הררי.י דוגמא לתהליך שדואף למצויינות. לא רשמתי שהטיונר הוא היי אנד בהשוואה למקורות אחרים, למרות שבהגדרה רחבה יותר בתחומו הוא אכן טיונר קצה.
אני לא משנה לי מה דעתו של זה או אחר, ומקפיד להיות ענייני. יורם התערב וניסה להגדיר אותי ועוד בצורה מזלזלת.
ואני אומר גם לך, הצלחצי להגיע לרמת סאונד היי אנדית אצלי בסלון בכל קנה מידה. זה שזה לא ייקלע לטעם כולם יש מחלוקות על ההגדרה של היי אנד, אבל כמעט כולם מסכימים שהבסיס הוא ביצועים בקצה הטופ שאפשר להשיג כיום, כשחלק מתייחסים לביצועים מדידים וחלק לביצועים במדדים אודיופיליים.
יש המוסיפים לזה איכויות בניה, תג מחיר וכיו"ב.
טיונרי FM וינטג' מסוימים הם יצירות מופת הנדסיות שנבנו בסטנדרטים הגבוהים ביותר של היי אנד של אז, אבל בהינתן המגבלות הפיזיקליות של השידור (15 kHz, יחס אות/רעש מוגבל), יחד עם הדחיסה האגרסיבית של תחנות השידור המודרניות, קשה להתייחס לטיונר FM כמספק את רמת הביצועים של קצה הטופ שאפשר להשיג כיום, וקשה לקרוא לזה היי אנד.
אתה זה שהתעקשת על קריטריונים אובייקטיביים להיי‑אנד, בניגוד למה שאתה אומר עליו "את מה שלא מדיד משלים הלב".
זה רק מדגים את העניין שאולי לא צריך לשנות לך איך מגדירים היי אנד והאם הציוד שלך עומד בקריטריונים, ואיזה ציונים הוא מקבל, אלא מה שאתה אוהב ומדבר אליך. אבל אם אתה רוצה, תמשיך עם האובייקטיבי והסטנדרטים וכו', ותנסה לעקם את ההגדרות כך שיתאימו לך, אבל די בטוח שלא כולם יסכימו איתך, כך שזה לא באמת אובייקטיבי.
נתתי דוגמא לתהליך אצלי ששואף למצויינות. לא רשמתי שהטיונר הוא היי אנד בהשוואה למקורות אחרים, למרות שבהגדרה רחבה יותר בתחומו הוא אכן טיונר קצה.
אני לא משנה לי מה דעתו של זה או אחר, ומקפיד להיות ענייני. יורם התערב וניסה להגדיר אותי ועוד בצורה מזלזלת. ובכלל לא פניתי אליו אגב.
ואני אומר גם לך, הצלחתי להגיע לרמת סאונד היי אנדית אצלי בסלון בכל קנה מידה.
זה שזה לא ייקלע לטעם של כל אחד , זה עניין אחר. אחד בוחר זלטון, השני ווילסון השלישי מגיקו וכן הלאה. כולם היי ואולטרא אנד. ועדיין נותנים את הפרשנות שלהם ואנשים מעדיפים זה על אחר.
אגב, לי אין אולטרא היי אנד בסלון, בהגדרה השכיחה והכספית של המילה. אם זה גורם למאן דה הוא להרגיש יותר רגוע עם עצמו ועם מערכתו.