CES 2010 – סקירת תצוגות אודיו Hi End

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: CES 2010 – סקירת תצוגות אודיו Hi End

מעולה ליאור.(great)

אני שמח לשמוע שהגברת השמנה זכתה לאלקטרוניקה ראויה, עכשיו ההצגה שלה בהחלט תהיה טובה יותר.

מעניין איך האקוסטיקה שם. האם היתה זליגה של סאונד מחדר לחדר?

חידה.

באיזה יחידות משתמשים הרמקולים של [FONT=arial,helvetica,sans-serif]Gershman?[/FONT]

חידה.

באיזה יחידות משתמשים הרמקולים של [FONT=arial,helvetica,sans-serif]Gershman?[/FONT]

לא צריך לנחש זה רשום:)

"יחידת הבס של הרמקול מופרדת למעשה משאר הגוף (יחידות מיד וטוויטר), היא כוללת וופר 12 מתוצרת Peerles, כאשר הטוויטר והמיד וופר הינם מסדרת רוולטור של סקאן ספיק"

האם זה עובר לך את העין כשאתה מבין שיחידת הבס שם היא של Peerles?

פירלס {למי שלא יודע} זוכה בישראל לשבחים על ימין ועל שמאל, אני בהחלט יודע שהפירלס שכאן זה לא הפירלס ששם אבל נראה לי כי היחידות הן זיהות לחלוטין.

אין בעיה לייצר חיקוי.
כמו כן מראה זה לא הכל.
יש להסתכל בקנקן ולא עליו.

אגב הסאבים שלהם גם הולכים נהדר ברכב :) והרבה סאבים שנמכרים תחת שמות הם שלהם, אם מסתכלים מספיק טוב :)

http://www.tymphany.com/categories/peerless

הביקורת היחידה שאני יכול לתת למוצר מהסוג הזה זה רק אחרי מספר שעות האזנה לרמקול.
כל ביקורת אשר תינתן למוצר מסוים מהסוג הזה רק ביגלל מוצאו היא אינה רלוונטית.

אבישי כהן עבר לגור בווגאס ? כולם משמיעים אותו או שזה דיסק רפרנס שאתה הבאת אתך ?

יופי של סקירה ליאור

אין מילים על התמונות. (Y)

למי שתוהה לגבי העתיד שדיסקסנו עליו? הינה התזכורת...;)

26084300.jpg

זאת עבודה לעילא ולעילא.

41455478.jpg

תמשיך לעדכן אותנו.
(great)

זה לא העתיד עופר, זו פשוט עוד שיטה שנכנסה למשחק. ייקח המון המון זמן עד שהדיסקים יעלמו מהשטח, אנחנו לא בטוח נחיה כשזה יקרה.

נחיה נחיה (אלא אם יזרקו את הפצצה לפני).
באופן כללי, אין ממש זליגת קול מחדר לחדר (זה קרה בחדרים מסויימים ובמיוחד אם פתחו דלתות, אבל היה בהחלט נסבל רוב הזמן).
היחידות של פירלס (דנמרק) שאנחנו מדברים עליהן ממש לא קשורת לרמקולי פירלס בארץ, שום קשר.

לגבי היחידות, הפתעת אותי, הן דומות שתי טיפות בירה מכבי לפירלס שבישראל. :מה??????????:

לגבי החלק הראשון, באמת נחיה ונראה. אני בכל אופן, נשאר עם הפטיפון.:)

פירלס ישראל כבר מזמן אינה קשורה ל- PEERLES דנמרק שמייצרת יחידות שכל אחת מהן עולה כמו לפחות 89 רמקולי פירלס ישראל :)

בהודעה שלי פה הכנסתי קישור לאתר החברה של היום.

נמר מה יש לך מאורנג'דה?{פירלס}

:)

טוב אני יכול להבין אותך שאחרי השקעה גדולה באנלוגי לא נעים לך להודות שהמלך עירום. ;)
בכל אופן זה מוקדם להצביע לאן פניו של האודיו צועד -ימים יגידו. אין ספק שהאלמנט הנוחות
משחק תפקיד מרכזי. (Y)

אני גם מודע לכך שסטרימר איכותי ישמע לא פחוד ממדהים, יש לי בעיה קשה עם הקרירות בתפעול של המכשיר. אני מעדיף תוצאה זהה ב"פחות נוחות" תוך חיפוש בספריית הדיסקים שבניתי במשך שנים רבות.

האם זה עובר לך את העין כשאתה מבין שיחידת הבס שם היא של Peerles?

פירלס {למי שלא יודע} זוכה בישראל לשבחים על ימין ועל שמאל, אני בהחלט יודע שהפירלס שכאן זה לא הפירלס ששם אבל נראה לי כי היחידות הן זיהות לחלוטין.
לידיעתך הדרייבר הזה שלהם נחשב אחד הסאבים האיכותיים ביותר בעולם . כך שעם כול הכבוד , לא פלא שהוא נמצא ברמקולים יקרים . מה עוד שאני מניח שהם שינו אותו שיתאים להם .
וכמו שאמרו לפני , אין קשר בין ירלס לפירלס

אחרי שליאור הסב את תשומת ליבי לכך הבנתי את העיניין. כל יום לומדים משהו חדש.

למי ששאל על הדיסק של אבישי כהן, אז אכן הבאתי אותו איתי.
אני חייב לציין שבכל פעם ששמעו אותו, התגובות בחדר היו נלהבות ורבים ביקשו לדעת את שם האומן.

ליאור, אתה אור לגויים.

עופר, העתיד הגיע לרמת גן. אפשר להתרשם מה-אוליב בארץ. המכשיר היה אצלי שבוע בבית. בינתיים אני נשאר עם הפלסטיקים המסתובבים (ורמי פורטיס עם הפלסטרים המעופפים) :cool:

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור