עדכונים אחרונים

• S
    shaisound הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    איתי ראשית תתחדש רכשת מוצר קצה ללא ספק. אני משער שאני יודע מה אתה מרגיש אני גם עברתי ושידרגתי את דרכי בmsb מאנלוג ועד הרפרנס השדרוג...
  • gayle
    gayle הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    תתחדש! אז מה יותר טוב: WADAX או MSB? יש גם את DCS. כל אחת מהן בונה מגדלים. מה עם איזה TAIKO OLYMPUS או PINK FAUN כפול בתור טרנספורט דיגיטלי?
  • M
    moshem74 reacted to itay123's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    MSB Cascade DAC השקט שאחרי השקט לפעמים הדרך הטובה ביותר להבין "מוצר חדש" היא לא דרך השעות הראשונות איתו, אלא דרך כל מה שקדם לו. הסיפור...
  • exupgh12
    exupgh12 הגיב/ה לנושא: המסע נמשך אל ה"מפל".
    תתחדש ותהנה.
  • genvirt
    genvirt reacted to itay123's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    MSB Cascade DAC השקט שאחרי השקט לפעמים הדרך הטובה ביותר להבין "מוצר חדש" היא לא דרך השעות הראשונות איתו, אלא דרך כל מה שקדם לו. הסיפור...
  • Rag
    Rag reacted to itay123's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
  • R
    Raanan grey reacted to itay123's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
  • R
    Raanan grey reacted to itay123's post in the thread המסע נמשך אל ה"מפל" with Like Like.
    בוקר טוב ושבוע טוב מדובר בטרול, ולכן אין באמת טעם להיגרר לדיון או להתרגש מהדברים שנכתבים. מדובר בתופעה מוכרת שידועה לכל, שפועל מתוך...
  • שניצל
    עמיר היקר , אני לא אחסום אותך כי תגובותיך בלי לקרוא אותם משעשעות אותי , אבל אנהג כעצתך ואדלג עליהם , אין לי שום נטיה להיות במרכז למרות...
  • E
    תודה עמיר, האם אנדרואידים חולמים על כבשים חשמליות? פיליפ קיי דיק. נראה לי שהיום-לילה תישן היטב.
  • AK1
    @eran-bar -- אני מעדיף לתקן את השגיאות שלי כשאני מבחין בהן, אז הוספתי את מה שבעליל היה חסר בתגובה שלי לפוסט שלך.
  • R
    תגיד eran-bar או מי שתהיה מתחפש ומתחבא מאחורי פרופילים פיקטיביים כמו זקן סנילי מרטיב… ״סקרתי את מאות הפוסטים…״ ״הצלבתי עדויות…״ אתה...
  • gtr
    gtr reacted to רפי לוהב's post in the thread Ideon Nous with Like Like.
    חברת האודיו הדיגיטלי היוונית Ideon Audio עברה שנה מסחררת ומעוררת השראה. אחרי שהצליחה להשיק בזמן את ה Axiom לקראת תערוכת AXPONA, היא...
  • AK1
    תודה על התגובה המפרגנת היה מספק, לילה טוב איש יקר.
  • E
    תודה על התגובה המפרגנת היה מספק, לילה טוב איש יקר.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור