רמקולים Chario 100 - איטלקי, מדפי ומפתיע, מאוד. ביקורת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

מעניין תהיה השוואה בינו לAudioengine A5 על סאונד בלבד.
הA5 כבר מוגבר ויותר ורסטילי.

איך הרמקול הזה יעבוד עם סאב?
זה יכול להיות פתרון מעניין מאוד

כמה שניסיתי,לא הצלחתי להתרגל לצליל של רמקול מדפי
היו לי תקופה קצרה b&w 805s וגם פרדיים טיטאן מוניטור
הם נישמעו טוב,אך לא יכולתי להתרגל לצליל נטול באסים.

נמר, כל הכבוד על המרץ האין סופי. לנפק פעמיים בשבוע סקירת רמקולים זה בהחלט הספק ראוי לציון

מעניין תהיה השוואה בינו לAudioengine A5 על סאונד בלבד.
הA5 כבר מוגבר ויותר ורסטילי.

יוסי,
אם כבר לפי ההשוואות של נמר זה הרמקול היותר מתאים להשוואה
Tascam VL-A5

נמר, כל הכבוד על המרץ האין סופי. לנפק פעמיים בשבוע סקירת רמקולים זה בהחלט הספק ראוי לציון

תודה רבה.(ורד)
בהחלט זה לא קל. אבל מה לעשות, בשביל "כבוד" צריך לעבוד.:)

יוסי,
אם כבר לפי ההשוואות של נמר זה הרמקול היותר מתאים להשוואה
Tascam VL-A5

על פי ההשוואות לצ'ריו יש יתרון אחד מוחץ על הטסקם. הצ'ריו הוא אינו רמקול לטוח האזנה קרוב מה שמביא אותו ליעיל ומתאים יותר להתאמה לחלל ההאזנה. לכן, בתחום הזה לפחות הצ'ריו עדיף.

מאידך, לטסקם יש מערכת הגברה מובנת מה שהופך אותו לתמורה טובה יותר למחיר אך מגביל אותו בהתאמת הגברה על פי טעם המאזין.

סקירה מקצועית תענוג לקרוא

נהניתי לקרוא.
אגב, סקירה זאת מהווה תשובה לאלה שהתלוננו על כך שנסקרים רק מוצרים ברמות מחיר גבוהות.

תודה על הסקירה נמר, מעניין שאהבת אותו, איזה הגברה שדכת לו ?

את האמת, אם יש משהו שאני לא מתעלף ממנו זה שילוב של רמקול קטן מפונק ולא נציל.
דרישות ההגברה של הרמקול הזה כששמעתי אותו, היו מעל מה שחשבתי כסביר לרמקול כזה באיכות כזו, שום מגבר אצל היבואן לא צלצל אתו, ועם כל שאר הCHARIO לצורך העניין.

ההשוואה לTASCAM שמישהו הזכיר פה מגוחכת בעיניי.

נערך לאחרונה ב:
טריטון.

אני הגברתי אותו עם מגבר של אג' G2 שהניע אותו בקלות רבה. יחד עם זאת הנעתי אותו עם מגבר של איון {האחרון שנסקר} שמספק 30 וואט לצד וגם כאן לא הרגשתי שקשה לו לנוע.

עם מה שמעת אותו ובאיזה חלל?

הגברה בליגה קצת גדולה עליו לטעמי.
שמעתי בחנות, רחוק מאופטימלי, אבל ברור שנצילות אין לו ושם גם לא היה סאונד, אבל נו, חנות.

האמת שבאתי לשמוע איזה MONITOR AUDIO, ומכיוון שהם טענו שאי אפשר לחבר אותו, עד ש"יגיע מתקין מאנגליה" ... שמעתי את כל הCHARIO.

ההגברה אכן "גדולה" עליו אך בסקירות אני משתדל להוציא מהרמקול את המירב. כאשר אני משדך אותו לאלקטרוניקה איכות מאוד ניתן להבין מה ניתן להוציא מהרמקול. אפילו אם הוא זול.

מאידך מתעוררת שאלה כיצד הרמקול הזה נשמע עם הגברה שמחירה פרופורציונאלי למחיר הרמקול.

כפי שכתבתי.

בחנתי אותו גם עם ה-G2 שמחירו עומד על 9K. יופי של תוצאה.

טריטון.

אני הגברתי אותו עם מגבר של אג' G2 שהניע אותו בקלות רבה. יחד עם זאת הנעתי אותו עם מגבר של איון {האחרון שנסקר} שמספק 30 וואט לצד וגם כאן לא הרגשתי שקשה לו לנוע.

עם מה שמעת אותו ובאיזה חלל?
G2?!
אני לא מכיר כזה מגבר, יש לך לינק אליו?

שוב אחלה סקירה.
וכל הכבוד לאמנון סאונד ,אחד הותיקים
ותמיד ידע להחזיק רמקולים בס'הכ טובים.

G2?!
אני לא מכיר כזה מגבר, יש לך לינק אליו?

סליחה. אני לא מצליח להבין למה ה-G2 נתקע לי בראש.

בכל אופן התכוונתי ל- EDGE i3

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור