תערוכת DIGITOWN HI-END יוצאת לדרך!

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

למה להשאיר במתח

DIGITOWN HI-END יוצגו מוצרים שטרם הוצגו בתערוכות אודיו בישראל, תהיה זו גם הופעת הראשונה של מספר יבואנים שטרם הציגו עד היום בתערוכה מקומית.
שהם? מקווה שזה לא הסוד השמור ביותר במדינה...? :O

ראשית ברכות על האומץ להעמיד תערוכת אודיו ראויה לאחר כמה שנות יובש. (Y)

לא הרבה אתרי אודיו מוכנים לקחת את הסיכון הנ"ל (ואני יכול להבין אותם)-ורק על זה מגיע לכם
כל הכבוד עוד לפני שראינו/ביקרנו שם. (ורד)

בהצלחה, חבל שאני בחו"ל באותו זמן :(

בהצלחה...כל הכבוד על היוזמה והנחישות.

סוף סוף יהיו מוצרים עם שעוניי חיווי סגולים ! אני כל כך אוהב את הסגולים .

קודם כל בהצלחה...איזה כיף...

שנית..לא ממש קראתי שאכן תהיה נציגות למקינטוש. בכל אופן השעונים של המק הם כחולים ולא סגולים ואני מת עליהם מאז ומתמיד..גם הבטחתי לעצמי שכשאני אהיה גדול יהיה לי מק...אולי אם הם יציגו בתערוכה ויהיה מבצע זו ההזדמנות..

דבר אחרון והכי חשוב לטעמי ...מה קורה עם פירסום רשימת מציגים מסודרת ומלאה / תוכנייה או משהו דומה כפי שמקובל בכל תערוכה בכל תחום ?!

לי ולאחרים כמבקרים פוטנציאלים חשוב לדעת מראש מה בדיוק הולך להיות מוצג שם.

שלמה

יציגו גם את השעונים הכחולים הללו.

בקרוב תקבלו את כל המידע על התערוכה ועל המציגים.

בשורה התחתונה יש לי רק משפט אחד בשבילכם.

הכינו הלב - זה הולך להיות חזק!!

קטלני!

אני שם בדוק!

כל הכבוד על היוזמה . (Y)
את התערוכה הקודמת פיספסתי .
הפעם אני אהיה שם.

האם ניתן לרכוש כרטיסים מראש ?

תודה.

פעם ראשונה שאני נכנס לאתר הזה, נראה מקסים וכל הכבוד על היוזמה!

תודה :-)
למי ששאל, כרטיסים ימכרו בכניסה לתערוכה.

סוף סוף הגיע הזמן שנקבל קצת תרבות סטראו בארץ

האם ימכרו דיסקים מסוג 24BIT XRCD

יהיו גם מכירות של כותרי מוזיקה, לא יודע לומר כרגע בכמה ביטים מדובר :-)

קודם כל בהצלחה...איזה כיף...

שנית..לא ממש קראתי שאכן תהיה נציגות למקינטוש. בכל אופן השעונים של המק הם כחולים ולא סגולים ואני מת עליהם מאז ומתמיד..גם הבטחתי לעצמי שכשאני אהיה גדול יהיה לי מק...אולי אם הם יציגו בתערוכה ויהיה מבצע זו ההזדמנות..

דבר אחרון והכי חשוב לטעמי ...מה קורה עם פירסום רשימת מציגים מסודרת ומלאה / תוכנייה או משהו דומה כפי שמקובל בכל תערוכה בכל תחום ?!

לי ולאחרים כמבקרים פוטנציאלים חשוב לדעת מראש מה בדיוק הולך להיות מוצג שם.

שלמה

(Y)

מסכים עם שלמה , נישמח לדעת איזה מותגים ומציגים יהיו בתערוכה.

אני בטוח שאני לא מחדש למארגנים דבר, אבל אני רוצה להזכיר לכם שהצלחת התערוכה תלוייה בראש ובראשונה בכמות המבקרים.

כמי שהנושא יקר לליבו ורוצה בכל ליבו שהתערוכה תצליח ותהפוך למסורת שנתית..אנא אל תחסכו ביחצנות מסיבית כלפי הציבור כולו ולא רק לציבור המכורים שחברים באתר.

אם לא פירסום ישיר שעולה ממון רב לפחות פירסום במדיות הנפוצות (עיתונות כתובה ווירטואלית + טלויזיה וכו') באמצעות איש מקצוע (משרד או איש יחסי ציבור) שידאג להביא את הנושא למודעות ציבורית רחבה ככל האפשר ולחשיפה...

אם תרצו, צרו עימי קשר אני מכיר כמה בעלי מקצוע מעולים בתחום.

שוב המווווווון בהצלחה.

שלמה

תודה שלמה.
לתערוכה הקודמת, הגיעו כ- 8,000 מבקרים, לאחר פרסומים ברדיו, בעיתונות ובמקומות אחרים.
אופי התערוכה הנוכחית שונה מהקודמת (ממוקדת באודיו) וגם כאן נשקיע היכן שצריך.

אתה מגיע?... :-)

בבוודאי שמגיע ואפילו אשלם מחיר מלא כדי לתרום את תרומתי הצנועה להצלחת התערוכה.

דווקא בגלל שהתערוכה ממוקדת באודיו השאיפה צריכה להיות להביא קהל ש"לא ידע את יוסף"...יעני לחשוף את התחום לדור ה MP3 ...

סתם זורק רעיונות: למשל תפוצה בבתי ספר עירוניים, בפייסבוק, במוקדי נוער, באוניברסיטאות וכו'...אולי לשקול כרטיסים מוזלים כנגד הצגת תעודת סטודנט/ תלמיד...

אני אכן מקווה שתשקיעו היכן שצריך ורק מנסה לתרום להצלחת האירוע...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור