיביות אין מה לעשות כאן. אם זה חשוב, זה הקונצנזוס שקיים בתחום; 3. אתה חוזר, שוב, על עניין חוסר הבנתי וכו'. מכיוון שאתה לא יודע מהי, רד מזה.

לנמר. "בפגישה פרטית, עם וויסקי ראוי הוא ישמח להראות לך כמה שאתה טיפש והוא חכם".
1. כמו שציינתי, אתה לא מבין טקסט כתוב, כך שיהיה נחמד אם לא תייחס לי דברים שלא אמרתי. בוודאי כאלה; זה נראה כמו ניסיון לא בוגר (ודי מכוער) במיוחד לסכסך בין שני אנשים. 2. גם הטענה שלך שאני "מזלזל בידע" וכו' מופרכת באותה מידה. 3. הטענה שלך בעניין כמה שמעתי או לא מופרכת גם היא עובדתית. אין לך מושג, ויהיה נחמד אם תעסוק במה שאתה יודע. 4. אם אתה לא יודע לקרוא הסבר (בתשובתך ל"קח אחד") - הישאר עם זה לבד. אין צורך שתשתף את כולם. 5. אם טיאסטו, כמייצג שלך למוזיקה אלקטרונית, הוא "רפרנס מושלם לדינמיות" - אתה פשוט לא יודע מה זאת דינמיות, או נכון יותר "טווח דינמי".

ליואל

עייפת אותי

כמו שכתבת -זו דעתך האישית והסובייקטיבית אך המנומקת

מנומקת על ידי מי? על ידך

עדיין זה לא הופך את דעתך האישית המנומקת לאמת אבסולוטית או לאיזה סוג של וריטה

קאפיש?????????

שבת קרירה לך איש יקר

ולגבי חוסר הבנתך במוזיקה אלקטרונית שנוצרה כתוצאה מפסיכו אקוסטיקה
אין לי מה להוסיף

אתה פשוט לא מבין מספיק כדי לנהל דיון בענף הספציפי הזה

שוב, ואחרון
ניתאי: "כמו שכתבת - זו דעתך האישית והסובייקטיבית אך המנומקת"
יואל: לא כתבתי "סובייקטיבית". כתבתי "לסוביקטיביות אין מה לעשות כאן".

כנראה וזה חזק ממך, אבל אתה מכניס לי - שוב ושוב ושוב - דברים שלא כתבתי. לאחר מכן אתה מתפלמס עם מה שאתה הכנסת. לא עובד.

ועוד אחד כנ"ל: אמת אבסולוטית? מי דיבר על דבר כזה?

ואחרון: מכיון שאין לך בעיה להתייחס למה שלא כתבתי, אין לך בעיה לא להתייחס למה שכן כתבתי.

ולכן, שוב: אתה לא יודע מה אני יודע בכלל בעניין זה, כולל שם הקוד "הטעות בהבנה שנוצרה כתואמה מפסיכו אקוסטיקה" בפרט.
דרך אגב: זה מזכיר את אלו המסבירים מדוע נדמה לכל מיני אודיופילים שהם שומעים הבדלים בין כבלים, למשל; גם- שם גם-כאן, הם מדברים בשמו של הנמען, ומבלי כל קשר למה שאמר, התנסה, או טען.

כאשר אדם סבור שהוא יודע יותר מאדם אחר, כדאי, כתנאי הכרחי - אם-כי לא מספיק - ש-1. הוא ידע מה האדם האחר טוען; 2. מה הוא יודע.
בדיון שבו פלוני מתייחס למה שאלמוני כותב, כדאי שפלוני יתייחס רק למה שאלמוני כתב, לא יוסיף, לא יחסיר, לא ינכס לעצמו אלמנטים שהוא לא יודע ביחס לאלמוני - ומעל הכל לא ישעבד אותם לאיזשהו נאראטיב פרטי משלו, שאין לו על מה לסמוך.

דיון שעיקרו מבחינתי תיקון בלתי פוסק של מובאות בשמי, שבו הכותב קובע מה אני יודע ומה לא - הוא ביטול זמן לשווא.

רק טוב ושבת שלום

זה לא נכון קח אחד.
יואל לא הסביר כלום. הוא פשוט משתמש בגישה מתנשאת שמביאה את הגולש לחשוב שהוא צודק.
הרי אם מדברים על טבעיות ניתאי מסכים איתו, גם על נטרליות הוא מסכים. הויכוח הוא על דינמיות. ולדנמיות ומהירות המוסיקה האלקטרונית היא רפרנס מושלם.

נמר יקר,
חבל שסקירה מרתקת שלך (מאלה שעושות חשק ללכת לשמוע את המוצר) הופכת להתנצחות בינכם.

אם הבנתי את יואל, הוא טוען ששום מוזיקה שלא ניתן לייחס אותה למקור הכלים שעושים בה שימוש (כל כלי אקוסטי לצורך העניין, שניתן לשחזר ולייחס כיצד הוא נשמע מחוץ ליצירה הספציפית), לא יכולה להיות מקור של ייחוס, גם לא לטווח דינאמי. אתם חולקים עליו, במיוחד בנושא הטווח הדינאמי.

זה דיון ראוי, אבל לא למריבות ולא להרס דיון אחר, שיכול היה להתפתח כאן על הקדם המעניין.

שוב, ואחרון
ניתאי: "כמו שכתבת - זו דעתך האישית והסובייקטיבית אך המנומקת"
יואל: לא כתבתי "סובייקטיבית". כתבתי "לסוביקטיביות אין מה לעשות כאן".

כנראה וזה חזק ממך, אבל אתה מכניס לי - שוב ושוב ושוב - דברים שלא כתבתי. לאחר מכן אתה מתפלמס עם מה שאתה הכנסת. לא עובד.

ועוד אחד כנ"ל: אמת אבסולוטית? מי דיבר על דבר כזה?

ואחרון: מכיון שאין לך בעיה להתייחס למה שלא כתבתי, אין לך בעיה לא להתייחס למה שכן כתבתי.

ולכן, שוב: אתה לא יודע מה אני יודע בכלל בעניין זה, כולל שם הקוד "הטעות בהבנה שנוצרה כתואמה מפסיכו אקוסטיקה" בפרט.
דרך אגב: זה מזכיר את אלו המסבירים מדוע נדמה לכל מיני אודיופילים שהם שומעים הבדלים בין כבלים, למשל; גם- שם גם-כאן, הם מדברים בשמו של הנמען, ומבלי כל קשר למה שאמר, התנסה, או טען.

כאשר אדם סבור שהוא יודע יותר מאדם אחר, כדאי, כתנאי הכרחי - אם-כי לא מספיק - ש-1. הוא ידע מה האדם האחר טוען; 2. מה הוא יודע.
בדיון שבו פלוני מתייחס למה שאלמוני כותב, כדאי שפלוני יתייחס רק למה שאלמוני כתב, לא יוסיף, לא יחסיר, לא ינכס לעצמו אלמנטים שהוא לא יודע ביחס לאלמוני - ומעל הכל לא ישעבד אותם לאיזשהו נאראטיב פרטי משלו, שאין לו על מה לסמוך.

דיון שעיקרו מבחינתי תיקון בלתי פוסק של מובאות בשמי, שבו הכותב קובע מה אני יודע ומה לא - הוא ביטול זמן לשווא.

רק טוב ושבת שלום

דיעה אישית משמע דיעה סובייקטיבית

אין כזה דבר דיעה אובייקטיבית

יש ממצאים מדעיים אובייקטיביים וגם הם אובייקטיביים לרגע הבדיקה

דיעה אישית היא תמיד סובייקטיבית

בייסיק של לוגיקה קצת בשבילך יואל-

מספר שקראתי בילדותי-

ממשות אובייקטיבית לעומת ממשות סובייקטיבית
איכות רציונלית לעומת איכות אמוציונלית

עדיין הדיעה האישית שלך היא בהכרח סובייקטיבית

ולגבי מוזיקה אלקטרונית שהתפתחה מפסיכואקוסטיקה אני יודע על סמך הצהרותייך לגבי הטווח הדינמי שבה

על כמה אתה לא מבין בה

שבת קרירה איש יקר

:cool:(lol):cool:

יותר מדי פרכות טקסטואליות (כולל אמת אוביקטיבית/סוביקטיבית, מה במדע, לוגיקה וגם ובנוסף דרך הסקת המסקנות שלך לגבי הידע שלי) והדיון בהם לא רלוונטי לפורום ולשרשור.
שיחה ראויה, ראויה לה כוסית וויסקי. ואז תוכל גם להדגים.
רק טוב

יותר מדי פרכות טקסטואליות (כולל אמת אוביקטיבית/סוביקטיבית, מה במדע, לוגיקה וגם ובנוסף דרך הסקת המסקנות שלך לגבי הידע שלי) והדיון בהם לא רלוונטי לפורום ולשרשור.
שיחה ראויה, ראויה לה כוסית וויסקי. ואז תוכל גם להדגים.
רק טוב

בשמחה

אני ממזמן מחכה להזמנה שלך

מאז הביקור שלך אצלי לפני ככמעט שנה וחצי

שבת קרירה איש יקר

נ.ב אני מתגעגע קצת לסאונד של אפוג'י וקרל

קראתי. השתעממתי. חוזר לשמוע מוזיקה.
(Y)(Y)(Y)
כל פוסט של יותר מ-3 עמודים הופך להיות ריב בין בעליי אגו נפוח לא מעניין אותנו מי יותר פלצפן ולמי יש בעיות בהבנת הניקרא !!

לנמר. "בפגישה פרטית, עם וויסקי ראוי הוא ישמח להראות לך כמה שאתה טיפש והוא חכם".
1. כמו שציינתי, אתה לא מבין טקסט כתוב, כך שיהיה נחמד אם לא תייחס לי דברים שלא אמרתי. בוודאי כאלה; זה נראה כמו ניסיון לא בוגר (ודי מכוער) במיוחד לסכסך בין שני אנשים. 2. גם הטענה שלך שאני "מזלזל בידע" וכו' מופרכת באותה מידה. 3. הטענה שלך בעניין כמה שמעתי או לא מופרכת גם היא עובדתית. אין לך מושג, ויהיה נחמד אם תעסוק במה שאתה יודע. 4. אם אתה לא יודע לקרוא הסבר (בתשובתך ל"קח אחד") - הישאר עם זה לבד. אין צורך שתשתף את כולם. 5. אם טיאסטו, כמייצג שלך למוזיקה אלקטרונית, הוא "רפרנס מושלם לדינמיות" - אתה פשוט לא יודע מה זאת דינמיות, או נכון יותר "טווח דינמי".

טיאסטו הוא לא מיצג שלי. טיאסטו הוא אחד מ-2 שהשני הוא בהחלט מיצג.

יואל.
1- זה שאתה יודע עוד כמה מילים בעברית זה לא עושה אותך גאון ובטח שלא הופך את הדיעות שלך לעובדות. הבעיה שלך היא יחסי אנוש בסיסיים. אין לך את זה, אתה כאן בשביל ללמד אנשים עיברית, לספר שהם לא יודעים לקרוא ויש להם חוסר הבנה בסיסי בכל דבר. האם לא כדאי שתקשיב קצת כאשר אתה לא מבין במשהו? אולי תשאל שאלות במקום לקבוע עובדות.

2 - מה לך ולמוסיקה אלקטרונית? הרי אתה מבין בזה כמו שאני מבין יפנית מדוברת. אולי במקום לנסות ולשלול אנשים על כך שהם אינם יודעים לקרוא טקסט טוב כמוך תשאל אותם אם יש להם המלצות שיעשו מהאפוג'י שלך קרקס. ותאמין לי, שפגישה עם ניתאי והמוסיקה שלו {ואני יודע טוב מה הוא שומע} תאלץ אותך להזמין פאנל חדש לרמקולים. זה לא יקרה לך עם הקלאסית שלך.

3- אם תכבד את האנשים כאן ותדבר בגובה העיניים אני מבטיח לך שיכבדו אותך יותר. כרגע, אתה מגזים בהתנשאות שלך.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור