AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,994
- נקודות
- 113
אולי אין הבדל בין איינשטיין לילד בכיתה ג' כשמדובר בדוגמה טריוויאלית ולא רלוונטית ברמה של 2+2=4, אבל ייתכן שאפילו אתה תבחין בהבדל כשהם יתבקשו לדבר על תורת היחסות – אם כי אני מתחיל לפקפק בזה, לאור דבריך על פני כמה פוסטים.אתה ואני כנראה לא מסכימים לגבי המונח מבין והבנה. פילוסופית ותוצאתית אין הבדל בין אלברט איינשטיין שאומר ש 2+2 שווה 4, לבין ילד בכיתה ג. אגב.
בעצם אני לא מבין אותך. הרי סקירה היא מקור לאינפורמציה – גם על מוצר מסוים וגם אינפורמציה כללית – ואלה יכולים להשפיע על החלטות קנייה. האם מבחינתך זה שקול אם המקור הזה לא מבין את מה שהוא אומר או שהוא מומחה בתחום?
וזה שבין מומחים יש לא פעם אי־הסכמות לא מבטל את משמעות/תועלת דבריהם.
נכון, לרובם גם יש שתי רגליים, כמו לרוב האודיופילים הממוצעים, אבל למרות שלטעם יש השפעה משמעותית, סוקר ראוי לשמו מוסיף שכבבות נוספות מעבר ל"אהבתי" או "לא אהבתי".כל סוקר יש לו את הטעם שלו. כמו לכל אודיופיל.
קודם כל, זה לא מקצוע חסר אחריות, כי אם הוא מפשל, מרגישים בזה, והוא יכול גם לאבד את מקום העבודה הכייפי שלו, וגם לגרום נזקים משמעותיים למקור העבודה שלו, שלא לדבר על הפגיעה במוניטין האישי שלו.אני , מהניסיון שלי הפרטי, לא מוצא איזה יתרון בטייטל סוקר חוץ מקנאה באדם שהצליח לעבוד במקצוע כזה כייפי. ונטול אחריות.
שנית, אם אתה לא רואה הבדל בין התבטאויות של אודיופילים "ממוצעים" לבין אלה של סוקרים טובים, אין לי מה להוסיף. זה מתחיל להיות יותר מדי אבסורדי מבחינתי.