Pro-ject RPM 3 הפטיפון שסובב אותי

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: Pro-ject RPM 3 הפטיפון שסובב אותי

נמר תודה על הסקירה :בעד:
תענוג לקרוא על מוצרים בסיסיים שעושים עבודה טובה.
גורם למחשבות כפירה :)

אחלה סקירה
תודה נמר.
הערה אחת - לא נגעת בנקודה חשובה, שתעסיק קרוב לודאי, חלק ניכר מקהל הרוכשים הפוטנציאלי של מוצר זה שהוא בעצם מדרגת הכניסה לתחום: מה עדיף למי שמעוניין להשקיע כ4K בכניסה לאנלוג, מכשיר כזה חדש מהקופסה עם הראש הבסיסי או פטיפון ישן משופץ ב1.5k פלוס ראש איכותי ביתרת התקציב.
(דרך אגב, מחיר חול באמזון גרמניה: 698 יורו).

נמר,
תודה רבה על הסקירה הממצה והמעניינת :כל-הכבוד:.

תומר

אחלה סקירה
תודה נמר.
הערה אחת - לא נגעת בנקודה חשובה, שתעסיק קרוב לודאי, חלק ניכר מקהל הרוכשים הפוטנציאלי של מוצר זה שהוא בעצם מדרגת הכניסה לתחום: מה עדיף למי שמעוניין להשקיע כ4K בכניסה לאנלוג, מכשיר כזה חדש מהקופסה עם הראש הבסיסי או פטיפון ישן משופץ ב1.5k פלוס ראש איכותי ביתרת התקציב.
(דרך אגב, מחיר חול באמזון גרמניה: 698 יורו).

אל תשכח להוסיף מגבר פונו, עוד עלות

אומנם אני לא מתחבר לאודיו אנלוגי (מלבד העיצוב והיופי של מקורות אנלוגיים - יצירות אומנות) אבל נהניתי לקרוא את הסקירה, יפה לראות מוצר ברמה כזו במחיר שפוי וזמין לרוב חובבי האודיו.

סקירה מעניינת לפטיפון מעניין.

אריה

חברה מצוינת,ותיקה מאוד ,בונה פטיפונים לחברות נוספות עם מדבקות שונות ,הזרועות שלה מסתובבות בעולם .תמורה מאלפת לחובבים מתחילים.
אחלה סקירה.

חחח תתפלא אבל לא כולם מכירים ומאזינים לפינק פלויד. לא מעניינים בגרוש. ניסיתי וזה לא הלך. לא עושים לי כלום. בעיקר משעממים אותי
חוץ מזה הפטיפון נשמע אחלה פטיפון למתחילים

חחח תתפלא אבל לא כולם מכירים ומאזינים לפינק פלויד. לא מעניינים בגרוש. ניסיתי וזה לא הלך. לא עושים לי כלום. בעיקר משעממים אותי
לא רוצה להישמע מתנשא, תן להם עוד צ׳אנס, יש מצב שתשנה את דעתך

כתבה יפה. מדובר בפטיפון נהדר שהשתלב לי בסט אפ כמו כפפה והדיח את הנגן סידי ואת המחשב עם הדאק של Naim כמקורות האזנה עיקריים. הישר מהקופסה כמעט הוא נשמע נהדר, הסאונד מהפנט, הבמה הולגרפית והפירוט מעולה אבל זו רק הקצפת, הדובדבן האמיתי הוא שכלי הנגינה נשמעים, קשה להגדיר את זה בצורה נכונה אבל ננסה, מציאותיים. רמת כניסה? רק במחיר, צריך להוציא הרבה כסף בשביל להגיע לאותה תוצאה עם מקור דיגיטלי אבל גם בתחום האנלוגי אין לי ספק שמדובר בקוטל ענקים שלא יבייש או ישאר מאחור גם בסט אפים יקרים פי כמה ממנו.

נערך לאחרונה ב:

אתה במיעוט,וזה לא עושה אותך מבין
גדול במוזיקה,מה אתה שומע ים תיכוני?

מאוד משונה שאנשים מזלזלים בסוג המוסיקה שאחרים שומעים. אני למשל אוהב מאוד את הדיסקים של "הרעות", שירי ארץ ישראל ישנים. קרה לי שמישהו הגיב כלפי בזלזול כשסיפרתי שאני מאזין לשירים האלה.

סיפר לי פעם ידיד על בחור בריטי שמחזיק מערכת סופר יקרה של NAIM ומאזין בה לרעשים מוקלטים של מכונת פקס.

הכל בסדר.

אריה

אתה במיעוט,וזה לא עושה אותך מבין
גדול במוזיקה,מה אתה שומע ים תיכוני?

:נגד:

יופי של סקירה נמר, מדגדג לי לחזור לשם

מה עוצר אותך?

המבוקש מספר 1 בעולם (כסף)
וחברו הטוב ביותר (אישתי)

לפני ארבעה חודשים שידרגתי מגבר בכמה עשרות אלפי שקלים. אז זה ימתין קצת....

היי,
נמר, כרגיל ביקורת משובחת.
יש לי תחושה שאם היית משתמש בראש mm אחר מזה שבא עם הפטיפון, התוצאות היו הרבה יותר טובות.
לא חסר ראשי mm טובים וזולים ,שיכלו לתת פייט טוב ואולי טוב יותר מאשר לאורטופון סילבר (דגם די חדש, מעט מידע ברשת).
יש את אודיו טכניקה עם ה at95 ו at440ml, אורטופון blue, ראשי homc של hana וה 201 של shelter.
גם ל nagaoka ראשים טובים ולא יקרים.
לדעתי לא חייבים ישר לרוץ לראשי mc היקרים הדורשים פונו טוב ויקר בכדי לקבל צליל טוב יותר, יש עדיין אחלה אופציות ב mm .

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור