מה זה לונג ראן דן?
יש המון אנשים (ואני בתוכם) שאוהבים את חותמת הצליל של הרמקולים מבוססי התכנון של ה- BBC.
עכשיו, אהבת וקנית ונהנת חמש שנים או יותר או פחות ונמאס לך מהחותמת הזאת, מעיפים וממשיכים הלאה, זו לא חתונה קתולית.
שאלה נהדרת דוד - בוא נפתח את זה ואני אסביר לך למה אין שום בעולם הזה - לא לקנות רמקול טבעי.
אתה טוען שאתה אוהב חתימת צליל של bbc .
אני אישית חושב שאתה אוהב אותה כי הרמקולים הטבעיים ששמעת היו לקויים במקומות אחרים ולכן הגעת למסקנה שאתה אוהב אותה .
יתכן שגם הם לא היו לקויים והחדר לא ניגן איתם טוב .
ועכשיו נלך עם הראש שלך - נניח שאתה אוהב חתימה כזו שהיא עובדתית מביאה אותנו פחות קרוב לצליל שקוף ומחממת עניינים בתדר מסוימים ( על ידי הורדת תדרים אחרים ) ונותנת תחושה אחרת בגבוהים ועדיין אתה אומר לי זה מה שאני אוהב . זה מה יש .
עדיף לך פי מליון לקנות רמקול טבעי שמפזר נכון ושווה - מה שלא ממש קיים ברמקול עם חתימת צליל של BBC בילד אין בתוכו.
1.התהליך הנכון יהיה לקנות רמקול טבעי שמפזר נכון ושווה.
2.ליצור את העקומה של ה BBC שאותה אתה אוהב .
מה קיבלת :
1.כל ההקרנות לצדדים יהיו בטונאליות של BBC.
2.כל ההחזרים יהיו בטונאליות של BBC.
3.אתה תגדיל את הבמה ותהנה מהחזרים ראשוניים מועילים ולא הרסניים (כי הטונאליות זהה ) ואתה כם תשמר אנרגיה בחדר ולא תאלץ לספוג אותה והרמקול יעבוד הרבה פחות קשה.
4.מחר תחליט שאתה לא אוהב BBC - תוכל לחזור אחורה .
5.כשאתה קונה רמקול שמלכתחילה לא טבעי - לעולם לא תוכל באמת לתקן את זה .
6.כשאתה מכריז שאתה אוהב רמקול עם טונאליות של BBC- אתה מסתכל למעשה על גרף על הציר מול הרמקול - כאשר מה שאתה באמת שומע יותר קשור להחזרים מהקירות -אז גם צריך להגיר נכון מהו רמקול BBC.
7.יש לי לא מעט חברים בחול שיוצרים טונאליות של BBC - אבל הם קונים רמקול טבעי מלכתחילה כי הם מבינים את מה שרשמתי למעלה.
שאלה נהדרת -נא להמשיך