Pure Sound A30 - מגבר מנורות במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: Pure Sound A30 - מגבר מנורות במבחן

השפופרות

כתבה יפה מאוד , נשמע קניה מוצלחת , מה שרציתי להוסיף הוא ,שהחלפת ה6550 מאלקטרוהרמוניקס לסוטלנה מיצור אחרון תשפר מאוד הצליל.

בזמנו התעניינתי בו ואיכשהו היה נדמה לי שאין לו כלוב שפופרתי ולכן לא ניסיתי אותו.
בהחלט שווה בדיקה ונראה כקניה טובה.
היה באמת יכול להיות מעניין לדעת לאן אפשר להגיע עם המגבר עם שפופרות טובות יותר.
נהניתי מהסקירה בכל מקרה.(Y)
יובל

סקירה יפה ומסקרנת (Y)
יצא לי להקשיב למגברי שופפרות(לא מעטים)
קסם הצליל אינו פג,הוא מזכיר לי את רדיו בן-גל שיוצר בזמנו בארץ.
(ישנם מעטים כאלו שעובדים עדיין במרכז וולוולסקי בת"א)
עדיין מעדיף את הדיוק הטרנזיסטורי:)

היבריד: "עדיין מעדיף את הדיוק הטרנזיסטורי".

אין סתירה בין מגבר מנורות ובין דיוק. אם לא שמעת כזה, זה משום שלא נחשפת למגברים כאלה. אם רדיו בן גל הוא מה שאלה מזכירים לך, אכן יש בעיית עדכון מהותית בהיצע העכשווי.

השאלה היא ,באם בהופעה חיה(לא מוגברת אם אפשר) אתה שומע"דיוק טרנזיסטורי" ,האם אתה חש בנגינת פסנתר כנף
איזה דיוק שכזה?

גם אני חשבתי כך בעבר,
שלמגברי המנורות יש את הקסם שלהם אך עדיין לא נותנים דיוק כמו הטרנזיסטורי...
אולם היום אני לחלוטין מסכים עם דבריו יואלפלרמן.
הרמות שהיום ניתן להגיע אליהן פשוט מטורפות!
היום אני עם מנורות של VTL ועדיין לא "תפסתי אותם" בחצי שניה של חוסר דיוק.
את המגבר הזה יצא לי לשמוע, או דגם דומה מאוד.
נחמד + לטעמי האישי.
בהחלט אינו מהווה נתון גורף להגברת מנורות והיכולות שלהן.

סקירה יפה ומסקרנת (Y)
יצא לי להקשיב למגברי שופפרות(לא מעטים)
קסם הצליל אינו פג,הוא מזכיר לי את רדיו בן-גל שיוצר בזמנו בארץ.
(ישנם מעטים כאלו שעובדים עדיין במרכז וולוולסקי בת"א)

מה זה דיוק טרנזיסטורי?
מנורות = רדיו בן-גל?
בתור אחד שמצהיר על עצמו ששמע כמה מגברי שפופרות ועוד "לא מעטים" אתה מבצע הכללות באופן הכי פחות מקצועי שיש.

תיקון קטן או גדול מה שתחליטו המחיר הינו 8,850 ש"ח ולא כפי שפורסם

תיקון קל, מחיר המגבר הנסקר 8,850 ש"ח
ולא כפי שפורסם,

תודה,
בי ג'י סאונד

נערך לאחרונה ב:
המחיר עודכן בכתבה.

כתבה יפה(Y)

שלום רב כתבה יפה וכן כן לכל המשמיצים את היצור הסיני טועים ובגדול! לי יש את JOLIDA שזאת חברה אמריקאית ובונה על אותו קונספט קרי בסין כדי להוריד עלויות אבל האיכות מדהימה . אני בטוח שגם המוצר הניסקר פה לא פחות ואני לא שמעתי ב: שניצל ההיתי רוצה להחליף למולרד אבל המחיר יקר אולי בעתיד אשדרג אתה מכיר מישהו שמוכר בזול ...?

כתבה יפה מאוד ומושקעת, המשך כך נמר.

תומר

מה זה דיוק טרנזיסטורי?
מנורות = רדיו בן-גל?
בתור אחד שמצהיר על עצמו ששמע כמה מגברי שפופרות ועוד "לא מעטים" אתה מבצע הכללות באופן הכי פחות מקצועי שיש.
אז כך.
כרדיו מונו ישן(בן גל)היה לו צליל מדהים.
אם היקשבתי ל- Cary ,PrimaLuna.Manley,Conrad Johnson,Mystère
והאמן לי שהיו עוד אחרים, לא היתה כוונתי להכליל ואו להמעיט בערכם.
אם כבר שופפרות אז Croft בלבד איתו קשה לעמוד בקסם.
אגב ה-RIAA שלי היא מתוצרתו(עם שפופרות).
לאוזני ה"ערלות",עדיין מעדיף את הצליל הטרנזיסוטרי.

נערך לאחרונה ב:
גם בטרנזיסטור וגם במנורות יש מעולה, יש לא טוב, יש בינוני ויש מדהים!
לכל אחד מהם יתרונות וחסרונות בכל האיכויות.

ברוב המוחלט של המקרים, מנורות תיהיה ההעדפה של חובבי המנורות גם אם הוא ישמע טוב יותר וההיפך. קוראים לזה - "לא מוכן להודות שאני יכול לטעות".

אני לא אוהב מנורות, גם לא טרנזיסטור וגם לא דיגיטלי. אני אוהב את מה שנשמע לי טוב. זה אודיו - לא דת.

אגב.
בויכוחי כבלים זה מתקיים בכל מבחן לא עיוור. האדם שמסרב להבחין בהבדלים מבחין בהם בקלות אך הגוף שלו והתוכנה המותקנת בראשו מסרבת להודות בכך.

כתבה יפה מאוד , נשמע קניה מוצלחת , מה שרציתי להוסיף הוא ,שהחלפת ה6550 מאלקטרוהרמוניקס לסוטלנה מיצור אחרון תשפר מאוד הצליל.
האם מנסיונך יהיה שיפור בצליל גם בהחלפה של מנורות ECC83 בקדם לאלו של סווטה?

אחלה כתבה .
נשמע מגבר איכותי - במיוחד ביחס למחיר .

גם בטרנזיסטור וגם במנורות יש מעולה, יש לא טוב, יש בינוני ויש מדהים!
לכל אחד מהם יתרונות וחסרונות בכל האיכויות.

ברוב המוחלט של המקרים, מנורות תיהיה ההעדפה של חובבי המנורות גם אם הוא ישמע טוב יותר וההיפך. קוראים לזה - "לא מוכן להודות שאני יכול לטעות".

אני לא אוהב מנורות, גם לא טרנזיסטור וגם לא דיגיטלי. אני אוהב את מה שנשמע לי טוב. זה אודיו - לא דת.

אגב.
בויכוחי כבלים זה מתקיים בכל מבחן לא עיוור. האדם שמסרב להבחין בהבדלים מבחין בהם בקלות אך הגוף שלו והתוכנה המותקנת בראשו מסרבת להודות בכך.

אולי כדאי להזכיר "נשכחות" במיוחד לנוכח העובדה שמדובר ברמת מחיר של ENTRY LEVEL שאנשים "חדשים" וחסרי ניסיון יכולים ליפול בהם והכל מפי אומרם:(ראה נמר לוי - "היום נדבר על מנורות"
אז מה הבעיה שלי עם מנורות?
מלבד חברים בודדים ביותר שהאזנתי אצלהם לציוד מנורותי שמעתי עוד המון מערכות כאלה. זה מתחיל תמיד בסדרת התנצליות בסגנון: הבייאס לא מכוון, יש לי בעיה במנורה הזו, מנורות הדרייבר לא מספיק איכותיות, לא שמתי יד על nos טובה למגבר שלי, לא מייצרים כבר את המנורות הללו, יש לי מיקרופוניות במנורה ההיא ועוד שלל תירוצים. יש כאלה שלקחו את התחביב הזה של המנורות רחוק יותר. חלקם הנכבד הפכו את הבית שלהם לבית עלמין למנורות ולכל מקום שאני אסובב את ראשי בחדר ההאזנה שלהם אני אמצא גופה של מנורה או אחת כזו גוססת או לפחות אחת שיצאה מהמגבר מפני שהיא החליטה שהיא רוצה לשיר בעצמה שיר שלא קשור למה שהיא אמורה לנגן. זה אומר שאם שומעים את ה"צד האפל של הירח" המנורה שרה "המממממממממממממ" או אפילו "היסססססססססס" שזה לא פחות מרגיז.

הבעיה האחרת במנורות היא שהם לא שומרים על צליל יציב לאורך זמן. הן דועכות אט אט וביום רביעי הן נשמעות פחות טוב מאשר ביום רביעי של לפני 4 חודשים. שלא נדבר על ההרצה שלוקחת 100 שעות מה שאומר שכבר 3 שבועות אפשר לוותר על הנאה. הבעיה היא שהמאזין הקבוע נעשה "אפטי" לדעיכה האיטית של המנורות והוא חי בשקר שהמערכת שלו נשמעת מעולה עד שצד שלישי שבא להאזין מגלה לו את האמת המרה שהמערכת שלו נשמעת כמו מלוואח! ואז הכל מתחיל מהתחלה. מחיפוש ה-nos "החדשה" או שאם יש קצת שכל אז מנורה חדשה לגמרי ועד להרצה של עוד 100 שעות {וצריך גם יותר}. בקיצור, זה יוצא פחות שעות האזנה ויותר שעות עבודה לייצוב המערכת.

אז מה הבעיה באמת, אי אפשר לקנות?
בוודאי שאפשר. אבל צריך עדיין להשאר בצבא האודיופילי האותנטי ולקנות את הכי מנורתי שיש. הכי "מוסיקלי" {לא ברור לי איך מגדירים את זה אבל יאללה, כייף להגיד את צמד המילים האלה} מה שאומר nos! וואו, יש לי מנורה שעשו בשנת 56 אחרי הספירה וזו לא ראתה אור יום מעולם! ואני טוען שברור שהיא לא ראתה אור יום. הרי משנת 56 היא ישבה בתוך רדאר של צוללת, נטחנה על הכספית ואבק גם לא יהיה עליה שהרי בצוללת, אין אבק! אז כן, היא נראת חדשה, וגם השניה שקיבלתם איתה, שהיא מאותה שנה אבל ישבה בתוך בונקר ברוסיה הקפואה, גם אותו פרק זמן, וגם היא, כמו השניה, לא ראתה אור יום ובח שלא אבק {כשיש קרח אין אבק}. אממה? נטחנה גם היא וההתאמה בניהן אינה מושלמת. דהיינו, בעברית מאונגלנת, "מטשינג"! ואז יש זליגה של ערוץ שמאל לימין ואין פוקוס ומתחילים לחטט במגבר והופ, וטופ, ופופ! יש לנו עוד "מגבר מוסך" להתעסקות בבית. והמוסיקה? מהטרנזיסטור הרזרבי שלא עושה אף פעם צרות.

איתי

נערך לאחרונה ב:
איתי,
לא הבנתי - מה אתה רוצה להגיד?

שמעתי אותו עם הרמקולים שמביא בי.ג'י (סילברליין) - VFM מטורף.

ברכות. כן ירבו מוצרי אנטרי לבל משובחים.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור