ערן אתה באמת סתם פוצ משבית שמחות.באמת מרשים ובהתאם לכל הסופרלטיבים שנתת: השקיפות, החוסר מאמץ, הטבעיות, ההולוגרפיות. אממה, בחרת לשים קטע של תערוכות. עכשיו תתחיל להשמיץ אותי כטרול אבל מי שישמע יחשוב כמוני, גדל זוג ותשמיע קטע שאנחנו מכנים בעייתי ולא מחמיא לציוד.
לא להשתמש במילה ״ פוצ ״ מחתיכת זייןערן אתה באמת סתם פוצ משבית שמחות.
אתה מצביע ל"ליקוק" במקרה? אסור לשאול או להציע משהו שיטריד את המלך כמו בערוץ 14?ערן אתה באמת סתם פוצ משבית שמחות.
שניצל לפעמים התגובות שלך מזכירות לי את הסרט 'להיות שם' של יז'י קושינסקי.לא להשתמש במילה ״ פוצ ״ מחתיכת זיין
אתה מצביע ל"ליקוק" במקרה? אסור לשאול או להציע משהו שיטריד את המלך כמו בערוץ 14?
אויש לך תשנא אשכנזים כמו שאתה יודעהקנאה מוציאה אותך מאיזון,
באמת מרשים ובהתאם לכל הסופרלטיבים שנתת: השקיפות, החוסר מאמץ, הטבעיות, ההולוגרפיות. אממה, בחרת לשים קטע של תערוכות. עכשיו תתחיל להשמיץ אותי כטרול אבל מי שישמע יחשוב כמוני, גדל זוג ותשמיע קטע שאנחנו מכנים בעייתי ולא מחמיא לציוד.
למה הכוונה ״ מפל ״ , יש לך ניאגרה בבית , האם היא ניסתרת או מאחרי האסלה
גם קנאי וגם גזען.אויש לך תשנא אשכנזים כמו שאתה יודע
גם קנאי וגם גזען.
שם משפחתי פרידמן,
אני מה שנקרא אשכנזי בן אשכנזים, כל המשפחה שלי אשכנזים.
כמו שטעני, הקנאה מוציאה אותך מאיזון.
ושם משפחתי היה אברג'ל לפני שהפכתי לבר.גם קנאי וגם גזען.
שם משפחתי פרידמן,
אני מה שנקרא אשכנזי בן אשכנזים, כל המשפחה שלי אשכנזים.
טעיתי ואוסיף , גם הגיזענות בנוסף
לקנאה מוציאה אותך מאיזון.
מי שאוהב צלילים יותר ממוזיקה או שרוצה להרשים את העמך שחושב שהוא אודיופיל אמיתי.מי שומע את המוזיקה דרעק הזאת בבית??
לא מרגש אותי בשיט.
אל תתרגש , יש כאן טיפוסים שונים , וכל זאת לפני שיעירו את האריות הזקניםהבטחתי לעצמי לא לענות ישירות לטרולים, אבל הפעם הפיתוי היה גדול מדי...חחח
קצת התבלבלת...טרול חמדמד..
העליתי קטע כדי לשתף, לא כדי לעבור אצלך מבחן קבלה או להוכיח שהמערכת מספיק גברית...בשבילך.
מצחיק שבאותה נשימה אתה מדבר על שקיפות, טבעיות, הולוגרפיה וחוסר מאמץ, ואז פוטר את הקטע כקטע של תערוכות...חחח
דווקא קטע כזה, עם שקט, מרווחים, דעיכות ומיקום מאוד ברור של הכלים, חושף מערכת תוך שניות...
הוא לא עושה רעש כדי להרשים, ולכן גם אין לו ממש איפה להתחבא...
ובכלל, לקבוע מה מערכת יודעת או לא יודעת דרך סרטון מהנייד, זה קצת כמו לתת ביקורת למסעדה לפי תמונה של הצלחת...הזיה.
אני אמשיך להשמיע את המוזיקה שאני אוהב... מי שנהנה, בכיף. מי שמחפש מבחן אומץ למערכת, שיביא קסדה וימתין לסרטון הבא...
יאללה עייפת...