-
בשירות הוד מלכותה: רמקולים מוניטורים - B&W 805S - הביקורת
-
-
שמעתי אותם עים חבר שכמעט ורכש אותם
ובדיוק מאותן סיבות שצויינו הוא לא רכש אותם.
סקירה מצויינת ומדוייקת כל הכבוד.
-
לא יצא לי לשמוע אותם, אבל אחלה סקירה!!
מה שכן, שמעתי גם מהרבה אחרים את אותן התלונות, ולטעמי בשביל המחיר שהם עולים, הייתי מצפה למשהו טוב יותר (היו פה כבר סקירות על רמקולים באתר לא פחות טובים, ובמחירים דומים או אף זולים קצת יותר)
-
ביקורת יפה מאוד! נהנתי כבר מהפתיחה השנונה של המאמר.
האזנתי להם בארה"ב, אהבתי מאוד את הביצועים שלהם בקטעי ג'אז שונים, אני מניח שיש כאן גם ענין של טעם וריח.
-
B&W סתם מותג יקר בארץ. אין קשר לאיכות.
כמה רמקולים ששמעתי מסדרה 800 (כולל זה הנסקר) מנופחים, וולגריים במתכוון, טויטר לא משתלב, מיד לא טיבעי ומנופח, ועוד ועוד ...
וסדרה 700 עוד פחות טובה
וסדרה 600 עוד יותר צורמת ולא מאוזנת
כולם נותנים מין פרזנטציה וולגרית, לא טיבעית ולא מאוזנת - ששובה את ליבם של לא מעט לקוחות, בהאזנה ראשונית.
אהה... ושכחתי את גולת הכותרת: הרמקול הלבן שהוצג בכפר המכביה, ב- 160 אלף ש"ח (N)
-
סקירה יפה
אני אישית לא אוהב את הרמקולים של B&W , לא אוהב את הטוויטר טיטאניום שלהם , יש להם חותמת צליל
מדויקת אך רובוטית ללא שום קסם , ולדעתי הם מתומחרים בצורה שערוריתית .
-
מאיר - (Y)
מסכים על כל מילה
אייל
-
א. אין להם ומעולם לא היה להם טוויטר טיטניום.
ב. כמו כל רמקול בעולם, המאופיין באיזון טונאלי מסויים (רובוטי???), ללא הגברה מתאימה זה פשוט לא יילך.
ג. אני מסכים לגבי התמחור השערורייתי, ויותר מזה לגבי השירות השערורייתי שמספק היבואן לרמקולים אלו.
-
B&w סתם גימיק של רמקולים למה? כנסו!
שלום לעורך כתבה אכן יפה, אך ברצוני לא לפגוע בכבודו של אותו עורך ,אבל אם לפי דעתו אם הם נשמעים טוב, זה לא אומר דבר, בקיצור כאחד ששמע הרבה , נכון כדי שתדע ותכיר אני אותו אחד שמשבח וגם עוקץ , הרמקולים שאותם אתה עורך בכתבה כבר לא מה שהיה פעם, רק קופסת רעש לא יותר ומתומחר במחיר מופרז ,(Y) ואני כשהשוותי אותם לרמקולים במחיר קטן בהרבה היו משכנעים ומביישים את אותה חברה , לסיום cabasse הוא הרמקול עם הוכחות לא תמונות ולא שמועות ולא גימיקים יש הוכחות בשטח .
-
ha להם טוויטר אלומניום.וזהו. אפילו יהלום לא עשו להם (קמסנים)
התמחור שערוריה.
העיצוב שלהם מדהים.
אם אני זוכר (מפשפש במוח) שמעתי אותם גם .והם תענוג..אם זה באמת מה שזכור לי.
רמקול בעייתי מאוד בגלל זה:
8Ω (minimum 3.7Ω)
ולכן מומלץ מגבר וואחד מגבר.
אגב שתבינו את ההפרשים, בזמנו סיפר לי מכר שקנה כאלו, שבארץ מחירם הוא ב50% יותר משהו כזה.
על ציודופיל טוב נאמר:
The things you own end up owning you שרשורים בנושאים דומים -
מאת dtown בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 30
עודכן: 06-01-09, 10:53
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: