מגבר מנורות משולב Ayon Audio Crossfire במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: מגבר מנורות משולב Ayon Audio Crossfire במבחן

ביקורות טובה (great)
אין לי ניסיון עם מגברי SET, אבל מסקנה די צפויה, האמת, על פי מה שאני קורא..

תודה לנמר על הביקורת , אבל קצת כואב לי שהביקורות פה הפכו לאחרונה לעשירים בלבד.
אשמח נמר אם "תרד" קצת אל העם שצריך לעבוד חצי שנה ( בלי הוצאות ) כדי לקנות מגבר כזה ועדיין לפרנס משפחה.
ישנם מגברים ורמקולים טובים גם ב 4 ספרות.

תודה בכל זאת , נהניתי לקרוא.

כדי להבין שב-"4 ספרות" אתה מקבל "מגברים ורמקולים טובים", אתה חייב לשמוע את היקר, ואז לרדת.

ואני מבין את נמר, לסקור אחד המגברים כאלה זה יותר מעניין... בהחלט

הבנתי אותך. אז פעם הבאה שאלך לקנות מזדה או טויוטה , אכנס קודם לסוכנות של פורש כדי להבין מה הדברים
הטובים שצריך לחפש ברכב.. נו באמת ?!
לא אמרתי חלילה שזה לא כיף או מעניין לסקור ציוד בעשרות אלפים. אבל אם תסתכל אחורה עשר ביקורות אחרונות שנמר
עשה , תראה אולי שתיים מתוכן שרוב הציבור יכול להתעניין בהן מלבד לקרוא אותן.
קצת חבל , לדעתי להוציא מביקורות של מגבר או זוג רמקולים שעולה 10K המלצות חמות תהיה הרבה יותר משפיעה מלקבל תשבוחות ממגבר ב 50K. אם יש לי 50K למגבר תאמין לי לא יהיה לי מה לחפש פה. לא בגלל שחלילה נמר לא כותב יפה ומעניין. רוב הציבור שיש לו כסף לא קורא ביקורות באינטרנט. הפריקים הם בדרך כלל הציבור הצעיר יותר שלא יכול ברובו להוציא סכומים כאלה.
אבל אולי זה רק אני.

אין על מה להתווכח כאן ושניכם צודקים, בכל מקרה, אנחנו קשובים לגולשים ובהחלט יש גם ביקורות כאלו בקנה.

מגבר משולב Ayon Audio Crossfire במבחן

קצת חבל , לדעתי להוציא מביקורות של מגבר או זוג רמקולים שעולה 10K המלצות חמות תהיה הרבה יותר משפיעה מלקבל תשבוחות ממגבר ב 50K. אם יש לי 50K למגבר תאמין לי לא יהיה לי מה לחפש פה. לא בגלל שחלילה נמר לא כותב יפה ומעניין. רוב הציבור שיש לו כסף לא קורא ביקורות באינטרנט. הפריקים הם בדרך כלל הציבור הצעיר יותר שלא יכול ברובו להוציא סכומים כאלה.
אבל אולי זה רק אני.

צודק ב-100% למרות שאני בא בימים,ובמאמץ לא גדול אוכל לרכוש את המגבר הנ"ל,לדעתי מגברים הנעים בסכומים של עד 20K יותר פופולרים לרוב האודיופילם הממוצעים,צעירים ומבוגרים כאחד, ולא רק בישראל.
למרות זאת הסקירה מאלפת.
Hybrid

נמר כרגיל מצליח להעביר את התחושות , החוויה מהציוד שהוא בוחן בצורה מצוינת ועיניינית. ומזיכרוני גם מתייחס באותו הכבוד לציוד בן 4 ספרות . על כך תודה לך שוב וכיף לנו שיש אותך . אבל , עד כאן. נשגב מבינתי כיצד מגבר שעולה ועולה ועולה , פשוט יורד וקורס בסגנונות מוזיקה מסויימים.
מנסיוני (שאינו כפרומיל מנסיונו של נמר וגם לא מעט חברים בפורום ). אבל בכל זאת יש לי לא מעט שנים של הנאה ממוזיקה וגם כיום רוב כספנו מושקע בדיסקים והופעות ( לתקציב של תחביב המוזיקלי כמובן ). המוזיקה המוזרה הזאת ,שנקראת רוק כבד ומטאל אלטרנטיבי ועוד דומים להם , נשמעים הכי טוב , דרך הגברת שפורפרות טובה שמותאמת לרמקולים כחבילה ( לא מתאים לא קונה ).
אצלי יש מערכת כזאת שעולה הרבה פחות ( הרבה הרבה פחות ) ובה הכל נשמע חווייתי ומוזיקלי להפליא, ומודה ששמעתי לא מעט מערכות יקרות מאוד שהקסימו כאשר נוגן כלי אחד או שלושה , אבל ברוק הן קרסו באמת ולא הייתי משלם עבורם שקל.
כל הפלברה הזאת נכתבה כדי לעודד את LS77 . שלא צריך להיות מודאג יש ציוד מצויין במחיר סביר בהחלט , וההשקעה לסכומים הגבוהים יותר היא מינורית ביחס של עלות תועלת.
כמובן שכל אדם מדקדק וממקסם את עיניניו לפי חשקיו ועל כך יבוסם לאותו אדם.

לא הייתי משדך בשום אופן מגבר 30w ל"קונסנזוס" ! , באשר למה שחברות
הרמקולים טוענות, ובכן זה לחלוטין קאלאם פאדי, גם לגבי "סונוס פאבר אלקטה אמטור"
נטען החל מ- 30w :D כן בטח , טוב שלא טענו שמספיק מגברי SE 8w

לא הייתי משדך בשום אופן מגבר 30w ל"קונסנזוס" ! , באשר למה שחברות
הרמקולים טוענות, ובכן זה לחלוטין קאלאם פאדי, גם לגבי "סונוס פאבר אלקטה אמטור"
נטען החל מ- 30w :D כן בטח , טוב שלא טענו שמספיק מגברי SE 8w

מה שלומך עופר.

תתפלא אבל בקטעים לא מורכבים המגבר הזה מפעיל יפה את הקונצנסוס. אבל מכיוון שהפרואק D1 היה חלק מהמבחן רוב רובו היה עליו. ואותו, הוא מניע בקלילות רבה.

לגבי מחיר המוצרים שאני סוקר.
אני משתדל לכתוב על מוצרים בשלל מחירים. נכון, לאתר עצמו יש דגש על מוצרים יקרים יותר אך עדיין אנו נותנים במה גם למוצרים זולים.

בקרוב אנסה להתמקד בכאלה שכולם יכולים לרכוש. על פי בקשתכם כבר בשבוע הבא תעלה אחת כזו. מקווה שתהנו.

נמר כל הכבוד, תמיד נהנה לקרוא ביקורות שלך. אפילו שכרגע אני לא יכול להרשות לעצמי את הציוד, אולי בעתיד. דרך אגב אני מוכן לתרום את SEPULTURA ARISE בגירסת גולד רמאסטר למבחן מגבר הSET הבא.

הי נמר,
מעניין באמת בצועיו של הרמקול הנ"ל D1 , האם תבוא סקירה?
נ.ב.
הסט דיסקים "מתאוס פאסיון" לא חסר לך מאז פסח?

לבחור שמעלי, מחק את השטות הזאת של דונאלד טראמפ, פילוסופיה בגרוש יש למכביר .

נערך לאחרונה ב:
כמובן עופר.

בקרוב מאוד היא תשתחרר. יש לנו עוד המון סקירות בקנה. אחת מהן תפתיע אותך באופן אישי. הכן את עצמך.:)(ורד)

נמר סקירה יפה , אבל יש לי בעיה קטנה , ניחא שאתה סוקר מגברים בתחומי המחיר האלו , אבל אז לפחות תנסה לעשות השוואה בינהם ובין מגבר ביניים ומגבר באותם סכומים , שיהיה לפחות איזהשהו רפרנס .
שהרי אם אני קורא את הסקירה , מה שיוצא לי בראש , "יופי של סקירה , אבל בסכומי עתק כאלו , לא נראה לי שיש הרבה מגברים שלא יתנו את אותה איכות , אלא אם כן הרוכש הוא פראייר ":D

מה שאני מתכווין שעל מנת לעשות את זה שיעזור לאלו שלא הולכים לקנות במחירים כאלו , זה יותר פיקנטריה כמו השוואה למשהו שהם יכולים לחשוב עליו , וגם למשהו מאחר באותם סדרי גודל

אני מאוד מקווה שהצלחתי להעביר את הרעיון

הרעיון ברור והרעיון מיושם כבר מקום האתר.

ישנם לא מעט כתבות על מגברי מנורות אותם בחנתי בעבר. אפשר, בלי בעיה, לגלול מטה ולהשוות בין המוצרים.
מכיוון שכל הסקירות שלי נערכו באופן כזה שניתן ממש להפוך את כולן למבחן השוואתי בין כל המוצרים שסקרתי קל מאוד להבין איך המגבר הזה ביחס למגברים אחרים שסקרתי בטווח מחיר דומה.

במקרה הזה, של המגבר הנבחן אני יכול להעיד בביטחון מלא שהוא הצליח להציג את המיד הטוב ביותר שיצא לי לשמוע ממגבר מנורתי או טרנזיסטורי. עד כה, לא מצאתי מגבר זול יותר שמנגן כמוהו על הרמקול המתאים. יכול להיות שזה ישתנה בעתיד.

יצא לי לשמוע את המגבר הזה אצלי בבית על רמקולים של LIVING VOICE IBX R2 עם נגן של AYON CD 2 וגם עם כבל החשמל המדובר.

אומנם זה היה רק לשעתיים, אך זה נתן לי להבין את היכולות של המגבר הזה שפרט לכך שדחף את הרמקול ללא בעיות זה נשמע ממש קסם אמיתי, במה מדהימה וכמו שנמר כתב מייד טבעי שקשה להפסיק להאזין לו.  בשילוב עם הרמקול שלי ועם הנגן שלי לא הרגשתי חוסר בהצגת הצלילים הגבוהים או במיקום שלהם כמו כן לא יצא לי לשמוע תזמורת קלסית גדולה עם המכשיר היות וזה לא סגנון שאני שומע.

אחלה מגבר ,אחלה כתבה

נמר יקירי , כמו תמיד נהנתי לקרא ולהזדהות עם כל מילה
הרמקול שלך זקוק לקצת יותר וואטים על מנת להוצי א ממנו את המיטב ,יחד עם זאת את המוסיקליות המדהימה של סינגל אנדד קשה מאוד לקבל עם מגבר טרנזסטורי רב עוצמה

תמשיך לכתוב על מוצרי היי אנד

עופר קרטה

נמר כל הכבוד, תמיד נהנה לקרוא ביקורות שלך. אפילו שכרגע אני לא יכול להרשות לעצמי את הציוד, אולי בעתיד. דרך אגב אני מוכן לתרום את SEPULTURA ARISE בגירסת גולד רמאסטר למבחן מגבר הSET הבא.

תודה. :) באמת יש רמאסטר לספלטורה?(shocked)

עופר קרטה וכל המפרגנים. תודה רבה.(ורד)

סקירה יפה נהנתי לקרא

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור