שפופרות או לא להיות!

• פותח הנושא פותח הנושא שניצל
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

על מה אתה מדבר ועל מה אני מדבר? אתה מדבר על התעסקות עם הציוד באופן כללי. אני מדבר על התעסקות עם הציוד לשם התעסקות בלבד, לא כאמצעי לשדרוג אלא כמטרה.
אין פסול בלהתעסק כל היום עם המערכת בשביל להגיע למטרה, והיא שיפור חוויית ההאזנה.
יש פסול בלהתעסק עם המערכת לשם התעסקות עם המערכת.
מטרתה של המערכת היא השמעת מוסיקה. ברגע שמחליפים מגברים כי זה יותר נעים מלשמוע מוסיקה, מצבנו חמור. ועל כך חולקים עלי אודיופילים כמו שניצל ורוזי שעל פי השרשור הזה עושה רושם כי מעדיפים לשמוע את אותה מוסיקה עם הגברה שונה, מאשר לשמוע מוסיקה שונה (וחדשה) עם אותה מערכת.

מתן,
אני מביא ציטוט מדברי- חלק מהאנשים הגיע אל הטעם הסופי ומתרכז בחווית השיחזור המוזיקלי שהוא קשר בל יינתק מהאודיופיליה,וחלק ממשיך לחפש את הטעם הניכסף ומנסה להשיגו ע"י נסיונות ובחינות,שיסברו את אוזנו. על זה אני מדבר!
אני רק יכול להסיק שחברים אלה או אחרים שמדווחים חדשות לבקרים על"חוויות חדשות ותובנות עילאיות" שנובעות משמיעה/החלפה של רמקול/כבל/מגבר,נמצאים בעיצומו של מסע,אחרת לשם מה לדגום ולהתעסק בחומרה,שהיא ,אכן הצד המישני כאן?!
שבת קרירה והרבה מוזיקה טובה:מרענן:

מתן,
אני מביא ציטוט מדברי- חלק מהאנשים הגיע אל הטעם הסופי ומתרכז בחווית השיחזור המוזיקלי שהוא קשר בל יינתק מהאודיופיליה,וחלק ממשיך לחפש את הטעם הניכסף ומנסה להשיגו ע"י נסיונות ובחינות,שיסברו את אוזנו. על זה אני מדבר!
אני רק יכול להסיק שחברים אלה או אחרים שמדווחים חדשות לבקרים על"חוויות חדשות ותובנות עילאיות" שנובעות משמיעה/החלפה של רמקול/כבל/מגבר,נמצאים בעיצומו של מסע,אחרת לשם מה לדגום ולהתעסק בחומרה,שהיא ,אכן הצד המישני כאן?!
שבת קרירה והרבה מוזיקה טובה:מרענן:

ואללה?
חומרה זה הצד המשני כאן???

דווקא שמתי לב שבפורום הזה מדברים 99% מהזמן על ברזלים וספוגים ולא על תווים ומלודיות.

יאללה חאלאס, יש פה יותר מידי ריח של נפיחות מתנשאות.
יתכבד מי שברזלים עושים לו גירוד לקרוא ולכתוב בפורום העוסק במוזיקה ולא בפורום שהמוטיב המרכזי שלו הוא שיחזור המוסיקה.
זה שמתן לא מסוגל לסבול שלמישהו יש דיעה או ערך שלא תואמים את שלו, זאת בעיה אחרת, שלא בהכרח מעידה
אם העיסוק בהחלפת מגבר או תליית ספוגים הם מעשים "לגיטימים".

ואללה?

זה שמתן לא מסוגל לסבול שלמישהו יש דיעה או ערך שלא תואמים את שלו, זאת בעיה אחרת, .
הוא ועוד איך מתעסק "בתפל" כדבריו ,
והקונטרסט הזה בין דבריו ומעשיו הקודמים להשתלחות הנוכחית מעוררת השתאות ,מישהו הביא לו קריזה בבית ,שרק יגיד מי זה ונבוא ניפתח אותו ,בשביל מה יש חברים לחומרה ולציוד ,הא?

אם הייתי רוטשילד - היו לי 3 מערכות לפחות :
אחת ענקית, מפורטת אבל מעודנת (עזבו אותי מפירוט הציוד, אין לי מושג , כשיהיה לי הכסף אתחיל לחפש) - למוסיקה קלאסית סימפונית, אופרות וכו'.
אחת גדולה מהחיים, כוחנית - לרוק על סוגיו .
אחת קטנה ועדינה - לווקאלי, קאמרי , ג'אז.

והייתי עובר בין המערכות סתם כי בא לי, לפי המצברוח.
דרך אגב, באותו כיוון - בנוסף היו צריכות להיות לי גם 3 נשים. אחת כוסית בלונדה עם חזה ענק, אחת עם שחור עורב בקארה וחזה שפיצי, ואחת ג'ינג'ית לוהטת עם חמוקים בהתאם. וגם שם הייתי עובר מאחת לאחת לפי המצברוח.

אם הייתי רוטשילד - היו לי 3 מערכות לפחות :
אחת ענקית, מפורטת אבל מעודנת (עזבו אותי מפירוט הציוד, אין לי מושג , כשיהיה לי הכסף אתחיל לחפש) - למוסיקה קלאסית סימפונית, אופרות וכו'.
אחת גדולה מהחיים, כוחנית - לרוק על סוגיו .
אחת קטנה ועדינה - לווקאלי, קאמרי , ג'אז.

והייתי עובר בין המערכות סתם כי בא לי, לפי המצברוח.
דרך אגב, באותו כיוון - בנוסף היו צריכות להיות לי גם 3 נשים. אחת כוסית בלונדה עם חזה ענק, אחת עם שחור עורב בקארה וחזה שפיצי, ואחת ג'ינג'ית לוהטת עם חמוקים בהתאם. וגם שם הייתי עובר מאחת לאחת לפי המצברוח.
בקיצור אתה רוצה את שני אלו
index.jpg

תמונות מצורפות

• index.jpg
    index.jpg
    KB 4.9 · צפיות: 379
7hu2U4T6Cd59ookxo9xxs9M4_500.jpg

יותר כזה ...

תמונות מצורפות

• 7hu2U4T6Cd59ookxo9xxs9M4_500.jpg
    7hu2U4T6Cd59ookxo9xxs9M4_500.jpg
    KB 61.4 · צפיות: 360
מה הכוונה נבוא ניפתח אותו שניצל????מה בקטע של אלימות???חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי..אתה לא בן אדם אלים שניצל ;)(lol)

מתנוש ,אצלי המנורות נשמעות אחרת מטרנזיסטור וכמו שהתבטאו כאן לפני זה עניין של חשק ורצון לשמוע את אותו הדבר אבל אחרת. כמה פעמים הלכת לאודיופיל אחר לשמוע סטאפ אחר משלך? כעת תאר לך שיש לך את האפשרות
(במסגרת התקציב אומנם) לשמוע אחרת פתאום אצלך מבלי שאתה צריך להחזיר את זה למישהו, הרגשה מעניינת לא?

מתנוש ,אצלי המנורות נשמעות אחרת מטרנזיסטור וכמו שהתבטאו כאן לפני זה עניין של חשק ורצון לשמוע את אותו הדבר אבל אחרת. כמה פעמים הלכת לאודיופיל אחר לשמוע סטאפ אחר משלך? כעת תאר לך שיש לך את האפשרות
(במסגרת התקציב אומנם) לשמוע אחרת פתאום אצלך מבלי שאתה צריך להחזיר את זה למישהו, הרגשה מעניינת לא?

1. רונן, אתה לא צריך להסביר לי למה אנשים רוצים לשמוע את אותה מוסיקה בשני סט אפים. זה ברור לי. וזה כישלון בעיני.
2. את חוויות האונניה האודיופילית של לקפוץ למישהו כדי לשמוע את המערכת שלו סיכמתי בשנה העשירית להתלהבותי מהתחביב. זה היה לפני 8 שנים בערך.

3. ההחלפה החוזרת ונשנית מעידה על חוסר כיוון במסע האודיופילי. אם אתה מחליף כי זה עושה לך נעים, ולא כי אתה מקווה להגיע למקום טוב יותר, אז זה בעיני לא מעניין. זה בעיני בזבוז זמן.

מיצינו, רונן. אתם בשלכם, אני בשלי. בוא נמשיך לדמות מערכת סטראו לאשה - עושה טוב לשני הצדדים, ונמשיך להחליף מגברים, כי זה עושה את המוסיקה יותר אוורירית. אני מתגעגע לימי הפעמונים, האקוסטיקה והכבשים. אז לפחות היתה מטרה.

אני חייב להגיד מתן, שהפעם אני לא איתך.

אני אוהב סטיקים! אבל גם פסטה זה טעים לפעמים. אבל לגוון בינהם זה כישלון.

אני מאחל לך, אם כך, שיהיו לך 20 מערכות שונות ואלבום אחד לשמוע בהן.

מהאנולגיה המקולקלת ברור שלא הבנת את כוונתו של המשורר.
המשלתו של האוכל, אם כבר, צריכה להיות למוסיקה לא למערכת.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור