בוודאי שמעביר דולבי רק לא את המתקדמים
- אופטי לא מעביר דולבי דיגיטל.
- לא כל המגברים הישנים שתומכים בדולבי דיגיטל תומכים בדולבי דיגיטל+ (מה שיש לנטפליקס).
DD+ can go to 6 mbps so SPDIF will not work.בוודאי שמעביר דולבי רק לא את המתקדמים
![]()
עזרה ותמיכה עבור מוצרים | Samsung ישראל
אנו כאן כדי לעזור. עזרה וייעוץ עבור המוצרים שלכם, הורדות תוכנה ומדריכים ותמיכה במתכונת פנים אל פנים.www.samsung.com
תבדוק מה אומר הרסיבר. DPII או DD?מעניין.
אצלי הממיר פרטנר עם הנטפליקס מחובר לטלויזיה עם hdmi ישירות ומהטלביזיה מחובר פייבר לרסיבר 5.1.
שומעים את הקול מצויין - אני מפספס משהו?
עברתי 3 רסיברים יאמהה (ואחד דנון) ותמיד כתוב על המסך מה פורמט הסאונד שמומנע, בין אם סטריאו, PCM, DD, DTS או שאר נאצות.לא כתוב כלום על הרסיבר (rxv665 ימאהה ).
בדקתי בשני חיבורים :
1- ממיר פרטנר עם נטפליקס עליו מחובר ב hdmi ישירות לטלויזיה . כבל אופטי מ טלביזיה לרסיבר. במוד זה הוא כותב בנטפליקס ליד שם הסרט ultra hd 4k. ברסיבר לא כותב כלום.
2- הנטפליקס מופעל מהטלביזיה ישירות עם אותו כבל אופטי לרסיבר. במוד זה הוא כותב בנטפליקס ליד שם הסרט Dolby vision atmos .
במקור חיברתי ככה כיוון ׳הרסיבר לא תומך 4k .
לא מבין למה הכיתוב בנטפליקס שונה בין שני המודים ומה המשמעות.
אם יש לך רעיון למשמעות הכיתוב השונה או איך לגרום לרסיבר לכתוב משהו על פורמט הסאונד אז אשמח
מה שאתה רוצה זה שהממיר יעבוד ב PASSTHROUGH. שלא יעשה טובות ויעביר את המידע כמו שהוא מבלי להתערב.תודה רבה - בדקתי לעומק בהגדרות הפרטנר ואכן משום מה הגדרת הצליל ופורמטים הייתה על "אל תשתמש אף פעם בצליל סראונד" .שיניתי ל "אוטומטי" ואפילו ל"ידני" ואפשרתי את כל מודי הסראונד... כבר הייתי בטוח שפתרת לי את הבעייה אבל הרסיבר עדיין רק מראה "PCM" ב "INFO" תחת ה "audio decoder". לא מעבר לזה ...כנראה משהו שם נדפק עברתי על כל ההגדרות ואין ברסיבר שום הגדרה שאמורה לחסום פורמט כזה או אחר. בדקתי וגם בחיבור ישיר של פרטנר לרסיבר עם HDMI אפילו שזה רק HD הרסיברלא מראה שום כיתוב על פורמט נבחר.