במחיר הזה לא הייתי קונה רמקול עם דאק מובנה אלה מוניטור מוגבר נטו, המחיר לא ראלי לטעמי 10000 יורו ?
ובטח לא רמקול AIO
50 שעות.....שרון,
אתה פותח את ההודעה וכבר 36 שעות שאינך נמצא בשירשור?!?
זה לא נראה לי רציני.
רוב ההמלצות לרמקולים טובות, פרט למחיר של הרמקולים אין שום התייחסות לנושא וחבל.
בהצלחה.
חושב להשקיע 40K לרמקולים ו10K לכל השארבסטאפ הכי מעלף ששמעתי עד היום (מצטער, בלי שמות) , התשתית - חשמל, כבילה, מעמד ואביזרי שיכוך ואקוסטיקה) הוא הרכיב היקר ביותר....
הרבה רמקולים איכותיים לא מביאים לידי ביטוי את מה שהם יכולים לתת בגלל תשתית דרדלה והגברה לא מספיק איכותית.
אבל זה הכיף בתחביב הזה - אין אמת אחת וכל אחד נהנה ממשהו אחר.
ה8C עולים 50-60K אם אני לא טועהDutch & Dutch 8c
מדפיים all-in-one (כוללים הגברה, דאק וסטרימר בילט אין) שיורדים לכמעט 20 הרץ ומנגנים חזקקק ומדויק. מאוד ניטרליים. מפלצות שלצערי לא מוכרות מספיק בקרב האודיופילים בארץ.
חושב להשקיע 40K לרמקולים ו10K לכל השאר
לדעתי הרמקולים הכי חשובים מכל המערכת
ה8C עולים 50-60K אם אני לא טועה
ורוב הסיכויים שצריך להוסיף סאבים
אני מסכים איתך לחלוטין למרות שהרבה לא יסכימו איתנו פה בפורום...חושב להשקיע 40K לרמקולים ו10K לכל השאר
תודהאני מסכים איתך לחלוטין למרות שהרבה לא יסכימו איתנו פה בפורום...
לדעתי הכי חשוב להשקיע ברמקולים ובחדר (room correction, הצבה נכונה, טיפול אקוסטי במידת הצורך). כל הציוד הנלווה - אתה יכול לסגור את הפינה עם תקציב צנוע יותר.
חלוקה גרועה. באהבה אני אומר לך.חושב להשקיע 40K לרמקולים ו10K לכל השאר
תודה
היה לי אותו הסיפור עם אוזניות
השקעתי ב HD800 אמרו לי שישמעו גרוע אם לא תהיה לי מערכת על, בקיצור הן נשמעות מדהים כמה רמות מעל אוזניות אחרות עם מערכת זולה, לעומת אוזניות יותר זולות עם מערכת מושקעת
אני מסכים איתך לחלוטין למרות שהרבה לא יסכימו איתנו פה בפורום...
לדעתי הכי חשוב להשקיע ברמקולים ובחדר (room correction, הצבה נכונה, טיפול אקוסטי במידת הצורך). כל הציוד הנלווה - אתה יכול לסגור את הפינה עם תקציב צנוע יותר.
חושב להשקיע 40K לרמקולים ו10K לכל השאר