שניצל
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,001
- נקודות
- 113
הנה מצאתי לך אתר,רק מה ,שמה לא תוכל לספר על האקוסטיקה אפליקטה ועל הטידלhttp://www.djforum.co.il/הטעות היא כנראה שלי. אני מניח שאני צריך לשטוח את טענותיי בפורום אחר. עימכם הסליחה.
הנה מצאתי לך אתר,רק מה ,שמה לא תוכל לספר על האקוסטיקה אפליקטה ועל הטידלhttp://www.djforum.co.il/הטעות היא כנראה שלי. אני מניח שאני צריך לשטוח את טענותיי בפורום אחר. עימכם הסליחה.
על מה אתה מדבר ועל מה אני מדבר? אתה מדבר על התעסקות עם הציוד באופן כללי. אני מדבר על התעסקות עם הציוד לשם התעסקות בלבד, לא כאמצעי לשדרוג אלא כמטרה.
אין פסול בלהתעסק כל היום עם המערכת בשביל להגיע למטרה, והיא שיפור חוויית ההאזנה.
יש פסול בלהתעסק עם המערכת לשם התעסקות עם המערכת.
מטרתה של המערכת היא השמעת מוסיקה. ברגע שמחליפים מגברים כי זה יותר נעים מלשמוע מוסיקה, מצבנו חמור. ועל כך חולקים עלי אודיופילים כמו שניצל ורוזי שעל פי השרשור הזה עושה רושם כי מעדיפים לשמוע את אותה מוסיקה עם הגברה שונה, מאשר לשמוע מוסיקה שונה (וחדשה) עם אותה מערכת.
מתן,
אני מביא ציטוט מדברי- חלק מהאנשים הגיע אל הטעם הסופי ומתרכז בחווית השיחזור המוזיקלי שהוא קשר בל יינתק מהאודיופיליה,וחלק ממשיך לחפש את הטעם הניכסף ומנסה להשיגו ע"י נסיונות ובחינות,שיסברו את אוזנו. על זה אני מדבר!
אני רק יכול להסיק שחברים אלה או אחרים שמדווחים חדשות לבקרים על"חוויות חדשות ותובנות עילאיות" שנובעות משמיעה/החלפה של רמקול/כבל/מגבר,נמצאים בעיצומו של מסע,אחרת לשם מה לדגום ולהתעסק בחומרה,שהיא ,אכן הצד המישני כאן?!
שבת קרירה והרבה מוזיקה טובה:מרענן:
הוא ועוד איך מתעסק "בתפל" כדבריו ,ואללה?
זה שמתן לא מסוגל לסבול שלמישהו יש דיעה או ערך שלא תואמים את שלו, זאת בעיה אחרת, .
בקיצור אתה רוצה את שני אלואם הייתי רוטשילד - היו לי 3 מערכות לפחות :
אחת ענקית, מפורטת אבל מעודנת (עזבו אותי מפירוט הציוד, אין לי מושג , כשיהיה לי הכסף אתחיל לחפש) - למוסיקה קלאסית סימפונית, אופרות וכו'.
אחת גדולה מהחיים, כוחנית - לרוק על סוגיו .
אחת קטנה ועדינה - לווקאלי, קאמרי , ג'אז.
והייתי עובר בין המערכות סתם כי בא לי, לפי המצברוח.
דרך אגב, באותו כיוון - בנוסף היו צריכות להיות לי גם 3 נשים. אחת כוסית בלונדה עם חזה ענק, אחת עם שחור עורב בקארה וחזה שפיצי, ואחת ג'ינג'ית לוהטת עם חמוקים בהתאם. וגם שם הייתי עובר מאחת לאחת לפי המצברוח.

מתנוש ,אצלי המנורות נשמעות אחרת מטרנזיסטור וכמו שהתבטאו כאן לפני זה עניין של חשק ורצון לשמוע את אותו הדבר אבל אחרת. כמה פעמים הלכת לאודיופיל אחר לשמוע סטאפ אחר משלך? כעת תאר לך שיש לך את האפשרות
(במסגרת התקציב אומנם) לשמוע אחרת פתאום אצלך מבלי שאתה צריך להחזיר את זה למישהו, הרגשה מעניינת לא?
אל דאגה, אתה לא לבד.אני חייב להגיד מתן, שהפעם אני לא איתך.
woohoo!אני עם מתן
אני אוהב סטיקים! אבל גם פסטה זה טעים לפעמים. אבל לגוון בינהם זה כישלון.
אני אוהב סטיקים! אבל גם פסטה זה טעים לפעמים. אבל לגוון בינהם זה כישלון.
לאכעת תאר לך שיש לך את האפשרות
(במסגרת התקציב אומנם) לשמוע אחרת פתאום אצלך מבלי שאתה צריך להחזיר את זה למישהו, הרגשה מעניינת לא?