תודה על התשובה...
הבעיה שלי היא שאני משתמש ברמקולים הללו כרמקולים קדמיים לצרכי קולנוע בייתי ולשמיעת מוזיקה.
כמובן שאני יכול לחבר את הרמקולים רק למגבר אחד - לכן הסט שלי נראה כיום:
מקור (DVD ו-HTPC) -> רסיבר -> רמקולים.
לתוך המערכת הזו - איך אני משלב מגבר הספק? והאם אני צריך PRE?
אני הבנתי שאני יכול להשתמש ברסיבר כפרוססור (DAC) וכ-PRE ולחבר בצורה הבאה:
מקור -> רסיבר-> רמקולים אחוריים, סנטר וסאב, מגבר הספק (דרך יציאהת PRE OUT)-> רמקולים קדמיים.
כמובן שלצורך המוזיקה הייתי יכול לוותר על הרסיבר ולחבר אל מגבר ההספק PRE אודיופילי יותר - אבל חלק גדול מהשימוש זה DVD של דפנה ודודידו...(לבוס האמיתי של הבית).
אני הייתי ממליץ לכם אולי לעשות כתבה בנושא - איך משלבים את שני העולמות - שכן קיים מספר גדול של אנשים שיש להם רסיבר והם רוצים לשפר את יכולות המוזיקה שלו - והם לא רוצים להחליף אותו. הם יכולים למצוא מגבר (אפילו יד שניה).
תודה על התשובות - אני בטוח שכל מי שקורא את השירשור הזה מחכים.
הבעיה שלי היא שאני משתמש ברמקולים הללו כרמקולים קדמיים לצרכי קולנוע בייתי ולשמיעת מוזיקה.
כמובן שאני יכול לחבר את הרמקולים רק למגבר אחד - לכן הסט שלי נראה כיום:
מקור (DVD ו-HTPC) -> רסיבר -> רמקולים.
לתוך המערכת הזו - איך אני משלב מגבר הספק? והאם אני צריך PRE?
אני הבנתי שאני יכול להשתמש ברסיבר כפרוססור (DAC) וכ-PRE ולחבר בצורה הבאה:
מקור -> רסיבר-> רמקולים אחוריים, סנטר וסאב, מגבר הספק (דרך יציאהת PRE OUT)-> רמקולים קדמיים.
כמובן שלצורך המוזיקה הייתי יכול לוותר על הרסיבר ולחבר אל מגבר ההספק PRE אודיופילי יותר - אבל חלק גדול מהשימוש זה DVD של דפנה ודודידו...(לבוס האמיתי של הבית).
אני הייתי ממליץ לכם אולי לעשות כתבה בנושא - איך משלבים את שני העולמות - שכן קיים מספר גדול של אנשים שיש להם רסיבר והם רוצים לשפר את יכולות המוזיקה שלו - והם לא רוצים להחליף אותו. הם יכולים למצוא מגבר (אפילו יד שניה).
תודה על התשובות - אני בטוח שכל מי שקורא את השירשור הזה מחכים.