HEGEL H80 - מגבר משולב במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: HEGEL H80 - מגבר משולב במבחן

תודה, בהחלט מרשים.
מפתיע שמגבר צנוע יחסית יכול להניע רמקול כמו שלך בכזאת אייכות ( שמעתי מגברים יקרים בהרבה שממש מתקשים עם הרמקול הזה).
מעניין כמה טובים המשולבים היותר יקרים של החברה הזאת.
כיצד לדעתך הוא עומד מול המשולבים הטובים ביותר( ללא קשר לעלות)?

שמח שיש מגברים צנועי מחיר שעושים את זה.
חשוב לאלה שאינם מוכנים ואו יכולים להשקיע סכומים גבוהים.
נמר תודה :בעד:

מגבר מדהים, אני נהנה ממנו כבר קרוב לשנה. נמר צודק לגבי השארתו דלוק זה בהחלט תורם המון.

שמעתי את ספינת הדגל של החברה בקדם מגבר ובהגברה והופתעתי לטובה, עומד כמעט בשורה עם הטובים ביותר ששמעתי בארץ.

מגבר מצויין, יש לי את האח הגדול H160 יחד עם הפיאגה פרמיום 5.2
התוצאה סוחפת... ממליץ בחום
רק דבר אחד לא הבנתי. האם אפשר להשאיר אותו דולק כל הזמן?

מגבר מצויין, יש לי את האח הגדול H160 יחד עם הפיאגה פרמיום 5.2
התוצאה סוחפת... ממליץ בחום
רק דבר אחד לא הבנתי. האם אפשר להשאיר אותו דולק כל הזמן?
בזמנו גבי המליץ על המתנה של 10 דקות לאחר ההפעלה אבל לאחר זמן גיליתי שרצוי להשאיר פועל, אתה תופתע מהתוצאה.

האם ל H80 יש HT bypass ?

רכשתי את המגבר הזה לפני כשלושה חודשים וזו הרכישה הכי טובה שהיתה לי ועברו אצלי הרבה מגברים.
נהנה מכל דקה כשאני שומע את המוסיקה שהוא מפיק.

רכשתי את המגבר הזה לפני כשלושה חודשים וזו הרכישה הכי טובה שהיתה לי ועברו אצלי הרבה מגברים.
לאיזה רמקולים מחובר?

אני לא שמעתי אותו אבל סומך על האזניים של הנמר.
זה הישג מכובד לקופסה ששוקלת 12 קילו בסה"כ , בנתונים האלה אפשר בקלות להתבלבל ולחשוד שמדובר בהגברה Class D ולא AB.

גם כשמסתכלים מתחת לשמלה רואים שנאי טורודיאלי צנוע 265KVA , 4 קבלים צנועים בספק ו Heatsink קטן יחסית ומוצנע.
בהחלט מפתיע.

תמונות מצורפות

• HegelH80-07.jpg
    HegelH80-07.jpg
    KB 332.7 · צפיות: 758
תודה על הסקירה.
האם מישהו יודע להשוות בין ההגל ובין המגבר המשולב של naim nait 5i. אני מתייחס לאיכות השמע בלבד, משום שאני מאזין רק ממקור של נגן דיסקים ולא זקוק לדאק.

אז למה אתה מציע אותו למכירה?
קצת היגיון.

תודה על הסקירה.
האם מישהו יודע להשוות בין ההגל ובין המגבר המשולב של naim nait 5i. אני מתייחס לאיכות השמע בלבד, משום שאני מאזין רק ממקור של נגן דיסקים ולא זקוק לדאק.
שמעתי את הדגמים הקודמים של hegel h70, h200,
מבחינה סונית ה naim הרבה יותר טוב ונמצאה בליגה אחרת.

אני לא שמעתי אותו אבל סומך על האזניים של הנמר.
זה הישג מכובד לקופסה ששוקלת 12 קילו בסה"כ , בנתונים האלה אפשר בקלות להתבלבל ולחשוד שמדובר בהגברה Class D ולא AB.

גם כשמסתכלים מתחת לשמלה רואים שנאי טורודיאלי צנוע 265KVA , 4 קבלים צנועים בספק ו Heatsink קטן יחסית ומוצנע.
בהחלט מפתיע.
לא שמעת אותו , 6 קילו לצד (בערך כמו פמלה אנדרסון) ,קבלים צנועים ,שנאי פצפון ,היטסינק של מכונית צעצוע ,אבל אתה מתלהב ? למה?

אלדר. לא כולם קונים לפי משקל.

חאלד.
אין חי מושג איך הדגימו לך את המגבר. אתה בין הבודדים בעולם שטוען את הדברים הללו על המגברים הללו.

שמעתי ניים. לא פעם אחת. שונה מההגל כמו מזרח ומערב.

ההחלטה על הקניה של הרמקולים שלי הייתה בהאזנה הראשונה כשהם חוברו ל-H80. התוצאה היתה פנטסטית.

לא שמעת אותו , 6 קילו לצד (בערך כמו פמלה אנדרסון) ,קבלים צנועים ,שנאי פצפון ,היטסינק של מכונית צעצוע ,אבל אתה מתלהב ? למה?

ציינתי בהודעה שלי שאני סומך על האזניים של הנמר, קיבלתי תמונה מספיק מפורטת ליכולות של המגבר , לא בטוח בכלל שזה הטעם שלי באודיו אבל ההישג הטכני והשליטה ברמקולים בהחלט מרשימים.

בנוסף זה מיוזיק בוקס שמה שנותר זה לחבר לו רמקולים ומחשב ויש לך מערכת סבבה +++

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור