האזנה ראשונה לרמקול Sonus Faber Aida שהגיע לישראל

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

חברה מה קרה?
אין תגובות?
רמקול מדהים ביופיו כיאה לעיצוב איטלקי :)
כנראה גם נשמע כך.
חבל שלא בבית ספרנו :(

הזלתי ריר והוא קיצר לי את המקלדת, זה פשר העיכוב לפחות אצלי.

מעניין - ביחס לסונוס פאבר אחרים, איך היתה טביעת הצליל?

בחצי מליון ש"ח - כמה יחידות מצפים למכור בארץ?

טוב, זה מה שנקרא "תובנות תיאורטיות" כי לא יצא לשמוע אותו עדיין.
אני עוד לא החלטתי עד כמה הוא יפה לטעמי. הגימור, כמו תמיד אצל סונוס פאבר, נראה הכי איכותי ומרשים שאפשר.
אני בטוח שבמציאות יהיה לי קל יותר להתאהב במראה שלו.
אם "חתימת הסאונד" שונה מהדור האחרון של סונוס, ואם הוא אכן ניטראלי, אני רואה את זה כיתרון. בהנחה שזה רמקול שמייצר "צליל גדול" הייתי שמח מאוד לאמץ אותו לחלל אצלי.
הרמקול אולי נציל על הנייר (92DB) אבל עם כ"כ הרבה אלמנטים, הוא בטח צריך הגברה בריאה.
עושה רושם של עוד רמקול שכל אחד כאן כמעט היה מת לשים אצלו בבית, למרות שזה חתיכת סיפור לנגב ממנו את האבק למעלה שם בקצה.

אגב, זה טורנס שם על המזנון?

זה רמקול פרטי של שמי, לא?

גם אני שאלתי את אותה שאלה את שמי.

לא. זה רמקול להדגמה.

חברה מה קרה?
אין תגובות?
רמקול מדהים ביופיו כיאה לעיצוב איטלקי :)
כנראה גם נשמע כך.
חבל שלא בבית ספרנו :(
120,000$ על רמקול. נו שוין.
בטוחני שגם רמקולים בסביבות 6000& ,שפויים,נשמעים לא פחות טוב. למרות שניים וסונוס נשמעים מצוייןצוחק!

לפי התמונות זה נראה קינג קונג של הרמקולים (ראיתי גם גדולים יותר אבל לא ברמת גימור כזו) .
לפי הכתבה זה חטא לא לשמוע אותם .

בטח שמי משיח (מומחה האקוסטיקה - יש לומר , נהנה מהם ביום יום) !!!

היכן ניתן להתרשם מהם ?

דיטון: "בטוחני שגם רמקולים בסביבות 6000& ,שפויים,נשמעים לא פחות טוב"

אני רק שלוש שאלות

מהיכן הביטחון?
מה זה "לא פחות טוב"?
אם לא שמעת את הנ"ל, מאיפה לאיפה?

120,000$ על רמקול. נו שוין.
בטוחני שגם רמקולים בסביבות 6000& ,שפויים,נשמעים לא פחות טוב. למרות שניים וסונוס נשמעים מצוייןצוחק!
הסונוס הזה צריך הגברה חזקה מאוד ,לא איזה צרצר .
במינכן לא זזו עם זוג מונובלוקים של די אגוסטינו .
תגיד ? הכל דרך המשקפיים של חברה אחת ? איך נשמע עם ניים ,איך נראה עם ניים ,נשמע טוב כמעט כמו ניים ,תכנון טוב כמעט כמו של ניים, רימיינד מי יור ניים ,אי דידדנט קטץ יור ניים ,
לא שהמכשירים לא טובים ,אבל למה להשתייך לכת,יש עוד דברים כפי שאומרים בבת ים "עוד יותר חבל על הזמן בהרבה".

הצעה לסקירת רמקולים

לליאור קרן שלום רב לפני כמה שבועות ראיתי באתר GET IT רמקולים שעל פי המפרסם הנם רמקולים המיועדים לציוד הי אנד אבל במחיר מצחיק של פחות מ-3000 ש"ח. הרמקולים מעוצבים מצורה יות דופן ומקנים על פי הצהרת היבואן חוויה מהממת של צליל ועיצוב.

הרמקולים הם של DANTAX מדגם ALBTROS 3. אומנם מדובר במוצר פרטי של יבואן אבל אני בהחלט חושב שעדיין הם שווים סקירה. {יבואן "אל כל אלקטרוניקה בע"מ}.

תודה MAX!

נמר/ליאור,

יפה, שיחקתם אותה, Sonus Faber Aida הם רמקולים מדהימים. לא שמעתי אותם עדין, סיבה להצפין לשמי.
משהו ששאל קודם, זה רמקולים של שמי.

תומר

זה רמקולזילה!

לפי התמונות זה נראה קינג קונג של הרמקולים

ראשית למה לפרסם רמקול איטלקי בדולרים ? היבואן רוכש אותו בארה"ב? לא! למה צריך לעניין אותי כמה זה ריטייל אמריקה? למה להטעות אותי עם מחיר ארה"ב?
פעם כשהתקלתי יבואן שתמחר מוצר אמריקאי ביורו ושאלתי אותו לפשר החלפת המטבע הוא הוא קשקש לי הסבר הזוי.מקווה שהפעם לא נאלץ לספוג הסברים שנותנים מושג על איך מחשבים את מנת המסכל של אודיופיל ממוצע.
אגב לידע כללי, למי שלא יודע, ציון ריטייל בארה"ב בא מתוך חוק שהמשמעות שלו היא שלאף דילר אסור לגבות מעל מחיר זה . אבל זהו מחיר ראשוני בלבד,מכאן ועד למחיר של סגירת עסקה יתכנו פערים לא מבוטלים. בקיצור רייטיל סוג של הפלצת מחיר ובמיוחד עובד על אלו שאוזניהם מכוילות לפי תג מחיר.
:לדוגמא: דגם הפוטורה מתומחר בארה"ב ב 36,000 דולר
באיטליה בכ 22,000 יורו כאשר באיטליה זה כולל 20% מע"מ ואותנו לא תושבי איטליה המע"מ לא מעניין, מה שמביא את מחירו באיטליה ל כ 18,000 יורו ברוטו כ 90,000 ש"ח, יש מעט הבדל בין 18,000 יורו ל 36,000 דולר 142,000 שקל לא?
סביר שאותו הפרש באחוזים בין מחיר ארץ היצור למחיר ריטייל ארה"ב (ראה ערך ריטייל ארה"ב) יישאר דומה,וההפרש תכלס בכסף ולא באחוזים יגדל בהתאמה במקרה של מחיר ההאידה בין איטליה לארה"ב.
ללא קשר לתמחור המנופח לדעתי אין ספק שמדובר ברמקול שבנוי,נראה ומתוכנן ברמה גבוהה מאד,וגם נשמע טוב לטעמי!
הקשבתי לו בתערוכה האחרונה במינכן.

בחיאת...לכולם: אל תתנו לזה להפוך לעוד דיון על מחירים ותמחור.

המחיר בכתבה מתייחס לחו"ל, לא ציינו בכלל מחיר בישראל.

מת על החברה יש להם רמקולים סוף הדרך נישאר לחלום

ראשית למה לפרסם רמקול איטלקי בדולרים ? היבואן רוכש אותו בארה"ב? לא! למה צריך לעניין אותי כמה זה ריטייל אמריקה? למה להטעות אותי עם מחיר ארה"ב?
פעם כשהתקלתי יבואן שתמחר מוצר אמריקאי ביורו ושאלתי אותו לפשר החלפת המטבע הוא הוא קשקש לי הסבר הזוי.מקווה שהפעם לא נאלץ לספוג הסברים שנותנים מושג על איך מחשבים את מנת המסכל של אודיופיל ממוצע.
אגב לידע כללי, למי שלא יודע, ציון ריטייל בארה"ב בא מתוך חוק שהמשמעות שלו היא שלאף דילר אסור לגבות מעל מחיר זה . אבל זהו מחיר ראשוני בלבד,מכאן ועד למחיר של סגירת עסקה יתכנו פערים לא מבוטלים. בקיצור רייטיל סוג של הפלצת מחיר ובמיוחד עובד על אלו שאוזניהם מכוילות לפי תג מחיר.
:לדוגמא: דגם הפוטורה מתומחר בארה"ב ב 36,000 דולר
באיטליה בכ 22,000 יורו כאשר באיטליה זה כולל 20% מע"מ ואותנו לא תושבי איטליה המע"מ לא מעניין, מה שמביא את מחירו באיטליה ל כ 18,000 יורו ברוטו כ 90,000 ש"ח, יש מעט הבדל בין 18,000 יורו ל 36,000 דולר 142,000 שקל לא?
סביר שאותו הפרש באחוזים בין מחיר ארץ היצור למחיר ריטייל ארה"ב (ראה ערך ריטייל ארה"ב) יישאר דומה,וההפרש תכלס בכסף ולא באחוזים יגדל בהתאמה במקרה של מחיר ההאידה בין איטליה לארה"ב.
ללא קשר לתמחור המנופח לדעתי אין ספק שמדובר ברמקול שבנוי,נראה ומתוכנן ברמה גבוהה מאד,וגם נשמע טוב לטעמי!
הקשבתי לו בתערוכה האחרונה במינכן.
פשוט ! רוצים לאכל לך הכבד ,קצת מעצבן הריטייל אמריקה למוצרים אירופאים ,אז טוב שכתבת ,ליבואן כזה צריך לא ללכת ,חשבתי שגמרו כבר עם התרגיל הזה .

הכתבה נחמדה מאוד ,מהכרות את החדר של שמי ,הייתם עדינים מאוד ,בכדי לא להרגיז הדוברמן.

לליאור קרן שלום רב לפני כמה שבועות ראיתי באתר GET IT רמקולים שעל פי המפרסם הנם רמקולים המיועדים לציוד הי אנד אבל במחיר מצחיק של פחות מ-3000 ש"ח. הרמקולים מעוצבים מצורה יות דופן ומקנים על פי הצהרת היבואן חוויה מהממת של צליל ועיצוב.

הרמקולים הם של DANTAX מדגם ALBTROS 3. אומנם מדובר במוצר פרטי של יבואן אבל אני בהחלט חושב שעדיין הם שווים סקירה. {יבואן "אל כל אלקטרוניקה בע"מ}.

תודה MAX!
איזה סקירה בחייך?
אתה יודע כמה רמקולים יש בשק"מ אלקטריק ומחסני חשמל ,אתה רוצה שנמר יסע לקחת רמקול180 סנטימטר שעולה2500 שקל ,כי לדעתך שווה סקירה ?,לך תקנה ותכתוב לנו כמה הוא טוב ,זה מספיק.!

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור