המסע נמשך אל ה"מפל"

• פותח הנושא פותח הנושא itay123
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

מצב
הנושא נעול.
באמת מרשים ובהתאם לכל הסופרלטיבים שנתת: השקיפות, החוסר מאמץ, הטבעיות, ההולוגרפיות. אממה, בחרת לשים קטע של תערוכות. עכשיו תתחיל להשמיץ אותי כטרול אבל מי שישמע יחשוב כמוני, גדל זוג ותשמיע קטע שאנחנו מכנים בעייתי ולא מחמיא לציוד.

אלוף\הצגה.
לעצום עיניים ולחלום אין מה לומר, זה נשמע אמיתי לגמרי.

נערך לאחרונה ב:
באמת מרשים ובהתאם לכל הסופרלטיבים שנתת: השקיפות, החוסר מאמץ, הטבעיות, ההולוגרפיות. אממה, בחרת לשים קטע של תערוכות. עכשיו תתחיל להשמיץ אותי כטרול אבל מי שישמע יחשוב כמוני, גדל זוג ותשמיע קטע שאנחנו מכנים בעייתי ולא מחמיא לציוד.
ערן אתה באמת סתם פוצ משבית שמחות.

ערן אתה באמת סתם פוצ משבית שמחות.
לא להשתמש במילה ״ פוצ ״ מחתיכת זיין

למה הכוונה ״ מפל ״ , יש לך ניאגרה בבית , האם היא ניסתרת או מאחרי האסלה

העיקר שאתה מחייה הפורום , מנסה לעזור לך בכוחותי הדלים .

אגב , החתונה של הבן שלי עולה לי יותר מ msbהכי גדול , מה עדיף?

אתה מצביע ל"ליקוק" במקרה? אסור לשאול או להציע משהו שיטריד את המלך כמו בערוץ 14?

הקנאה מוציאה אותך מאיזון,

הבטחתי לעצמי לא לענות ישירות לטרולים, אבל הפעם הפיתוי היה גדול מדי...חחח

קצת התבלבלת...טרול חמדמד..

העליתי קטע כדי לשתף, לא כדי לעבור אצלך מבחן קבלה או להוכיח שהמערכת מספיק גברית...בשבילך.

מצחיק שבאותה נשימה אתה מדבר על שקיפות, טבעיות, הולוגרפיה וחוסר מאמץ, ואז פוטר את הקטע כקטע של תערוכות...חחח

דווקא קטע כזה, עם שקט, מרווחים, דעיכות ומיקום מאוד ברור של הכלים, חושף מערכת תוך שניות...

הוא לא עושה רעש כדי להרשים, ולכן גם אין לו ממש איפה להתחבא...
ובכלל, לקבוע מה מערכת יודעת או לא יודעת דרך סרטון מהנייד, זה קצת כמו לתת ביקורת למסעדה לפי תמונה של הצלחת...הזיה.

אני אמשיך להשמיע את המוזיקה שאני אוהב... מי שנהנה, בכיף. מי שמחפש מבחן אומץ למערכת, שיביא קסדה וימתין לסרטון הבא...

יאללה עייפת...

למה הכוונה ״ מפל ״ , יש לך ניאגרה בבית , האם היא ניסתרת או מאחרי האסלה

Screenshot_20260711_123053_Google.jpg

אויש לך תשנא אשכנזים כמו שאתה יודע
גם קנאי וגם גזען.
שם משפחתי פרידמן,
אני מה שנקרא אשכנזי בן אשכנזים, כל המשפחה שלי אשכנזים.

טעיתי ואוסיף , גם הגיזענות בנוסף
לקנאה מוציאה אותך מאיזון.

גם קנאי וגם גזען.
שם משפחתי פרידמן,

כמו שטעני, הקנאה מוציאה אותך מאיזון.

שי יקר,
אל תחפש אצל טרולים איזון... זה בדרך כלל הדבר האחרון שיש שם...
תוסיף לזה קנאה, צרות עין, תסכולים, תחושה כללית של חוסר מימוש, ובעיקר צורך תמידי להקטין אחרים כדי להרגיש בהזיה "טיפה" יותר גדולים... וקיבלת את כל הסיפור...
ועכשיו למדנו שגם גזען...

גם קנאי וגם גזען.
שם משפחתי פרידמן,

טעיתי ואוסיף , גם הגיזענות בנוסף
לקנאה מוציאה אותך מאיזון.
ושם משפחתי היה אברג'ל לפני שהפכתי לבר.

מי שומע את המוזיקה דרעק הזאת בבית??
לא מרגש אותי בשיט.

הבטחתי לעצמי לא לענות ישירות לטרולים, אבל הפעם הפיתוי היה גדול מדי...חחח

קצת התבלבלת...טרול חמדמד..

העליתי קטע כדי לשתף, לא כדי לעבור אצלך מבחן קבלה או להוכיח שהמערכת מספיק גברית...בשבילך.

מצחיק שבאותה נשימה אתה מדבר על שקיפות, טבעיות, הולוגרפיה וחוסר מאמץ, ואז פוטר את הקטע כקטע של תערוכות...חחח

דווקא קטע כזה, עם שקט, מרווחים, דעיכות ומיקום מאוד ברור של הכלים, חושף מערכת תוך שניות...

הוא לא עושה רעש כדי להרשים, ולכן גם אין לו ממש איפה להתחבא...
ובכלל, לקבוע מה מערכת יודעת או לא יודעת דרך סרטון מהנייד, זה קצת כמו לתת ביקורת למסעדה לפי תמונה של הצלחת...הזיה.

אני אמשיך להשמיע את המוזיקה שאני אוהב... מי שנהנה, בכיף. מי שמחפש מבחן אומץ למערכת, שיביא קסדה וימתין לסרטון הבא...

יאללה עייפת...
אל תתרגש , יש כאן טיפוסים שונים , וכל זאת לפני שיעירו את האריות הזקנים

מצב
הנושא נעול.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור