Franco Serblin Accordo - רמקול מדפי במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

יופי של סקירה, נהניתי לקרוא, עיצוב ומראה הרמקול יצירת אומנות:בעד:

אחלה של סקירה גיא. כתיבה מעולה ומעניינת. תודה

סקירה מעולה גיא.

כיף של כתבה גיא :בעד:

רמקול עוצר נשימה ביופיו המהודר,שזכור עוד מהתמונות של אלי כרמי ואני שמח שהצליל עמד בציפיות. תודה רבה לגיא על הסקירה המקצועית ברמת על.:כל-הכבוד:

סקירה יפה.
רמקול מדהים שנשמע בגז ווקאלי חלום.
הבעיה המחיר אוי המחיר..
מצד שני אפשר לקחת מ ט.ר. עודפים את האולימפיקה בשליש כסף (עלה 33 במקור)ייתן תוצאה זהה.
או למי שנעול על הדגם הספציפי הזה פשוט להמתין שהם יחתכו במחיר.

נערך לאחרונה ב:
קסם של רמקול!

שאפו על סקירה שכיף לקרוא. יא אללה כמה עבודה זה.

יש של סיקור שכיף לקרוא
יצא לי לשמוע את הרמקול מספר פעמים ומאוד אהבתי
ואני זוכר גם כמה הוא הפתיע אותי בפעם הראשנה

כמה שנהניתי לקרוא את הסקירה על הרמקולים שבעיני היו הכי יפים בתערוכה בסוכות, כיף לקרוא שאיכות המוצר אינה נופלת מהמראה המצודד והמוקפד, בכלל בתור חובב מוצרים איטלקיים קשה שלא להתפעל מיצירה וויזואלית שיכולה וראויה לתצוגה במוזיאון.

שאלה, האם בזמן שהקים את החברה החדשה פרנקו סברלין עדיין עבד בסונוס, לפי הזמנים שרשמת מקבלים את הרושם שכן.

תודה על ה review המרתק.

סקירה יפה.
רמקול מדהים שנשמע בגז ווקאלי חלום.
הבעיה המחיר אוי המחיר..
מצד שני אפשר לקחת מ ט.ר. עודפים את האולימפיקה בשליש כסף (עלה 33 במקור)ייתן תוצאה זהה.
או למי שנעול על הדגם הספציפי הזה פשוט להמתין שהם יחתכו במחיר.

כיצד הגעת לזה שהאקורדו זהה לאולימפיקה? לא אותו תכנון, לא אותן רכיבים לא אותו רמקול.
אני מכיר את האולימפיקה II לא רע. הוא חיה אחרת לגמרי. האקורדו רמקול ברמת ביצועים אחרת לגמרי.
סלח לי חבר, האולימפיקה אחלה רמקול אך הוא לא שם.

כמה שנהניתי לקרוא את הסקירה על הרמקולים שבעיני היו הכי יפים בתערוכה בסוכות, כיף לקרוא שאיכות המוצר אינה נופלת מהמראה המצודד והמוקפד, בכלל בתור חובב מוצרים איטלקיים קשה שלא להתפעל מיצירה וויזואלית שיכולה וראויה לתצוגה במוזיאון.

שאלה, האם בזמן שהקים את החברה החדשה פרנקו סברלין עדיין עבד בסונוס, לפי הזמנים שרשמת מקבלים את הרושם שכן.

תודה על ה review המרתק.

אהלן גיא
לשאלתך, פרנקו סרבלין נפרד מסונוס פאבר
ב2006
את החברה על שמו פתח ב2010 שהפרוייקט הראשון היה הKtema

יופי של כתבה, כמו הקרמונה אודיטור, יש להם קסם בתור רהיט מבלי לחבר אותם בכלל לסט אפ, יצירת אומנות כמו שרק האיטלקים יודעים לעשות.

תודה על ה review המרתק.

במוזיאון בקרימונה מ"ס סידורי 1 עומד גוארנרי
בין הכינורות סטרדיוורי,אמטי וגוארנרי.

תענוג לקרוא.
ישר כח ידידי.

נהנתי לקרוא,תודה :בעד:

סקירה יפה,
אהבתי.

תותח, כמו תמיד

סקירה מעולה ומושקעת ברמקול מונומנטלי (ורד)
עם טביעת נשמתו של פרנקו סרבלין(ורד)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור