תלת מימד ב- טלויזיות, האם הוא מסוכן לבריאות שלנו?

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: תלת מימד- האם הוא מסוכן לבריאות שלנו?

נו באמת
עד שלישראל יהיו הרבה תכנים יקח עוד זמן...

על בסיס קרינה קיימת / לא קיימת מטלפונים ניידים , נראה לי שהרכבת משקפיים
עם סוללות המאפשרות הפעלת סנכרון למסך וחזרה למשקפיים , עלולה להשפיע על הראש
( שבין כה וכה "מתבשל" משיחות בנייד ...)

החכמתי. סיסמתנו היתה ונותרה "לא לתלת מימד"
האם בימים אלה מנוסחת בארה"ב התביעה הייצוגית הראשונה? נמתין ונראה.

חשוב מאוד לקבל מידע אמין על כל ההשלכות הצפויות מהתלת מימד.
אני לא הייתי סומך על החברות עצמן או כל מי שמעורב בקידום מכירות, בנוגע לקבלת מידע רפואי, יש להם אינטרס ברור למכור כמה שיותר.

אוולת
תקופה הזויה, בה כמעט כל דבר בר תביעה בבתי משפט, לא פלא שחברות וגופים ישתמשו בכסת"ח כזה עם אזהרה כזו או אחרת. פעם היה עולם יותר שפוי.

למה איוולת? אם יש כאן סכנה בריאותית אז צריך להזהר.
לא זכור לי שבמכשירי אלקטרוניקה אחרים יש כל כך הרבה אזהרות. כנראה יש ממה לפחד.

אני מוותר על התענוג הזה
חצי מהזמן הצפייה בסרט אווטאר העברתי ללא המשקפיים . פשוט לאחר זמן מסויים מתחילים לחוש אי נוחות פיזית מסויימת . לא יודע אם לקרוא לזה כאב ראש או לחץ בעיניים , פשוט יש חוסר נעימות. כל כמה דקות הייתי צריך להסיר את המשקפיים . אני מצטער שהלכתי לסרט הזה .
ועכשיו גם בבית ? לראות תלת מימד דרך עזרי ראייה זה מבחינתי טכנולוגיה "חצי אפויה" . מעין חצי תה, חצי קפה.
מרתיעה המחשבה שצריך להשית על העיניים לחץ כזה - תמונות מהבהבות במהירות , כל עדשה בצבע שונה , שלא לדבר על הצורך הפיזי עצמו בהרכבת זוג משקפיים מסורבל . נשמע כמו מתכון לבעיות בריאותיות שבטח תתגלינה בהמשך .

אז אני בינתיים אסתפק בתמונה דו מימדית.

אף אחד לא שם לב עדיין שחוץ מבאווטאר, ובסרטי CGI למיניהם, התלת מימד הזה שווה לתחת? :D

מאיזו בחינה, אפקט לעין?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור