- מעורבות
- 816
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/sony-bravia9
הי דודי,המסך יצא לפני שנה , למה ההחלטה לבצע עכשיו בדיקה כשיוצאים דגמים חדשים לסוני ? האם לא יהיה מחליף לBRAVIA 9 האם הדגם פרימיום הבא שיצא זה BRAVIA 10 RGB LED ? אני שואל כי אני רוצה לרכוש מסך כזה 85 אינץ (חושש מצריבה של אולד)
שלא תבין לא נכון , הכתבה הגיעה בדיוק בזמן לרכישה , שמח לקרוא , תודה על התשובה , האם אתה יודע האם יש צפי בקרוב להחליף את הBRAVIA 9 ?הי דודי,
תודה על השאלה.
פניתי לנציג היבואן עוד בשנה שעברה כשהושקה בישראל, על מנת לקבל לידי את ה- Bravia 9 לסקירה, אולם נעניתי שקיימים חוסרים שלא מאפשרים לשלוח את הטלוויזיה לסקירה.
כעת, בטרם מושקות בישראל הסדרות לשנת 2025, ומכיוון שהתפנתה יח' של Bravia 9 לסקירה, והיא משווקת גם השנה, ביקשתי אותה לסקירה.
אם אתה חושש מצריבה, אזי הייה בטוח שכאן הוא לא קיים.
בנוסף, תוכל להתרשם מהבדיקה שביצעתי עם המיקרוסקופ האלקטרוני, המדגים את היכולת שלה לכבות באופן מלא פיקסלים, לקבלת השחור המושלם.
בהצלחה!
אני שמח לשמוע, אחרי הכל זו הסיבה שאני כותב בפירוט כזה, כדי שמי ששוקל לרכוש אותה יכיר את כל הזויות שמהן התרשמתי.שלא תבין לא נכון , הכתבה הגיעה בדיוק בזמן לרכישה , שמח לקרוא , תודה על התשובה , האם אתה יודע האם יש צפי בקרוב להחליף את הBRAVIA 9 ?
תודה Joda.סוני רמה מעל כולם. אחלה כתבה. למסך מעולה .
הי דודי,יש מצב שאתה גם עושה סקירה למערכת קולנוע ביתית BRAVIA Theatre Quad ?