בדיוק.
די פתאטי מה שבדכ' הולך שם. למרות שמדובר בקבוצה של אנשים אינטלגנטים, הגישה שלהם לתחום ילדותית עד כדי משעשעת. ב - DVD פיוניר הם דווקא מצויינים.
האמת היא שפעם גם לי היתה בעיה עם זה, היום כבר לא.
לעיתים אפילו יוצא לי לקרוא כמה פוסטים מעניינים דווקא של הטכנוקרטים מבניהם.
ניתאי.
עזוב אותך מהויכוחים. לא מאמינים שיש הבדל? אחלה, מה זה משנה?
יותר חשוב שתתרכז בעצמך, תתחבר לאנשים שלא מעלים לך את הלחץ דם.
קצת ממה שאני חושב.
בשורה התחתונה לא מדובר באנשים רעים. הם פיתחו אג'נדה מאוד נוחה וחסכונית, הם מנסים לגבות אותה במדע בדיוק כפי שהם בטוחים שאנו מנסים לגבות את האג'נדה שלנו ברגש. בשורה התחתונה שנינו לא מצליחים להביא את האג'נדות שלנו להוכחה תכלס.
ניתאי.
הייתי במלחמות האלה בתור שחקן ראשי, הגענו לויכוחים קשים ביני לבין הרבה גולשים אחרים. ביזבזתי המון שעות עצבים על הדיעות שלהם, המון תיסכול בזה שפשוט לא הבנתי איך הם לא מצליחים לשמוע הבדלים. מה יצא לי מזה? כלום, נאדה, גורניש! סתם ביזבוז זמן שיכולתי לנצל אותו לדברים חשובים יותר.
בסך הכל הם נהנים מהפורום שלהם, וזה באמת הפורום שלהם. כך הם רוצים אותו וכך הם רוצים להשאיר אותו. הכי חשוב שכולם יהיו בריאים, יהנה ממה שמסב להם הנאה, ישמעו מוסיקה {כל אחד עם הכבלים שלו} ושלא נטריד אחד את מנוחתו של השני.
בקיצור. עזוב אותך אחי. תהנה מהמקומות שמסבים לך הנאה, תתרחק מהמקומות שמטרידים אותך.
על מה המהומה? בסה"כ גילית פורום עם אנשים ודעות שונות...
קחו שני פורומים: האחד מורכב מחברים מאמינים, דתיים יראי שמיים המתכתבים בנושא דת ואמונה, הפורום השני עוסק בחילוניים גמורים וחופש הנפש, דמיינו לכם חבר חילוני גמור המתפרץ לפורום הדתיים וצועק "אין אלוהים" או להפך, מהומת אלוהים גדולה...
אך אני לא מוותר להם
איזה חבורה נוראה
טכנוקרטים לשמצה
(lol)
אומנם אני מנוע מלהביע דיעה בנושא היות ואני VIP בפורום שם אבל אני לא מבין על מה ולמה אתה מתפלא
אמרו לך את זה כבר בעבר, תקרא שוב ותבין:
http://www.dtown.co.il/forum/8189-מה-יודע-המדע-6.html#post65694
הודעה 44
והכי חשוב ומוצלח
http://www.dtown.co.il/forum/8189-מה-יודע-המדע-6.html#post65694
הודעה 57
גם אם מתמחה למשפטים יצעק עד מחר.:מה??????????:
ניתאי, אני את זמני לא אבזבז לקרוא את כל השטויות שם , אני מניח שאחרים שם יזבזו- אבל תמשיך לשגע אותם שם, (lol) גם בשביל הסיבוב והנישנוש זה בסדר.
בוקר טוב ותמסור ד"ש.
ברשותך תיקון,
איפה החילונים ?
נראה יותר כמו שתי קבוצות של דתיים.