זהו, זה נגמר , הוא הושעה.אם נמאס - למה כולם עונים כול הזמן?
זהו, זה נגמר , הוא הושעה.אם נמאס - למה כולם עונים כול הזמן?
חחח תיכף חוזר בכינוי AUDIO... לפחות עקביזהו, זה נגמר , הוא הושעה.
מי שלא קיבל אותו בתור audiogod - יאלץ לקבל אותו פשוט בתור god ! ואז כולנו נאכל אותהחחח תיכף חוזר בכינוי AUDIO... לפחות עקבי![]()

העברתי למטבחון, מבסוט ?בינינו אני מסכים איתך אבל פורום אודיו זה לא המקום לדיונים תיאולוגיים.
כדאי שתשקול לערוך את זה.
תפתח שרשור חדש עם תמונות, מידות וגובה החדר.לא טיפלתי בחדר האודיו הקטן שלי משום שאנחנו מתכננים להרחיב את הבית והחדר יעבור להרחבה. אלא שלאור המחסור באנשי מקצוע ועליות המחירים העסק עלול לקחת זמן מה. רציתי לשאול אם אחד מהמומחים כאן מוכן לעזור לי במקצה שיפורים. אני חי בבלגיה ולכן העזרה היא בשלט רחוק (אם זה ריאלי). אני לא חושב שהמערכת שלי היא ברמה של המשתמשים הכבדים כאן בפורום והאמצעים שאני יכול להקדיש הם מוגבלים, אבל אני רוצה ללמוד ולהתקדם. כמובן שאשמח לשלם עבור העזרה. בתודה מראש!!! אריאל
תסביר לו שכל המחלות מתחילות מסתימות כלי דם, שגורמות לחוסר אספקת דם וחמצן לכל האיברים,אתה פופוליסט קטן ורדוד.
לאחד אתה קורא חמוץ לשני מריר...
חן חן על חוות הדעת הפסיכולוגית.
זו ההפרעה שלו, שהוא לא מבין שאנחנו הרוב.בינינו אני מסכים איתך אבל פורום אודיו זה לא המקום לדיונים תיאולוגיים.
כדאי שתשקול לערוך את זה.
תפתח שרשור חדש עם תמונות, מידות וגובה החדר.
ננסה לעזור.
אז זהו נפלה ההחלטה להזמין את דן לצורך טיפול אקוסטי,אלוהים נמצא בפרטים הקטנים ושם דן
אני מתנצל חבר יקר .אז זהו נפלה ההחלטה להזמין את דן לצורך טיפול אקוסטי,
אמה מה,בשביל לקבל השירות צריך לחכות לתור כמו M R I
נמתין בסבלנות שהד"ר יתפנה.
דן היקרוחברים , אני מעריך , אך מובך ברמות מעניין איש השנה יחחחחחח.
איש השנה מגיע לאנשים אחרים .
אני מסיר מועמדות![]()