עדכונים אחרונים

• AK1
    AK1 הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    תתחדש ותיהנה!! (ורד) ואם בא לך להמשיך לרמה הבאה, תמשיך חופשי כמה שאתה רוצה ויכול, לא כמה שאחרים היו רוצים.
  • AK1
    AK1 reacted to ni-ro's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    למה ימותו ? שיחיו ויסבלו
  • E
    eran-bar הגיב/ה לנושא: התייעצות חשמל.
    ידידי מה לא הבנת מההסברים שלי? נראה לי שהסברתי היטב. + תוציא את קופסת הגוויס תכניס לקיר את העגולה הירוקה ותמלא בצדדים עם גבס, תכניס...
    • 1782137272633.jpeg
    • 1782137350294.jpeg
  • ל
    יש ברשותי מבחר אלבומים מהשורה הראשונה. SACD HDCD XRCD כשמשווים אותם לסטרימינג מערכים CD איכותי.
  • E
    eran-bar הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    אתה יכול לסכם אני לא חייב. מדהים כמה אתה מפספס בגדול ולא רואה שאין דמיון בין הפוסטים שלי לפוסטים של טרולים מקצועיים, ואם חשבתם שאנגוס...
  • א
    וואו! תתחדש ותהנה!
  • Roip1
    Roip1 הגיב/ה לנושא: התייעצות חשמל.
    לא קו ייעודי לאודיו. כלומר אני לא בטוח אם יש עוד צרכנים על הקו הזה, אבל זה שקע נפרד שלמיטב הבנתי לא פוצל ממנו שקעים אחרים בשיפוץ
  • Roip1
    Roip1 הגיב/ה לנושא: התייעצות חשמל.
    זה יכול להתחבר לקופסה המלבנית? היכן אני רוכש כזה?
  • א
    MSB Cascade DAC השקט שאחרי השקט לפעמים הדרך הטובה ביותר להבין "מוצר חדש" היא לא דרך השעות הראשונות איתו, אלא דרך כל מה שקדם לו. הסיפור...
  • E
    א. אני מעולם לא השתמשתי בביטוי "שמן נחשים" כי גם אני מאלה ששותים קצת מדי פעם ומאמין אדוק בברייק אין בניגוד לחבר'ה ב ASR. ב. דווקא הרבה...
  • R
    eran-bar שלא תחשוב לרגע שאני מזלזל חלילה בציוד זה או אחר וגם אני רחוק מלהגיע לציוד אולטרה היי אנד ואוסיף ואומר שעד לפני כחודש גם אני...
  • E
    eran-bar הגיב/ה לנושא: התייעצות חשמל.
    לא, אבל אם אתה בדירה שכורה או פשוט חרד לפיניש של הקיר יש מתאמים לקופסה העגולה אם תחליט לשים, שבקלות אפשר לחזור למודולים של גוויס, ניסקו.
    • 1782131770645.jpeg
  • E
    אם כך אתה בטח גם תמהַ לגבי המשתמשים בפטיפונים ובמנורות, לא יעזור כמה החומרים והדיוק ביצור ישתפרו מדובר בטכנולוגיות עבר ושבגלל זה בטוח...
  • גיא
    פה אני מסכים איתך בכל מילה ומילה! סיכמת זאת בול בפוני, כך שפשוט אין לי מה עוד להוסיף לדבריך.
  • גיא
    גיא reacted to itay123's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    MSB Cascade DAC השקט שאחרי השקט לפעמים הדרך הטובה ביותר להבין "מוצר חדש" היא לא דרך השעות הראשונות איתו, אלא דרך כל מה שקדם לו. הסיפור...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור