3020i – Q Acoustics מוניטור במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: 3020i – Q Acoustics מוניטור במבחן

כיף לקרוא סקירות על רמקולים במחירים נמוכים.

במיוחד כיף שאין בפורום את הקשקשת האינסופית של כמה חכמולוגים, כמו בפורום הכחול, על מדידות וגרפים.

בתור בעלים של רמקולים אלו - איזה כיף לקרוא
אצלי הם אחוריים וכקדמיים יש לי את הרצפתיים 3050i
(ואולי כדאי לסקר אותם - כדי לראות התאמה שלהם לחדר גדול יותר)

רק תיקון קטן על הכתוב במאמר
ה 3020i יורדים ל 64Hz
ובתחום העליון מגיעים עד 30Khz
(וגם זה ב 6dB-)

יתוקן. על פי החוברת מדובר כנראה שהאופן שזה כתוב הטעה אותי. אבל בסופו של דבר, בכתבה מבינים היטב שהנתונים לא משפיעים על ההאזנה. כלומר, גם כשהחלפתי (בטעות) בצדדים, טענתי שיש לשדך לו סאב. והאמת היא שמשום מה התלבטתי אם לעמת את הנתונים על ההאזנה. בסופו של דבר החלטתי שלא - מזל...

ביקורת מאוד טובה ומצולמת יפה :כל-הכבוד:.

אחלה כתבה
יש לי את הדגם 3050i בשילוב denon 3400 ,נראה לי שהרסיבר לא מוציא את המיטב מהרמקולים .
בכל מקרה ביחס למחיר הם מעולים

רמקול מענין במחיר מפתיע!

Q acoustics חברה מעולה.
יש לי את ה q3050 שלהם.
תמורה ממש טובה למחיר!

אחלה כתבה
יש לי את הדגם 3050i בשילוב denon 3400 ,נראה לי שהרסיבר לא מוציא את המיטב מהרמקולים .
בכל מקרה ביחס למחיר הם מעולים
אתה יכול בקלות לחבר אותם למגבר סטריאו ב 10000 שקלים וצפונה. תתפלא כמה פוטנציאל יש בהם יחסית למחיר.

כיצד מיקמת אותם בחלל שלך? מרחק מקירות?

בהתחלה הרמקולים היו בסלון. 30 סמ מהקיר האחורי ו 30-40 סמ מקיר צדדי. בגלל שהסלון יחסית ריק ולא מטופל אקוסטית הבס שלהם הדהד.
אני העברתי אותם מהסלון לממד עמוס מאוד בכל מיני דברים והם נשמעים נהדר.
אני מעדיף למקם אותם בזווית שהיא יותר לכיוון הראש שלי אבל לא לגמרי. ככה הטוויטר יותר ברור וחד. במצב כזה אני לא מוריד את הגרילים וזה נותן בדיוק את האיזון הטונלי שאני צריך.
כרגע אני יושב קצת קרוב מדי לרמקולים אבל זה עדיף מהסלון. גם עכשיו המרחק לקיר מאחורי הרמקולים הוא בערך 30סמ.

נמר,
סקירה יפה

אגב, נראה שרצית להפנות לכתבה לסאב, אבל הקישור לא קיים "אבל מנסיון שלי לשדך לו יחידה כזו עליה תוכלו לקרוא כאו, "

נכון. אני מיד מתקן.

תודה.

לא מצאתי בכתבה התייחסות להתנגדות הרמקולים (עכבה)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור