טוב [ הוא נשמע נחמד , אבל איך הוא באמת לעומת מדפיים , האם יש הבדל גדול ?
כלומר שבאים לבדוק מדפי , רוצים לדעת עד כמה אתה מפסיד רזולוציה ומהירות ותדרים בנמוכים , וזה חסר לי קצת בסקירה שלך , שחוץ מזה , היא סקירה מעולה מאוד
כרגיל יופי של סקירה,
מעניינת, רהוטה, ופשוט כיף לקרוא אותה
וכמובן...... עם הסגנון האישי האהוב והמוכר:
"לאחר שבחנתי כל כך הרבה רמקולים למדתי שקשה יותר להרגיע טוויטר עצבני מאשר לעצבן טוויטר רגוע"
אין עליך !
בברכת : "קשה יותר להרגיע נמר אודיופילי מאשר נמר עצבני אמיתי"
צפיר
האזנתי לדי הרבה רמקולים בשנתיים האחרונות (נכון, אני לא מכיר את הכל), אבל אחרי ששמעתי את הVOLLA לא הצלחתי להתלהב מאף רמקול מדפי אחר, ולרוב אפילו התלהבתי ממנו יותר מרצפתיים...
הבעיה הייתה המחיר של הרמקול, וזה עוד לפני שמחשיבים את המחיר של ההגברה החזקה שלה זקוק הרמקול הרעב הזה (כמו שנמר כתב).
ועם כל זאת, התאהבתי ברמקול כל כך שהתאמצתי ( מ א ו ד ) וקניתי אותו...
ה-V3M הוא שייך לסדרה נמוכה יותר מה-VOLLA וזה מתבטא בפתיחות, מהירות ורזלוציה בנמוכים, ב-VOLLA מקבלים טויטר טוב יותר וגדול יותר, הארגז בנוי טוב יותר משמעותית.
בקיצור הכיוון דומה {שניהם מהמשפחה החמימה}.
הגברה שעשתה חסד בזמנו עם ה-V3M בזמנו הייתה הגברה של אודיו אנלוג. הסטנטה מחמיא לו מאוד בהיותו מגבר פתוח באופיו עם מיד גדול ומלא.
רצוי להשתמש באלקטרוניקה מהמשפחה הניטרלית ואפילו אנליטית על מנת להוציא ממנו את המיטב.
כפי שנחשת אני רכשתי את ה-V3M וכרגע הם מחוברים לרסיבר של דנון 3803.
מה שאני מנסה לעשות זה לשדרג את הצליל בסטיריאו בעיקר - מבלי להחליף לרסיבר יקר. על הפרק - קנייה של מגבר הספק - אפילו יד שניה ולחבר את הרסיבר אליו באמצעות יציאת PRE OUT. ואת הרמקולים למגבר ההספק.
במקרה של המגבר של אודיו אנלוג - האם אתה לא רואה בעיה בכך שאני למעשה מחליף הגברה של מעל ל100 - בהגברה של 70?
איזה ממגוון המגברים של אודיו אנלוג היית ממליץ? וורדי או פוציני?
האם היית ממליץ גל על חברות אחרות? יש למשל בלוחות כעת מגבר של NAD - בקיצור אם תוכל לתת רשימה קצת יותר ארוכה של אפשרויות.
לסיכום - אתה ממליץ על מגבר אנליטי (קר אם אני מבין נכון) - המגברים של אודיו אנלוג הם משולבים (מנורות + טרנזיסטור) האם עדיף מגבר עם גוון של מנורות או טרנזיסטורי?
איך הרמקול ביחס לרמקולי מדף כמו סונוס פאבר אמטור 2 ?
אני מחזיק סט אפ שכולל אמטור 3 מגבר אודיו ריסרץ' VT200 + פרה אסטטיקס
אשמח להזמין אותך לשמוע את הסט אפ הנ"ל (הזמנה לנמר)
אני חושב להחליף את האמטור, האם זה בכלל שווה בדיקה. אני עובד בחדר קטן 3.20/3.50
שידוך מגבר הספק לרסיבר כמעט ולא ייתן שיפור בגוון הצליל אך ייתן שיפור בדינמיקה, כח ושליטה.
קדם המגבר חשוב לא פחות מהמגבר עצמו ולכן אני חושב שכדאי שהמגבר המשולב יהיה הראשי והרסיבר יהיה מחובר אליו ולא הפוך.
רוב הרסיברים אינם נשמעים טוב בסטריאו. גם היקרים שבניהם. הסטנטה באופן חד משמעי ישמע טוב יותר מהדנון שלך.
כמובן שישנם מגברים נוספים שמתאימים וה-NAD בעל האופי החמים אינו בניהם שזה נוגע לרמקול שלך.
המגברים שיכולים להתאים לך לדעתי הם.
אודיו אנלוג פוצ'ני. א{אודיו פידליטי}
YBA מסדרת YA {ארמה אודיו}
המגבר המשולב של ארון {לייב סאונד}