פיליפס 8404 – מסך LCD עם הילה צבעונית - ביקורת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

האם עדכנת לגרסת קושחה אחרונה של מסך הטלויזיה?

אתה יודע מה גרסת הקושחה האחרונה?

יש לי מספר שאלות מהותיות בנוגע לקנייה של הטלויזיה:

א. רציתי לדעת האם הקטע שהתמונה נחתכת בקצוות של המסך(כתוביות), זה דבר שהוא שכיח בשידורים רגילים SD

ב. כיוון שאני לא מבין יותר מדי גדול בטלויזיות רציתי לדעת האם הטלויזיה מתאימה לצרכיי: צפיה בסרטי DVD רגילים (לא דרך ממיר HD) ותוכניות טלויזיה

בעיקרון יש לי גם התלבטות בין הדגם המדובר של פיליפס לטושיבה resolution +, אשמח לקבל המלצה חמה לטלויזיה מומלצת

לגבי חיתוך כתוביות, זה קורה רק במקרים מועטים וגם אז, אפשר לעבור למצב מתיחה אחר ולסדר את הענין.
הדגם הזה יכול להתאים לצרכים שלך.

ליאור, אני מבין מדברייך שכלל אין תמיכה בעיברית ?? גם לא בדיסקים של DVD שאכן יש להם אופציה לכתוביות ?
זה די "מוריד" מהחשק לקנות את הטלויזיה - דווקא אחרי שדי נסגרתי עליה, והייתי בדרך לגני התערוכה לקנות אותה )~:

אתה ממליץ על הטושיבה רזולושיין + או על אחד מהדגמים החדשים של סמסונג (37") ?

אין תמיכה בעברית רק בניגון קבצי וידאו דרך USB או חיבור רשת.
אם אתה מחבר נגן DVD, אין שום בעיה עם כתוביות.

תודה על הסקירה. האם יש ל8404 יכולת WIFI אם לא האם יש ל LCD אחר יכולת כזו? תודה.

יש דגמים של LOEWE עם קישוריות אלחוטית.
כמו כן, אפשר לחבר דונגל אלחוטי למסכי LED של סמסונג, כמו למשל סמסונג LED B7000

Ambilight

שלום ליאור. תודה על עוד סקירה מצויינת! מהיכרותי עם דגמים קודמים של פיליפס בעלי אמבילייט, הרי ששם התאורה בצד המסך הינה בצבע אחיד (בכיוון מעלה-מטה, דהיינו צבע בודד בצידו הימני של המסך, וצבע (זהה או אחר) בצידו השמאלי). בתמונת משחק הכדורגל שפרסמת בסקירה נדמה לי שאני מבחין בשינוי צבע בצידו השמאלי של המסך - האם ה 8404 תומכת בשינויי גוון כאלה?
תודה!

סוגי AMBILIGHT

שלום ליאור. תודה על עוד סקירה מצויינת! מהיכרותי עם דגמים קודמים של פיליפס בעלי אמבילייט, הרי ששם התאורה בצד המסך הינה בצבע אחיד (בכיוון מעלה-מטה, דהיינו צבע בודד בצידו הימני של המסך, וצבע (זהה או אחר) בצידו השמאלי). בתמונת משחק הכדורגל שפרסמת בסקירה נדמה לי שאני מבחין בשינוי צבע בצידו השמאלי של המסך - האם ה 8404 תומכת בשינויי גוון כאלה?
תודה!

שלום..
טלויזיה זו בהחלט עם תאורת צדדית עם צבעים משתנים, ישנם 4 סוגי AMBLIGHT ישנה סידרה של מסכי 7000 שבהם סוג האמביילט הוא Ambilight Spectra שישנם צבע אחיד משתנה בכל צד של הטלויזיה, בדגמים של 8000 ישנו סוג אמבלייט Ambilight Spectra 2 שבו בכל צד ימין ושמאל הצבע הוא דינמי ומשנה חלקים שונים מאזורי המסך.
ישנהסידרת מסכים 9700 בהם יש אמבלייט מסוג Ambilight Spectra 3 שבו כמו ב Ambilight Spectra 2 רק כאן יש צד שלישי נוסף למעלה במסך. וישנו סוג שונה קצת שניקרא Seduction by light והוא נמצא בדגמי ה Aurea שבהם מסגרת המסך עצמה משנה את הצבעים שלה בהתאם לתמונה.

אשמח לענות על שאלות נוספות..

אכן, תאורת האמבילייט בדגם 8404 משנה את צבעיה בהתאם לתמונה המוצגת על המסך, כל פס תאורה צידי (ימין או שמאל), מאפשר להציג מספר צבעים שונים בו זמנית על מקטעים שונים של הפס.
התוצאה משופרת ביחס לדגמים הקודמים ונותנת אפקט מרשים יותר.

ליאור שלום,

האם יצא לך גם לראות גם את ה LCD של SHARP דגם LC37DH77E?
הבנתי שהדגם הנ"ל מיוצר ביפן ועל פניו יש לו נתוני מפרט טובים.
עד כה הייתי נעול עליו ולאחר הסקירה שלך אני רוצה ללכת לראות גם ה 8404.
האם אתה מכיר את הדגם הזה של SHARP? יצא לך לסקור אותו אולי?

לא ראיתי אותו.

פיליפס 8404 השואת "42 ו "37

ליאור שלום
אני מבין שהביקורת מתיחסת בעיקר לגודל "37 . האם ידוע לך אם יש הבדלים בטיב התמונה או בפרט אחר במסך בגודל "42 (כמובן חוץ מגודל התמונה)
אודה על תגובתך

המפרט זהה, אם כי לא יצא להשוות את שני המסכים צד בצד.

בעיה בקריאה מ USB
יש לי את אותה הבעיה שצוינה קודם בזרימת תמונה, ביצעתי עידכון תוכנה אבל לא עזר.

בעיה בקריאה מ USB

היי ליאור.
רכשתי לאחרונה את ה 42PFL8404. המכשיר מדהים אבל יש בעיה בזרימת התמונה כאשר רואים סרט דרך ה USB או דרך ה DLNA.
ההרגשה היא שהפריימים לא עוברים מספיק מהר. מעצבן ומבחינתי בלתי ניתן לצפיה.
האם נתקלת בבעיה דומה? או האם מישהו אחר כאן בפורום יודע מה יכולה להיות הבעיה.
אשמח לעזרה.
תודה,
גבי.

ניתקלתי בבעיה זהה, עידכון תוכנה לא עזרץ

לליאור שוב שלום, תודה על התיחסותך לגבי שאלתי הקודמת בנוגע לרכישת מסך 37"-42" - איזה והאם כדאי לרכוש מסך בזמן הזה...
שמעתי לאחרונה שאמור להגיע בסוף חודש זה מסך LED פיליפס דגם PFL9704!!! האם שמעת עליו ?? הורדתי את ה PDF שלו ולפי עניות דעתי כנראה שיש בו תוכנות איכות גבוהות של מסך ונראה מרשים מאד...!!
חיפשתי ביקורות על מסך זה באתר זה ובשאר פורומים אך טרם מצאתי..!?? האם יש כבר ביקורת על המסך הזה ואם לאו, אשמח לשמוע עליו יותר האם כדאי לרכוש את המסך לחדר שינה שלי(לא סלון).. האם יש ביקורות או כתבות על המסך הזה כאן כי לא מצאתי כלום עדיין בנוגע למסך 9704 של פיליפס !???

אודה לך על תשובה מהירה בנושא,
בברכה,
ישראל א.

זה דגם חדש יחסית, לא בדקתי אותו.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור