טלוויזיית סוני Bravia 9 בגודל 75 אינטש במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/sony-bravia9

המסך יצא לפני שנה , למה ההחלטה לבצע עכשיו בדיקה כשיוצאים דגמים חדשים לסוני ? האם לא יהיה מחליף לBRAVIA 9 האם הדגם פרימיום הבא שיצא זה BRAVIA 10 RGB LED ? אני שואל כי אני רוצה לרכוש מסך כזה 85 אינץ (חושש מצריבה של אולד)

המסך יצא לפני שנה , למה ההחלטה לבצע עכשיו בדיקה כשיוצאים דגמים חדשים לסוני ? האם לא יהיה מחליף לBRAVIA 9 האם הדגם פרימיום הבא שיצא זה BRAVIA 10 RGB LED ? אני שואל כי אני רוצה לרכוש מסך כזה 85 אינץ (חושש מצריבה של אולד)
הי דודי,
תודה על השאלה.
פניתי לנציג היבואן עוד בשנה שעברה כשהושקה בישראל, על מנת לקבל לידי את ה- Bravia 9 לסקירה, אולם נעניתי שקיימים חוסרים שלא מאפשרים לשלוח את הטלוויזיה לסקירה.
כעת, בטרם מושקות בישראל הסדרות לשנת 2025, ומכיוון שהתפנתה יח' של Bravia 9 לסקירה, והיא משווקת גם השנה, ביקשתי אותה לסקירה.

אם אתה חושש מצריבה, אזי הייה בטוח שכאן הוא לא קיים.
בנוסף, תוכל להתרשם מהבדיקה שביצעתי עם המיקרוסקופ האלקטרוני, המדגים את היכולת שלה לכבות באופן מלא פיקסלים, לקבלת השחור המושלם.

בהצלחה!

הי דודי,
תודה על השאלה.
פניתי לנציג היבואן עוד בשנה שעברה כשהושקה בישראל, על מנת לקבל לידי את ה- Bravia 9 לסקירה, אולם נעניתי שקיימים חוסרים שלא מאפשרים לשלוח את הטלוויזיה לסקירה.
כעת, בטרם מושקות בישראל הסדרות לשנת 2025, ומכיוון שהתפנתה יח' של Bravia 9 לסקירה, והיא משווקת גם השנה, ביקשתי אותה לסקירה.

אם אתה חושש מצריבה, אזי הייה בטוח שכאן הוא לא קיים.
בנוסף, תוכל להתרשם מהבדיקה שביצעתי עם המיקרוסקופ האלקטרוני, המדגים את היכולת שלה לכבות באופן מלא פיקסלים, לקבלת השחור המושלם.

בהצלחה!
שלא תבין לא נכון , הכתבה הגיעה בדיוק בזמן לרכישה , שמח לקרוא , תודה על התשובה , האם אתה יודע האם יש צפי בקרוב להחליף את הBRAVIA 9 ?

שלא תבין לא נכון , הכתבה הגיעה בדיוק בזמן לרכישה , שמח לקרוא , תודה על התשובה , האם אתה יודע האם יש צפי בקרוב להחליף את הBRAVIA 9 ?
אני שמח לשמוע, אחרי הכל זו הסיבה שאני כותב בפירוט כזה, כדי שמי ששוקל לרכוש אותה יכיר את כל הזויות שמהן התרשמתי.
אינני יודע על צפי להחלפתה, אבל מה שאני כן יודע זה שסוני נוהגים לשווק את דגם העל שלהם גם לאורך חלק מהשנה הבאה שלהם. כך היה גם עם ה- A95L.
בהצלחה!

סוני רמה מעל כולם. אחלה כתבה. למסך מעולה .

סוני רמה מעל כולם. אחלה כתבה. למסך מעולה .
תודה Joda.
איזה דגם מסך יש לך?
אגב, המסך הבא שאמור להתקבל לסקירה הולך גם כן להיות דגם-על, של יצרן אחר מאד מעניין.
בקיצור, צפו להפתעות!

סוני 90 j.
ולא חברת הפירסומת השיווקית אלק lg מלכת האולד חחח . הצבעים דיגטליים ולא אמיתיים.
בנתיים אין על סוני. ועל איש דפוס לשעבר בצבעים לא ניתן לעבוד.

יש מצב שאתה גם עושה סקירה למערכת קולנוע ביתית BRAVIA Theatre Quad ?

יש מצב שאתה גם עושה סקירה למערכת קולנוע ביתית BRAVIA Theatre Quad ?
הי דודי,
בישפאר לא הציעו את המערכת הזו לסקירה. נבדוק איתם.
אגב, הטלוויזיה הבאה לסקירה הולכת להיות הפתעה אמיתית, בעיקר בשל גודלה. בקיצור, בעלי המקרנים יכולים לחמם מנועים לאלטרנטיבה :-)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור