AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,159
- נקודות
- 113
במידה מסוימת, נכון שהניסיון לימד אותנו מה מהנה אותנו, אבל זה לא אומר איזה רכיבים אכן יצליחו לממש את זה אצלנו בבית ברמה שאנחנו מדמיינים, וניסיון נוסף מלמד אותנו שיש דברים שמהנים אותנו יותר. זה לא בהכרח מסתיים עבורנו במה שחשבנו מראש שזהו.אני כן חושב שאפשר לדעת לאן רוצים להגיע, כי הנסיון לימד אותנו מה מהנה אותנו,
כאמור, לעיתים קרובות חושבים שמשהו לא מספיק טוב ומחליטים "רק עוד דבר אחד וזהו", אבל גם *אם* זה אכן מתברר כמספיק טוב, זה חושף שמשהו אחר אינו כזה, ושוב "רק עוד דבר אחד וזהו" ‑‑ וזה לא נגמר.
כך שלא נובע מהנ"ל שכל אחד -- או אחוז גבוה מהאודיופילים -- יכול לדעת לאן הוא רוצה להגיע, ממש לא.
אם היית מתעניין מתוך כוונה לשפר ועם מוכנות להשקיע, מהר מאוד היית מוצא מה לשפר ולאן לטפס.כשאני חוויתי את ההנאה הזו פשוט הפסקתי לחפש איך לשפר גם כי לא יודע מה לשפר ולאן לטפס.
שיקולים של כסף ומקום יכולים לשמש תירוץ טוב להימנע מהכניסה למערבולת, וזה בסדר גמור למי שבאמת מעוניין להישאר מחוץ לה. אבל הרבה אחרים דווקא מוכנים ורוצים להמשיך ולשפר עוד ועוד, מוכנים להשקיע, ומגבלות המקום, ככל שקיימות, לא עוצרות אותם.שמעתי מערכות נחשבות ובאמת יש להן איכויות והערכה, רק שהן ותוצאותיהן לא מעניינות משלל גורמים ( גם כסף ומקום )
אבל בעיקר כי הן לא גורמות לי לתפוס את הראש ולפנטז.
כך ששום דבר מכל זה לא בהכרח רלוונטי לגבי כולם או הרוב.
נראה לי שאתה מכליל מעצמך כלפי אחרים, אבל זה לא יכול לעבוד, כי אף אדם יחיד לא יכול לייצג את מה שכל האחרים, או רובם, מרגישים או חושבים בנושא.