עדכונים אחרונים

• exupgh12
    exupgh12 reacted to רפי לוהב's post in the thread Ideon Nous with Like Like.
    חברת האודיו הדיגיטלי היוונית Ideon Audio עברה שנה מסחררת ומעוררת השראה. אחרי שהצליחה להשיק בזמן את ה Axiom לקראת תערוכת AXPONA, היא...
  • AK1
    מבחינתי, אני לא מתעסק בלהשוויץ בידע ו/או בחוכמה הגדולה שלי, שאני גם לא חושב שהם משהו מיוחד, ואני לא תמיד מבין למה חושבים שהוא "פנומנלי"...
  • רפי לוהב
    רפי לוהב פירסם נושא חדש.
    חברת האודיו הדיגיטלי היוונית Ideon Audio עברה שנה מסחררת ומעוררת השראה. אחרי שהצליחה להשיק בזמן את ה Axiom לקראת תערוכת AXPONA, היא...
    • nous-fin_small.png
    • nous66.png
    • Ideon_Nous_4.jpg
    • Ideon_Nous_6.jpg
  • E
    עמיר, אף אחד לא מטיל ספק בידע הפנומנלי שלך באודיו, מוזיקה, ובתחומים אחרים, בוא תנסה לעשות ניסיון לכתוב באופן נחמד, נגיש ולא שיפוטי, רק...
  • AK1
    עמיר. אני דור שני לשואה ולמדתי לכבד אדם באשר הוא למרות שתחפור ותמצא פוסטים שלי ברוח אחרת, אוהב אותך, מעריך ומבין אותך, בלי שמץ של...
  • AK1
    לא העליתי בדעתי שמשהו ממה שכתבתי מעיד או אמור להעיד על תחכום ו/או יסודיות. אתה מטיל עלי את המחשבות שלך ומייחס אותן לי. דווקא אשמח אם...
  • E
    עמיר. אני דור שני לשואה ולמדתי לכבד אדם באשר הוא למרות שתחפור ותמצא פוסטים שלי ברוח אחרת, אוהב אותך, מעריך ומבין אותך, בלי שמץ של...
  • E
    עמיר , שיטתך צטט / הגב / צטט/ הגב צטט/ וכל זה באריכות בלתי נסבלת , לא מעידה על תחכום , כי אם על טרחנות שמובילה לפחות אותי לדלג על...
  • שניצל
    עמיר , שיטתך צטט / הגב / צטט/ הגב צטט/ וכל זה באריכות בלתי נסבלת , לא מעידה על תחכום , כי אם על טרחנות שמובילה לפחות אותי לדלג על...
  • גיא
    לדעתי, דווקא בגלל שהקהילה בארץ קטנה יחסית, תערוכת אודיו בארץ, מקבלת אופי מיוחד שקשה למצוא בחו"ל. בחו"ל יש יותר מותגים, יותר חדרים ויותר...
  • ni-ro
    שונא את אייל גולן ובטח עראק אחרי שנגמלתי במלחמה שלא תתואר מאלכוהול , היום אני מדריך של אלכוהוליסטים בas ורופא מתנדב לטיפול חרום באמבולנס...
  • ni-ro
    לדעתי, דווקא בגלל שהקהילה בארץ קטנה יחסית, תערוכת אודיו בארץ, מקבלת אופי מיוחד שקשה למצוא בחו"ל. בחו"ל יש יותר מותגים, יותר חדרים ויותר...
  • zs
    גם אני לא..
  • AK1
    @eran-bar -- הסתכלתי על מה שכתבת בפוסט הקודם שלך: ועל מה שעניתי: אבל בפוסט שלך לא טענת שזה כמו במציאות, אלא "נשמע כמעט אותו הדבר"...
  • V
    תודה רבה. המגבר לא רק נראה הצגה - הוא ההצגה הכי לוהטת בעיר... כמה מילים עליו בקרוב.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור