- מעורבות
- 816
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: ביקורת: נגן CD במבחן - מרידיאן G08.2, יפה וגם...
שמעתי את הgo8 הישן,לטעמי יש לו צליל קטן ומנוכר,המרידיאן 808 זה כבר סיפור אחר,למרות שחלק משייכים אותו לליגה של התותחים כמו DCS ,EMMנמר ראשית סקירה מעולה!!
כבעלים של מרידיאן G08 (לא G08.2) אני מאזין לסוגים רבים של מוסיקה
כולל קלאסית, כולל החמישית של מאהלר,
הפירוט ממש מעולה! הרגשתי היא שהפילטר הנוסף ששודך
לדגם החדש הוא שגורם לחוסר הפרוט,ולבליעת כלים מסויימים.
אשמח לדעת מיהם "המתחרים" של המרידיאן בטווח מחיר זה ומטה...
שמעתי את הgo8 הישן,לטעמי יש לו צליל קטן ומנוכר,המרידיאן 808 זה כבר סיפור אחר,למרות שחלק משייכים אותו לליגה של התותחים כמו DCS ,EMM
והוא לא ממש שם
בזמנו קיבלתי בהשאלה מחבר את המרידיאן G08 לתקופה של שלושה-ארבעה שבועות. אחרי שלושה-ארבעה ימים העפתי אותו בדיכאון מהמערכת.
לא חשבנו שתכתוב אחרת!וזה חוזר כבר בפעם המאה.אבל אם לא - בפחות מ-12000 ש"ח יש אלטרנטיבה שעושה פשוט מוזיקה מרגשת: הטרנספורט של CEC 51X והממיר של טדי פרדו. בעודף אפשר לקנות היום המון תקליטורים טובים.
לא חשבנו שתכתוב אחרת!וזה חוזר כבר בפעם המאה.
את המרידאן G08 הישן שמעתי. לא אהבתי ואפילו טענתי {כאן בפורום} שזה נגן CD לא מוצלח. החדש הזה נשמע אחרת לגמרי. הרבה יותר טוב.
בתערוכה ימכר ב- 15,000 ש"ח
אשמח לדעת מיהם "המתחרים" של המרידיאן בטווח מחיר זה ומטה...
מיכאל, אני קצת מתקשה להבין את הביקורת שלך על הנגן הזה, כי "צליל שטוח" או "משמעם" לא אומרים לי הרבה, ואמירה כמו "מעיפים אותו ללוחות" גם לא נשמעת לי מבוססת דיה. בטח שלא אל מול התיאורים המאוד מפורטים בביקורת של נמר, שהגדיר את החוזקות של המכשיר אל מול חולשה יחסית שהוא שמע.
הביקורות שאני שמעתי בעבר ממי שמכירים היטב את הדגם הקודם (08) היו מעולות.
מעניין אותי אם כך מה נקודת הייחוס שלך: איזה CDP בטווח המחיר הזה נשמע לך הרבה יותר טוב?
מתי שמעת Metronome, EMM, Esoteric ועל איזה מערכת?
האם לקחת את המרידאן של חמך אלייך הביתה להתרשמות?
עדיף נגן CD טוב ולא DAC וטרנספורט אם התקציב מספיק. בתקציבים לא גבוהים במיוחד ניתן לשלב לתדי פרדו המון DACים והוא {התדי פרדו} יסדר כבר יופי של סאונד.