עדכונים אחרונים

• robo7
    *** תלוי מדידה, אם אין בעיה קריטית לא חייבים. גודל התיבה האופטימלי שונה ברמקול sealed מול רמקול ported. אם מתוכנן רמקול sealed עם...
  • dtown
    dtown פירסם נושא חדש.
    שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/soos
  • ni-ro
    ni-ro reacted to Vivaldi Audio's post in the thread יום חופש with Like Like.
    כרגיל, היה נהדר לארח אותך. בפעם הבאה תשמע את ה-Extreme 1000
  • ni-ro
    ni-ro reacted to gtr's post in the thread יום חופש with Like Like.
    צברתי כמות עצומה של ימי חופש,262 ימים. הרו”ח שלי פקד עלי להתחיל לממש. כששימעון מויאלדי אודיו,הזמין אותי לשמוע את הרמקולים החדשים שהגיעו...
  • E
    תודה על ההסבר המקצועי, ד"א שמיעת קולות זה פסיכיאטרי לא פסיכולוגי, אודיופילים הם באמצע בין פסיכולוגי לפסיכיאטרי-OCD ;)
  • genvirt
    genvirt reacted to gtr's post in the thread יום חופש with Like Like.
    צברתי כמות עצומה של ימי חופש,262 ימים. הרו”ח שלי פקד עלי להתחיל לממש. כששימעון מויאלדי אודיו,הזמין אותי לשמוע את הרמקולים החדשים שהגיעו...
  • גיא
    דן יא מלך!! מת על הרזולוציה והשליטה המקצועית שלך בתחום. כמה רמות מעל כולנו. יא תותח!!
  • קודו אודיו
    ראש רפרנס חדש מבית Ortofon ה Vertex ! At the core of MC Vertex is a newly developed diamond, engineered by Ortofon and defined by an...
    • Ortofon_VERTEX_image_06_Front.png
  • D
    היי, נו מצוין. למה זה משנה ? זה לא פיסכולגי אגב - לא מדובר בקולות בראש או שכנוע עצמי.אתה לא שולט בזה . למוח יש דרכים משלו. אז האמת שיש...
  • גיא
    אתה חייב למדוד מה קורה שם . המבנה נראה דיי עירום . לכולנו יש בעיות באס ואתה לא לבד . אף אחד לא מבטיח לך שתקח רמקול מדפי והדברים יסתדרו...
  • E
    שלום דן. אני הייתי יכול להישבע שבהצמדת הרמקולים לקיר זה לא פסיכולוגי אובדן עומק הבמה, אתה מוכן לבדוק שוב? טוב, בלי ציניות, אני חושב שזה...
  • TakeOne
    TakeOne reacted to ROLGRUB's post in the thread רמקולים עד 50K with Like Like.
    ממליץ לך על רמקולים של חברת Apertura. דגם : Edena Evolution היבואן : Levinson Audio
  • D
    אתה חייב למדוד מה קורה שם . המבנה נראה דיי עירום . לכולנו יש בעיות באס ואתה לא לבד . אף אחד לא מבטיח לך שתקח רמקול מדפי והדברים יסתדרו...
  • shema56
    איסי הציע את עזרתו
  • matanoosh
    matanoosh reacted to גיא's post in the thread רמקולים עד 50K with Like Like.
    don't hold your breath my freind... ;)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור