- מעורבות
- 816
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: רמקולים עם שיק צרפתי: Focal Chorus 816
טוב - מוכרח להודות - יש לי בעייה עם פוקאל. ולא מבין למה, באמת שהייתי שמח להבין. שומע על מוצריה תשבוחות מכל הכיוונים. כולל הביקורת האחרונה. אבל לי זה אף פעם לא נדבק - שמעתי מכל הגדלים והצורות - מדפיים (700 ומשהו), רצפתיים (מסדרת ה800 וגם הפרופייל 918 ואולי עוד לא זוכר). המילה היחידה שעולה לי לראש בהקשר שלהם (ובאמת בלי לרצות לפגוע באף אחד) - היא "אנמי". אז אולי פספסתי פה משהו. אולי הטעם שלי פשוט הפוך ב180 מעלות למוצרים שלהם. לא יכול להיות שכולם טועים ..... נכון ?
יש כנראה עוד הרבה דברים שאני לא מבין באודיו ואולי אף פעם לא אבין.
יהודה ידידי. אני מוכרח להגיד לך שהעדר השימוש בניקוד מקשה מאוד להבין מה אתה רוצה להגיד. לכן, על מנת שיבינו הבאים אחרי ניקדתי ברשותך את מה שכתבת. אני ממליץ לך להתחיל להשתמש בשיטה הזו. אחרת, זה יראה כמו גיבוב של מילים.
מה שאתה כתבת בצירוף ניקוד.
"נמר חג שמח. כתבה מצויינת ומפורטת להפליא!! לגבי הרמקולים. שמעתי, אבל כאחד שמכיר את מגוון הצליל הצרפתי, אהבתי אבל לא כל כך עשו לי את זה. אולי אחרים יאהבו. לא שאני מזלזל חס ושלום הם חברה מעולה !! שמעתי גם את הסדרה היותר גבוהה, משהו מדהים. אבל שוב אני מאוהב בצרפתיה אחרת !!"
חג שמח יהודה.
מדובר בחברות שמשקיעות מאוד במוצרים שלהן. שתיהן מאותה משפחת צליל. אחת היא יותר מיוחדת ושונה בעיצוב שלה ובדרך שלה להגיע למטרה {הקבאס}. והשניה {הפוקל} סולידית יותר.
לא מכיר את הרמקול,לא שמעתי אותו
אז אני מאמין לסקירה שלדעתי היתה מצוינת,
מיקצועית וממצה.
בכלל רמת הסקירות של הכתב מתחילות
לעלות כיתה...![]()