ביקורת מעולה!
המסך LCD הזה זכה להרבה תשבוחות.
אני עדיין בהתלבטות לגבי מסך SD, פעם הבחירה הייתה פשוטה, פלזמה עדיפה על LCD חד וחלק.
היום עומדים להכנס השידורים הדיגטליים, היום כבר יש שידרי HD, והיום גם LCD טובה מתקרבת לרמת הביצועים של פלזמה.
בקיצור צריך לראות לכל השואלים
ה- 42 אינץ 8404 עולה בסביבות ה-7K והכי משתלמת ביחס של תמורה למחיר!
לאחר בירורים רבים רכשתי את ה-8404 42 אינץ ב-7300 כולל הובלה והתקנה על הקיר! אין ספק הקנייה הכי משתלמת ביחס של תמורה למחיר!(בסביבות ה-7K)
קיבלתי הצעות טובות ל- 8404 & 7404 42" ההבדל במחיר בניהם הינו 500 שקל, השאלה אם ההבדלים הם באמת רק האמבילייט וחיבור הרשת? כל שאר נתוני המסך והאיכות זהים?
אם אלו 2 ההבדלים היחידים הם לא שווים את ההפרש מבחינתי, במיוחד היות וחיבור הרשת מוגבל למדי ממה שאני יודע, והמסך יחובר למחשב בכל אופן..
ושוב אני שואל ליאור, בחיבור לממיר יס רגיל, ע"י SCART איכותי, התמונה שהתקבלה בפיליפס הזאת טובה ביחס ל- LCD שסקרת לאחרונה? וביחס לפלזמות כמו PV80? היטאצ'י 102?
באזור שאני גר, לא מצאתי ממש חנויות מתמחות שאוכל לחקור את הנושא לעומק שם ולכן חשוב לי לדעת את העניין לפני שאני הולך לראות את המסך ב"קיר הטלויזיות" שיש בכל רשתות השיווק..
מניסיון, התמונה ב- SD יותר טובה בפלזמות שציינת, לא מדובר בפער ענק באיכות ולפיליפס יש יתרונות על שני הדגמים שציינת כאשר עוברים ל- HD ולוקחים בחשבון את התכונות הנוספות של ה- 8404.
ליאור, האם נתקלת בבעיות של גליצ'ים (מסך שחור לשניה) או בעיות דומות במסך? קראתי בכמה מקומות שיש משתמשים שמדווחים על הבעיה בפיליפס המדובר.. לפחות דגמי ה-42..
ליאור שלום,
לא תאמין אך אני עדיין צופה ב T.V של 4:3 של גרונדיג וכל צבע שם בדיוק במקום וכמובן מהירה מאד!! אולי לא הכי חדה בצבעים אך מאד אמינה ואין טישטושים כמו במסכי LCD..
לאחרונה אני יודע שיצאו מסכי LED שונים.. איני יודי עדיין אם קיימים למשל מסכים אלה של חב' פיליפס..(LED)!!!
קראתי את הביקורת של ה LCD PHILIPS 8404H ונראית T.V איכותית עם שלל מפרטים ואולי אף מעבר לזה..!!!
שאלתי הקריטית היא האם כדאי להשקיע ולעבור למסכי LED החדישות ביותר או מספיק למעשה לרכוש מסך של פיליפס של סידרה 8 (למשל 8404H) שיעשה את העבודה כראוי...!??
** ידוע כל פעם יוצא מסך LCD חדש (של פיליפס למשל) כשאתה קונה אחד נגיד לפני מס' חודשים בודדים יותא אחד הרבה יותר טוב ממנו.. הטכנו' תמיד מאיצה בנו לכוש אחד חדש יותר ואיכותי יותר !! איזה באמת מסך כדאי לרכוש בימים אלה שיהיה ראוי וטוב למספר שנים הבאות מבלי להצטער "למה קניתי את זה ולא אחד אחר" ....???
אודה לך על התייחסות בנושא ותשובה מעמיקה לגבי שאלותיי...
שלום,
אם תמתין, תמיד תגיע טכנולוגיה חדשה, טובה יותר...
לכן, טלויזיה קונים, כאשר רוצים לשפר את מה שיש, או כאשר נאלצים להחליף את הקיים (אם טלויזיה נוכחית מתקלקלת).
כתבתי כתבה בנושא: מתי כדאי לרכוש מסך טלויזיה
היי ליאור.
רכשתי לאחרונה את ה 42PFL8404. המכשיר מדהים אבל יש בעיה בזרימת התמונה כאשר רואים סרט דרך ה USB או דרך ה DLNA.
ההרגשה היא שהפריימים לא עוברים מספיק מהר. מעצבן ומבחינתי בלתי ניתן לצפיה.
האם נתקלת בבעיה דומה? או האם מישהו אחר כאן בפורום יודע מה יכולה להיות הבעיה.
אשמח לעזרה.
תודה,
גבי.