SONY MDR-1000X VS Plantronics BackBeat Pro 2

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: SONY MDR-1000X VS Plantronics BackBeat Pro 2

יופי של סיקור מלמד, מסביר וקל לקריאה - כמו תמיד
וכמובן שאשמח לעזור ותמשיך להפריע לי כמה שאתה רוצה :)

תודה על הסקירה הממצה. רק פרמטר אחד לא ראיתי (אלא אם פספסתי) - נוחות. אני מאד רציתי את הסוני על שלל תכונותיה אבל 30 שניות של חבישה הבהירו לי שהן לא נוחות לי בשום אופן. בסוף הלכתי על אזניות של דנון עם איכות קול מצויינת ונוחות פנטסטית.

עניין הנוחות הוא הפרמטר הכי לא חשוב בכתבה. זה תלוי במבנה הראש והאוזן והתחושות האישיות של המאזין.

מה שלך נוח, יהיה למנחם הכי לא נוח בעולם. זה אגב ככה עם כל פריט לביש.

מנחם
תודה על הסקירה,נהנתי לקרוא :בעד:

מנחם, תודה רבה על הסקירה המקיפה.

נהניתי לקרא, תודה.:שתוי:

אכן סקירה מקיפה ומעניינת.

תודה למגיבים (ורד).

נושא הנוחות באמת מאתגר באוזניות שנסקרו ובכלל בג'אנר של אוזניות אל חוטיות.

סוני ופלנטרוניקס עשירות בניסיון בתחום של פיתוח אוזניות שמי שיחבוש אותן יעשה בהן שימוש לאורך זמן רב/משמעותי.
אצל סוני,למשל,סקרנו לפני שנה את ה MDR7560 שמשמשות בעולם צילומי הוידאו ולפלנטרוניקס ניסיון בתא הטייס ובמרכזי ה Call Center.

שתי היצרניות ניגשות לעניין משך החבישה בשתי גישות שונות. פלנטרוניקס:מאפשרת הורדת האוזנייה מה שגורם לעצירת האודיו וכניסת האוזנייה למצב שינה. החזרתה לראש,כאמור,מחזירה הכל למצב שבו נעצרו. סוני מאפשרות לעצור את האודיו על ידי הנחת כף יד ימין על האוזנייה הימנית מה שעוצר את האודיו ופותח את המיקרופונים שעסקו הניטרול רעשים לחלל והרעש מבחוץ נכנס,ללא ביטול,לאוזניה.

על פניו הקונפיגורציה של שתי האוזניות מכוונת לחבישה לאורך שעות.

במציאות: לא סוני ולא פלנטרוניקס הצליחו לנטרל שתי בעיות של אוזניות בסוגה הזו,הראשון:מנגנון סינון הרעשים ומערך הקליטה של ה Bloutooth שניהם מוסיפים משקל. השני: כדי להשלים את האטימה מעבר למה שמסנן מנגנון סינון הרעשים האוזנייה צריכה לשבת צמוד לאוזן והלחץ של האוזניות האלה,ובכלל מהסוגה הזו,על האוזן קצת יותר גבוה מהמקובל באוזניות שמע חוטיות.

סוביקטיבית לגמרי מעבר לארבע שעות רציפות של חבישה שתי האוזניות הפסיקו להעלם ואי נוחות באוזניים הרגישה נוכחת.

לשתי האוזניות מנגנון כיוון על הראש והאוזניים מאוד דינאמי ומצאתי ששינוי בחבישה,קרי:משיכת האוזניות כך שתהיינה פחות צמודות לחלק העליון של הראש ופחות צמודות לאוזניים מפחיתה את אי הנוחות. מכאן,ששימוש במנגנון החבישה של האוזניות יכול לשפר ולהאריך את משך הזמן שבו האוזניות האלה נעלמות ולא מכאיבות/מציקות על האוזניים - אבל מכאן העניין הוא אישי לחלוטין איש איש ראשו ואוזניו שלו.

מנחם.

לא ממש הבנתי את התגובה למה שכתבתי... כל האזניות החוטיות של סנהייזר מסידרת 500 ומעלה נוחות לי - כי לא לוחצות על האוזן. ויש כמובן אחרות כאלה. לטעמי הסוני עם earcup קטן מדי צמוד מדי וכל הסיפור לוחץ מדי. אולי כי יש לי אזניים של דאמבו הפיל.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור