אתה יותר ממוזמן..אתה יודע.תתחדש ותהנה ישלמה.. התחדשות המחייבת ביקור.
מה החדש למי שלא מכיר את הישן..?
צפה בקובץ המצורף 70232מה החדש למי שלא מכיר את הישן..?
טוב, הקובץ לא נפתח, מה זה nat?צפה בקובץ המצורף 70232
הוחלף הפרה לאחד מעל מה שהיה ...
טוב, הקובץ לא נפתח, מה זה nat?
www.nataudio.com
Indeed soשלמה תתחדש
אין ספק שזה אחד הפריים ״החזקים״ והטובים שיש היום בשוק!
יפה, מצויין שהחברה נותנת תיאור שהוא לא רק שיווקי ומתפייט- אלא נוגעת בתמצית השיפור והטכנולוגיה שלה. כשלעצמי אני חושב שהם נוגעים במקומות הנכונים , הנגד שהם בחרו יוקרתי ונחשב. למעשה המערכת שלי פועלת על חלק מהעקרונות הבסיסיים של הקדם הזה - מנחת נגדים, zero feedback.NAT audio - Inovative Audio Manufacture - Magnetic Evo
www.nataudio.com
הכי טוב תבוא לאכול סופגניה ( יש גם ללא גלוטן אם זה מעניין אותך) ולשמוע...תתחדש נשמה. ספר על ההבדלים בסאונד
בתור מומחה לעניין, אתה יכול להסביר לי מה הקטע המטומטם הזה עם קפיצות חשמל של שניה, שכל מה שהן עושות זה להפיל את כל הבית, לנתק את האינטרנט, להרוס התקנות של מערכות הפעלה, ואז מייד לחזור לפעילות חשמל תקינה? למה זה קורה?אצלי הסופה לא הביאה כלום חוץ מהפסקות חשמל
תתחדש![]()
שאלה טובה.בתור מומחה לעניין, אתה יכול להסביר לי מה הקטע המטומטם הזה עם קפיצות חשמל של שניה, שכל מה שהן עושות זה להפיל את כל הבית, לנתק את האינטרנט, להרוס התקנות של מערכות הפעלה, ואז מייד לחזור לפעילות חשמל תקינה? למה זה קורה?
אני מבין הפסקת חשמל, נקודה. נפל עץ על כבל מתח. ברק פגע בשנאי. מים הציפו משהו. אבל מה זה הקפיצות הקטנות האלה?
לא ידעת שיש קנוניה נגד אודיופילים בחברת החשמל ?בתור מומחה לעניין, אתה יכול להסביר לי מה הקטע המטומטם הזה עם קפיצות חשמל של שניה, שכל מה שהן עושות זה להפיל את כל הבית, לנתק את האינטרנט, להרוס התקנות של מערכות הפעלה, ואז מייד לחזור לפעילות חשמל תקינה? למה זה קורה?
אני מבין הפסקת חשמל, נקודה. נפל עץ על כבל מתח. ברק פגע בשנאי. מים הציפו משהו. אבל מה זה הקפיצות הקטנות האלה?