עדכונים אחרונים

• ni-ro
    אומרים שאין מגבר מושלם. MAVIS EXTREME 1000P מטיל ספק באמירה הזאת. קבלו: מגבר 300B בעוצמה של 1000 וואט ה-EXTREME 1000P עושה את מה...
  • exupgh12
    אומרים שאין מגבר מושלם. MAVIS EXTREME 1000P מטיל ספק באמירה הזאת. קבלו: מגבר 300B בעוצמה של 1000 וואט ה-EXTREME 1000P עושה את מה...
  • exupgh12
    exupgh12 reacted to אהרון66554's post in the thread תערוכת וינה 2026 with Like Like.
    אז תערוכת ההיי אנד עברה ממינכן לוינה, אחרי יותר מ20 שנה שהיא מתקיימת בMOC במינכן. בגדול - מבחינת סאונד, תערוכה מבאסת! נראה שהמציגים...
  • ni-ro
    ni-ro reacted to אהרון66554's post in the thread תערוכת וינה 2026 with Like Like.
    אז תערוכת ההיי אנד עברה ממינכן לוינה, אחרי יותר מ20 שנה שהיא מתקיימת בMOC במינכן. בגדול - מבחינת סאונד, תערוכה מבאסת! נראה שהמציגים...
  • ni-ro
    ni-ro reacted to AK1's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    תתחדש ותיהנה!! (ורד) ואם בא לך להמשיך לרמה הבאה, תמשיך חופשי כמה שאתה רוצה ויכול, לא כמה שאחרים היו רוצים.
  • ni-ro
    ni-ro reacted to shaisound's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    איתי ראשית תתחדש רכשת מוצר קצה ללא ספק. אני משער שאני יודע מה אתה מרגיש אני גם עברתי ושידרגתי את דרכי בmsb מאנלוג ועד הרפרנס השדרוג...
  • ni-ro
    ni-ro reacted to itay123's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    תודה רבה. למען האמת, אני פחות מתחבר לניסיון לדרג מוצרים מהסוג הזה לפי "מי טוב יותר". ברמות הללו, לכל יצרן יש תפיסה הנדסית ופילוסופיה...
  • ni-ro
    ni-ro reacted to itay123's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    MSB Cascade DAC השקט שאחרי השקט לפעמים הדרך הטובה ביותר להבין "מוצר חדש" היא לא דרך השעות הראשונות איתו, אלא דרך כל מה שקדם לו. הסיפור...
  • M
    moshem74 הגיב/ה לנושא: התייעצות חשמל.
    אם זה לא קו ייעודי מארון חשמל, עם מפסק נפרד בארון, אני לא הייתי מתעסק עם זה בכלל אבל לשיקולך. אם זה כן כך, על השקע הזה הייתי שם קופסא...
  • ע
    עומר12345 פירסם נושא חדש.
    SPECIFICATIONS C5+ Resolution :
 32 bits / 384 kHz en dual-mono dsd 512 Internal characteristics : 
Dynamic range : 175 dB Distorsion...
    • IMG_0470.jpeg
  • E
    eran-bar הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    עשה משהו קטן בשבילי, אולי בעזרת ה AI, תבדוק כמה פוסטים בסגנון התחדשתי יש בחמש השנים האחרונות לגבי ציוד אמצע שנניח שכל רכיב עולה עד השכר...
  • M
    moshem74 reacted to Raanan grey's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    אני תמה לגבי חלק מהתגובות כאן. את כל המברכים והמפרגנים אני יכול להבין כמובן, גם להשתתף בשמחתו של איתי וגם (ואני זכיתי לשמוע מוזיקה...
  • AK1
    AK1 הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    בעצם למה שזה ייגמר? אם יש למבורגיני חדשה ומגניבה, למה לא לקנות אותה? מילא אם הוא לא היה יכול להרשות לעצמו, והוא היה שורף את חסכונות...
  • א
    אהרון66554 פירסם נושא חדש.
    • Constellation.jpeg
    • 1782141655062.png
  • E
    eran-bar הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    תיהנה זה בזמן עתיד, אם החלטת להוסיף שני סימני קריאה זהו ציווי-הֵהָנֵה, בצפון קוריאה מצווים על אנשים להינות. נהיית קצת שקט אחרי ש Issi...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור