רמקולים Chario 100 - איטלקי, מדפי ומפתיע, מאוד. ביקורת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

כל סוללת המגיבים כל מה שכתבתם היגו סינגור עיוור כאורים ותומים לגורו שלכם ....וההוכחה לכך שלא התיחסתם כלל לעובדה שנמר בודק את הציוד בחלל האזנה קטן שאינו מתאים לרמקולים ענקיים כגון ה 968...ולכן הוא לא נשמע אצלו טוב בכל סיגנונות המוזיקה ורק באלקטרוני !! צר לי שאתר זה הפך להיות פלופ אחד גדול ומשחק מכור...

מסקרנת אותי רק שאילה אחת , א6ם הסקירה של נמר הייתה מחמיאה מאוד לרמקול , גם אז היית אומר את מה שאמרת עכשיו ?

כן. יש לי סאב ..... תתלה אותי.

המערכת שלי לא מהיקרות והמפונפנות והסאב נותן לי המון. אבל כמו שאמרתי - האזנתי כבר למערכות יקרות ואיכותיו בהרבה, כולל רמקולים רצפתיים יקרים למדי - ועדיין היה חסר לי הוורווום התחתון. מבחינתי הסאב לא נותן בכלל מוסיקה - גלי קול - אלא רעידות פיזיות שמרגישים בגוף ולא באוזן. והנ"ל גם במוסיקה ולא רק התפוצציות בסרטים. וכן - אני מאזין במיוחד לקלאסית .....

האמת ? הרבה פעמים אני אפילו מגזים עם הסאב - מעלה את העוצמה ואת תדר החיתוך - מתוך ידיעה שההרגשה הפיזית באה על חשבון הדיוק.
לא יתלה אותך,אל תקח יותר מידי ברצינות את "העצבני".
גם אני משתמש בשכאלה,וחושב שאתה בהחלט צודק!
בקשר לחיתוך ,תקשיב לקולות תוך כדי שאתה מעלה החיתוך עד שהסב מתחיל להשפיע על המיד,ואז תסגור קצת.
הסב לא נועד רק לתת תנועת אויר ותחושה פיזית,אפשר קצת יותר.
הכוון שלו תלוי מתי הרמקול שלך מתחיל להתקפל.
הקושי העקרי הוא בכוון הפסה,עם ובלי מכשירים.
את הוליום מכוונים כמו ששמים מלח,כלומר איך שאתה אוהב.
בכמה אינץ מדובר בסבוופר שלך,ומאיזה חברה?
בכל מיקרה אהבתי.(Y)

הסאב שלי הוא של מורל, פעמיים 9 אינצ' בתצורה הפוכה. לא גדול אבל החדר שלי קטן ואני יושב ממש "עליו" ..... מבחינת האופי והגוון מתאים למורל אוקטאב סיגנצ'ר המדפיים שלי .

את המוסיקה שלי אני מגוון עם מלח, פלפל - תלוי בסוג. השישית של מאהלר תדרוש יותר באס מאשר קלייר לה פיליאטר שרה שירים של אל פאסולו. את הסחוג משאיר לנמר . אני אשכנזיפת ומתקשה עם החריף חריף.

דרך אגב - ידידנו אמנון שמביא את הצ'אריו טוען בתוקף שהמורל לא מתאים לקלאסי, וגם הצ'אריו - רק האפוס והמוניטור אודיו. כמו שאומרים ידידינו האנגלים - I BEG TO DIFFER.

אם זה מה שאמנון אמר, כל הכבוד לו, מסכים אתו.

זה תלוי איזה קלאסי.

נמר - אפ אתה מכיר את האפוסים והמוניטור אודיואים - האמנם באותה קטגוריה (רצפתי, מדפי) ואותה רמת מחיר - הם יותר מתאימים לקלאסי מאשר הצ'אריו ? (או המורל?)
וכמובן השאלה קלאסי "קל" (כלים בודדים או ווקאלי בהרכב מצומצם) או קלאסי "קשה" - תזמורות גדולות אופרות מקהלות וכדומה.

אינני מכיר מוניטורים קטנים {דהיינו מיני מוניטורים} שמנגנים תזמורת סמפונית.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור