האזנה ראשונה לרמקול Sonus Faber Aida שהגיע לישראל

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

המגנפן מכניסים עצבים? צוחק!

דיטון: "בטוחני שגם רמקולים בסביבות 6000& ,שפויים,נשמעים לא פחות טוב"

אני רק שלוש שאלות

מהיכן הביטחון?
מה זה "לא פחות טוב"?
אם לא שמעת את הנ"ל, מאיפה לאיפה?

יואל יקירי,
היות וציינתי"בטוחני" התכוונתי למשהו סובייקטיווי.כוונתי הייתה שלא כל יצרן רמקולים שמתמחר את עבודתו בX כסף,בהכרח גם יישמע יותר טוב מיצרן אחר שמתמחר את שלו בY כסף. זו תובנה שלי לאחר שמיעה של מספר רב של רמקולי "הייאנד" במחירים מופקעים,במהלך השנים. לא שמעתי את הסונוס הנדון,ברם איני חושב שרמקולים,ברמת המחיר שציינתי נופלים ממנו או מארונות קיר אחרים הדומים לו ומתומחרים ללא כל היגיון כלכלי,ברמת הפירוט המוזיקלי.נהפוכו.
ו

הסונוס הזה צריך הגברה חזקה מאוד ,לא איזה צרצר .
במינכן לא זזו עם זוג מונובלוקים של די אגוסטינו .
תגיד ? הכל דרך המשקפיים של חברה אחת ? איך נשמע עם ניים ,איך נראה עם ניים ,נשמע טוב כמעט כמו ניים ,תכנון טוב כמעט כמו של ניים, רימיינד מי יור ניים ,אי דידדנט קטץ יור ניים ,
לא שהמכשירים לא טובים ,אבל למה להשתייך לכת,יש עוד דברים כפי שאומרים בבת ים "עוד יותר חבל על הזמן בהרבה".
אם אתה מתכווין להגברה של NAP300/500 של ניים בתור צרצר,אזי באמת אין לנו במה לדון. מציע לך להיכנס לאתר שלהם ולקרוא קצת אודות הקופסאות הללו.
לגבי ה"כת"- אני חושב שחברה שיש לה נאמנות לקוח כה גבוהה(שזה בודאי נובע ממשהו,הרי לא כל משתמשי ניים ברחבי העולם האודיופילי,הם חסידים שוטים שלא שמעו מוצר איכותי או שניים במהלך שנותיהם האודיופיליות)רק ראויה להערכה או קינאה ומעבר לכך,להטחת השמצות הנובעות משני הגורמים הקודמים.אשמח ללמוד על עוד חברה אחרת בשוק ,שלה נאמנות לקוחות,גבוהה,כמו לחברה זו.
וכפי שאומרים גם בבת ים "באמא'שלי לא שמעתי אפ'עם מוזיקה כזותי"
יומטוב והרבה מוזיקה טובה

יואל יקירי,
היות וציינתי"בטוחני" התכוונתי למשהו סובייקטיווי.כוונתי הייתה שלא כל יצרן רמקולים שמתמחר את עבודתו בX כסף,בהכרח גם יישמע יותר טוב מיצרן אחר שמתמחר את שלו בY כסף. זו תובנה שלי לאחר שמיעה של מספר רב של רמקולי "הייאנד" במחירים מופקעים,במהלך השנים. לא שמעתי את הסונוס הנדון,ברם איני חושב שרמקולים,ברמת המחיר שציינתי נופלים ממנו או מארונות קיר אחרים הדומים לו ומתומחרים ללא כל היגיון כלכלי,ברמת הפירוט המוזיקלי.נהפוכו.
ו

אכן דברים כהווייתם ברם אולם, כאשר "בטוחני" מתייחס למשהו קונקרטי - שאתה לא מכיר, כאמור - יש בעיית מה באותו ביטחון שהוא לא מבוסס על הדבר עצמו.

בנוסף, ייתכן והרמקול הנ"ל לא שווה את מחירו, ייתכן וב-6000 תקבל משהו משובח, ברם אולם, עדיין בכל זאת קיים פער בין רמקולים ב6000 וב-120,000 והפער הזה - ברמקולי תיבה בכל אופן הוא כביר מעצם כמה דברים.

חקסמח

לרמקולים יש 6 פלאגים לחיבור כבלים של רמקול
איזה רסיבר יכול לחבר ל- 6 פלאגים אלו ?

אני מכיר רק את פיוניר שמוכן להיתחבר ל- BI-AMP
ועושה עבודה לא רעה

אם תחבר את הרמקול לרסיבר -יבואו סונאס פאבר ויקחו לך את הרמקול!זה רמקול שמתחבר למגבר סטריאו יעודי והפורטים מגושרים מאחורה כך שאתה יכול לחבר אותו שני גידים...

נשמע כמו רמקול ברמה גבוהה מאוד.
אחלה כתבה

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור