- מעורבות
- 816
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: האזנה ראשונה לרמקול על בישראל – Sonus Faber Aida
120,000$ על רמקול. נו שוין.חברה מה קרה?
אין תגובות?
רמקול מדהים ביופיו כיאה לעיצוב איטלקי
כנראה גם נשמע כך.
חבל שלא בבית ספרנו![]()
הסונוס הזה צריך הגברה חזקה מאוד ,לא איזה צרצר .120,000$ על רמקול. נו שוין.
בטוחני שגם רמקולים בסביבות 6000& ,שפויים,נשמעים לא פחות טוב. למרות שניים וסונוס נשמעים מצוייןצוחק!
פשוט ! רוצים לאכל לך הכבד ,קצת מעצבן הריטייל אמריקה למוצרים אירופאים ,אז טוב שכתבת ,ליבואן כזה צריך לא ללכת ,חשבתי שגמרו כבר עם התרגיל הזה .ראשית למה לפרסם רמקול איטלקי בדולרים ? היבואן רוכש אותו בארה"ב? לא! למה צריך לעניין אותי כמה זה ריטייל אמריקה? למה להטעות אותי עם מחיר ארה"ב?
פעם כשהתקלתי יבואן שתמחר מוצר אמריקאי ביורו ושאלתי אותו לפשר החלפת המטבע הוא הוא קשקש לי הסבר הזוי.מקווה שהפעם לא נאלץ לספוג הסברים שנותנים מושג על איך מחשבים את מנת המסכל של אודיופיל ממוצע.
אגב לידע כללי, למי שלא יודע, ציון ריטייל בארה"ב בא מתוך חוק שהמשמעות שלו היא שלאף דילר אסור לגבות מעל מחיר זה . אבל זהו מחיר ראשוני בלבד,מכאן ועד למחיר של סגירת עסקה יתכנו פערים לא מבוטלים. בקיצור רייטיל סוג של הפלצת מחיר ובמיוחד עובד על אלו שאוזניהם מכוילות לפי תג מחיר.
:לדוגמא: דגם הפוטורה מתומחר בארה"ב ב 36,000 דולר
באיטליה בכ 22,000 יורו כאשר באיטליה זה כולל 20% מע"מ ואותנו לא תושבי איטליה המע"מ לא מעניין, מה שמביא את מחירו באיטליה ל כ 18,000 יורו ברוטו כ 90,000 ש"ח, יש מעט הבדל בין 18,000 יורו ל 36,000 דולר 142,000 שקל לא?
סביר שאותו הפרש באחוזים בין מחיר ארץ היצור למחיר ריטייל ארה"ב (ראה ערך ריטייל ארה"ב) יישאר דומה,וההפרש תכלס בכסף ולא באחוזים יגדל בהתאמה במקרה של מחיר ההאידה בין איטליה לארה"ב.
ללא קשר לתמחור המנופח לדעתי אין ספק שמדובר ברמקול שבנוי,נראה ומתוכנן ברמה גבוהה מאד,וגם נשמע טוב לטעמי!
הקשבתי לו בתערוכה האחרונה במינכן.
איזה סקירה בחייך?לליאור קרן שלום רב לפני כמה שבועות ראיתי באתר GET IT רמקולים שעל פי המפרסם הנם רמקולים המיועדים לציוד הי אנד אבל במחיר מצחיק של פחות מ-3000 ש"ח. הרמקולים מעוצבים מצורה יות דופן ומקנים על פי הצהרת היבואן חוויה מהממת של צליל ועיצוב.
הרמקולים הם של DANTAX מדגם ALBTROS 3. אומנם מדובר במוצר פרטי של יבואן אבל אני בהחלט חושב שעדיין הם שווים סקירה. {יבואן "אל כל אלקטרוניקה בע"מ}.
תודה MAX!